Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosenkarzynka

Moje zarobki i wydadki ..

Polecane posty

Gość piosenkarzynka

Jak uwazacie czy dobrze gospodarujemy pieniedzmi. Pensja meza 5300 zł Pensja moja : 2000 Nasze wydatki miesieczne: kredyt : 1000 zł prad : 100 zł woda : 50 zł gaz : 100 zł internet i tv : 120 zł 2 telefony : 250 zł paliwo : 300 zł jedzenie i srodki czystosci : 500 zł smieci : 40 zł Nasze op;laty daja 2360 zł . Wiec sporo zaoszczedzamy. Do tego dochodza inne zapotrzebowania typu na zime drzewo do kominka na sezon zimowy koszt ok 600 zł ubezpieczenia samochodow roczny koszt ok 1000 zł jakis weekend 2 razy w roku koszt ok 2000 zł wakacje koszt na 3 osobowa rodzine ok 5000 zł

Gość po chuja nam to wiedzieć
???

Gość Miliana23
Myślę że wszystko ok ale na końcu było o wakacjach to was 2 czy 3 jest?

Gość piosenkarzynka
3 nas jest,ja maz i 5 letnie dziecko

Gość jagodowa krolowa
o matko ale naprawde to kogos interesuje? żenada ;-/

Jak można o takie rzeczy pytać na forum? Spowiadasz się tutaj internetowej społeczności ze swoich wydatków...żenada. Albo się chciałaś pochwalić...tylko czym? o_O każdy żyje i gospodaruje pieniądze tak jak uważa za słuszne. A jak Ci ktoś napisze, że źle to co? zaczniesz inaczej gospodarować?

Gość Asia czerw
Jakoś trudno mi uwierzyć w to że wydajecie 500zl na jedzenie i środki czystości zwłaszcza mając dziecko. Co wy jecie ?

Mnie to dziwią takie tematy na forum ;) Ale jak już mam "wnikać" to dziwi mnie że wydajecie tak mało na jedzenie i śr.czystości na 3 osobową rodzinę. Moja teściowa też prawie głoduje,ale co tam grunt że co roku potem, leży pod palmami :D

Gość mamniko
"ubezpieczenia samochodów" - wnioskuję, że macie ich co najmniej 2. Chcesz powiedzieć, że miesięcznie wydajesz 300zł na paliwo? To co, oba auta tankujesz raz na miesiąc do połowy baku?

Moze to male autka na gaz, wtedy moze to mozliwe. Choc nie wiem jak male musialoby byc, mi schodzi na jeden samochod ok. 200 na tydzien, codziennie ok. 55km

Gość nie dosc ze marne o prowo
to jeszcze kompletnie bez polotu. ukierunkowane na co? ze zarabiacie 7300 :D?