Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielskakobieta

Panowie dlaczego zdradzacie ?

Polecane posty

Gość jesteście beznadziejnym
marginesem, po prostu dno. ave.

Gość aaazor
Dziękuję za uznanie :)

Gość EleGant
uśmiechnięte i zadowolone oraz z lekka zamroczone alkoholem wracają z integracji i już w progu wołają do męża, witaj kochanie, przywiozłam świeże grzybki na vaginie a ledwie łazi , ale szczęśliwa bo vagina nadal boli od młócenia

Gość aaazor
Takie są kobiety...

z rozmów z kolegami wiem , że jedną z przyczyn jest ciagłe ujadanie , wymagania , poczucie , że się wielką rzecz zrobiło , że Niewiasta wogóle z nim jest. mimo , ze już pomarszczona , że cycki do zupy wpadają i wagowo się znacznie posuneła

Gość fhydyhdtry
aaazor na poczatku pisales ze nie zdradziles potem ze szkoda ci zmarnowac cipki to w koncu jakl ?

Gość abjnsjdjs
baby są głupie że z takimi cepami się męczą. czy wy faceci nie widzicie jak nisko upadliście? niech chociaż na jeden dzień się role odwrócą - facet z bachorami w domu, obiad, pranie , sprzątanie itd, a baba niech do klubów ze striptizem sobie na piwko chodzi i w dupie ma dom. zobaczymy kto wtedy będzie ujadał i tak dalej...

Gość jskksk
postawcie się w roli kobiety, baby baby miały na wszystko tak wyjebane i nie przepuściły żadnego kutasa to ciekaw co byście powiedzieli!! niejednemu by kopara opadła. i tak właśnie powinny się role odwrócić. życzę tego przyszłym pokoleniom i żałuję, że ja już tego nie dożyję, bo miałabym niezły ubaw i była dumna z kobiet.

Gość ale pasja to to damo co hobby
jarek, bo zawsze znajdzie sie seksowniejszy :D

Gość sanguszkowa
kobieta powinna byc zapatrzona w swojego mena(tak jak ja)a jak nie ma w co patrzec trzeba poszukac grzybow

No trochę prawdy w tym jest co napisałeś!! Jest też stare Polskie przysłowie. Suka nie da pies nie weźnie!!

Gość sanguszkowa
no akurat jezeli o psa chodzi to nijak ma sie do czlowieka ktorego wyroznia stalosc popedu seksualnego,a suka ma zwykla ruje