Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olimpia S.

niezobowiązujący związek??? :/

Polecane posty

nie umawialiśmy się -wszystko było ok - od jakiegoś czasu zaczął sie oddalać i stwierdził,że chce kogoś poznać i ze nie chce mnie krzywdzić...i,ze za bardzo sie zaangazowałam.

walczyłam o niego-zmieniłam wszystko jak chciał-a wyszło na to ,że byłam plastrem na nudę...dzisiaj stwierdził:zrób tak zeby było ci dobrze i zebys nie cierpiała...

Gość sorry takie moje zdanie
Przepraszam ale wyłamię się. Jestem w związku prawie 3 lata. Pierwszy raz wyznaliśmy sobie miłość po pół roku. I jakby mnie zapytał wcześniej czy jestem zakochana, to powiedziałabym to samo co facet autorce. Gratuluje, że jesteście tak otwarci i ufni, że zakochujecie się z miejsca. Niektórzy potrzebują na to czasu. Dopiero się poznajecie, co to było kilka miesięcy. Może daj mu czas i poznajcie się lepiej. Póki co to on może być zakochany w jakimś Twoim wyobrażeniu co najwyżej, bo ciebie to dopiero poznaje. Co będzie cenniejsze, rzucone teraz kocham cie na odczepnego, czy właśnie w pełni świadome i pewne? Nie rozumiem Was, w ogóle. Bo do cholery ludzie są różni, tak ciężko to ogarnąć? :o Moja rada. Autorko daj Wam czas, niech to będzie granica czasu ustalona tylko i wyłącznie przez Ciebie. Patrz na to jak się zachowuje, czy jest dla Ciebie dobry, czy się angażuje w ten związek, czy więcej olewa. Będziesz widziała czy mu zależy. A jak w Twoim odczuciu nadejdzie czas na wyznania, bo będzie między wami super się układało a on powie to samo, że nadal nie wie, to będzie znak, że nie ma na co czekać. Ja bym chłopaka nie skreślała.

to już koniec - mimo tego,że tak strasznie chciałabym go przy sobie zatrzymać...kiedys mu powiedziałam ze układy mnie nie interesują - bo układ na sex jest między prostytutką a klientem....cóż wyszło na to,ze tak mnie potraktował a ja gdzies straciłam czujność....