Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-dietowiczka-

Dieta MŻ zdrowe odżywianie

Polecane posty

Judyta no pustki i trzeba się przyzwyczaić :( strasznie mi narobiłaś ochoty na frytki, chyba w tygodniu się skuszę tylko muszę kupić takie do piekarnika bo zwykle robiłam na oleju. Napisz jakie sosy robisz do nich, bo ja to tylko czosnkowy robię na jogurcie. Waga Ci fajnie spada oby ta impreza wiele nie zaszkodziła ;) U mnie dzień się zaczął super zjadłam grahamkę i śledzia, uwielbiam ryby ;) no a potem znowu zaczęłam się źle czuć jak wczoraj, drugiego śniadania nie jadłam a na obiad 2 łyżki zupy jarzynowej ledwo ruszyłam, tylko mnie mdli sama nie wiem czy to nie przez zmianę tabletek, z jednej strony się cieszę bo apetyt zerowy to i waga będzie spadać ;) ale na ćwiczenia miałam siłę i zaliczone. Zrobię sobie sałatkę grecką i zjem trochę wieczorem chociaż najchętniej nie ruszyłabym nic oprócz wody. Ja też życzę miłej soboty ;)

Dietowiczko troche Ci zazdroszczę tego braku apetytu, bo mi apetyt niestety dopisuje :/ chociaż staram się go jakoś tłumić, ale i tak marzę o pizzy...

a co do sosoów to robię czosnkowy i ostry chilli. oba na bazie jogurtu z odrobiną majonezu i dużą ilością ziół i przypraw. można jeszcze zrobić curry na takiej bazie, ale ja za nim nie przepadam.

Witam, wyjaśnił się powód mojego złego samopoczucia u mnie w domu panuje grypa żołądkowa, najgorsze że mi w sumie nic nie jest a synek cierpi, dziś już lepiej ale też wiele nie jem. Na śniadanie odrobina owsianki, potem kawałek grahamki z masłem mniej niż połowa, a na obiad ziemniaki z koperkiem i kefirem tylko na to mam ochotę więc żadnych surówek i warzyw nie tknę ;) Dzisiaj zapowiada się leniwa niedziela, na ogród nawet nie wychodzę bo straszny mróz, ćwiczenia dopiero jutro więc zbieram siły na następny tydzień :) Miłego dnia życzę :)

Gość mloda_00
O ile waga nie kłamie to 4.200kg mniej od poniedziałku!!!!!:D

Witam, odzyskałam apetyt :) od rana zjadłam śledzia bułkę grahamkę i pół banana, mam taką ochotę na kotleta w panierce że będę robić na obiad drobiowego z odrobiną ziemniaków i surówką. Rzadko jem mięso w panierce więc nie powinnam diecie zaszkodzić ;) na kolacje pewnie będzie sałatka grecka. Dzisiaj ćwiczenia :) już się nie mogę doczekać mierzenia i warzenia żeby sprawdzić efekty kolejnego tygodnia ale to dopiero w środę. Co u was? jak po weekendzie?? Mloda00 świetny wynik, chyba sporo wody miałaś bo mało kto w tydzień potrafi tyle zrzucić :) oby tak dalej! Miłego dnia

Hej dziewczyny!! Jestem na tym temacie kompletnie nowa :-) Ale jak każda z Was mam ten sam problem. Czyli zrzucenie zbędnych kilogramów!! :)) Chciałabym do około 20 maja zrzucić mniej więcej 15kg. Jak myślicie czy jest to w ogóle możliwe?! Z chęcią będę jadła owoce, otręby i inne zdrowe rzeczy. Może któraś z Was ma dla mnie jakąś radę?! :) Zacznę na początku nordic walking, potem chciałabym zacząć biegać :) Macie jakieś fajnie pomysły na lekkie jedzenie? Myślicie, że może mi się udać? Bardzo mi zależy, żeby tyle zrzucić. Jestem animatorką i wyjeżdżam 22 maja do Grecji. Dlatego chcialabym do tego czasu popracować nad sobą, aby tam się nie wstydzić aż tak bardzo własnego ciała! Czekam na Wasze rady :-)

Gość gość
Super, lubię takie dyskusje, w sumie tez mnie dotyczą, bo zapragnęłam co nieco zmienić w swoim życiu. Odżywiam się zdrowo i staram ćwiczyć co drugi dzień, zastanawia mnie tez delikatna suplementacja witaminowa, czy wy uzupełniacie jakoś witaminy? Wiadomo latem łatwiej,ale np. jesienią/zimą?zastanawiałam się nad zakupem paru produktów z sklepu http://www.elitesportfood.pl/#start ktoś mógłby coś polecić?