Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paralektyk789

Zmęczenie, zawroty itd

Polecane posty

Gość Paralektyk789

Hej może to już było nie wiem czytałam podobne tematy ale w sumie może dowiem sie cegoś jeszcze dzisiaj w nocy obudzilam sie usiadłam i zalała mnie fala zaczęło mi się strasznie w glowie krecic i mialam wrazenie ze zaraz zemdleje zeszlam na dol z pokoju obijajac sie o meble itd w koncu trafilam do lazienki przemylam twarz bylam silnie wystraszona cisnienie to mialam 154/94 a puls 136 xD haha no i jak sie kladlam to bylo tylko gorzej wiej w koncu bylam tak zmeczona w nocy ze usnelam na prawie siedzaco bo inaczej nie dalabym rady. rano czulam sie dziwnie tez jakos slabo ostroznie robilam wszystko a zmeczona to bylam strasznie spalam jakies 3-4 h w nocy do tego caly stres moze to sie odbilo poszlam do lekarki i oczywiscie wszystko w porzadku badania krwi zrobie dopiero po weekendzie ale powiedziala ze nic mi nie jest i ze jestem mloda wiec mam ciekawsze zajecia niz wynajdowanie se chorob-.- wiec zas odeszlam jak zwykle slyszac iz jestem zdrowa jak ryba jednak sie tak nie czuje jakos nie umiem sie skoncentrowac na niczym poszlam spac p0o poludniu a jak sie obudzilam to zanim sie ogarnelam to myslalam ze jest nastepny dzien i ze wieczorem poszlam spac a nie w poludnie jakiegos psikusa mi zrobil moj mozg xD jestem strasznie nieogarnieta po tym pierwszy raz w zyciu cos takiego mialam co sie dzieje jakie sa mozliwosci?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować