Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OliwiaD

Jak rozpoznac kobieciarza ?

Polecane posty

Gość OliwiaD

Poznalam na portalu pewnego mezczyzne, przez jakis czas pisalismy do siebie a juz po pierwszym spotkaniu wiedzielismy, ze nadajemy na tych samych falach, dlugie rozmowy, codzienne sms, pocalunki, deklaracje, ze kazdy szuka zwiazku powaznego...po 3 tyg on urwal na moment kontakt i mnie ogarnela obsesja sprawdzenia go, jak sie okazalo dalej pordywal kobiety na tym poratlu.Zerwalam kontakt jednak strasznie mi brakuje ten znajomosci czy mialam prawo czuc sie oszukana skoro nikt oficjalnie nie nazwal tego zwiazkiem a moze on byl zwyklym klamca i kobieciarzem ktory chcial mnie wykorzystac??

Dokładnie po tym co napisałaś poznasz kobieciarza :D🖐️

Gość Jumpero
Oj mała mała :D

Gość OliwiaD
Mam metlik w glowie, nie powinnam chyba kogos naciskac po tak krotkim czasie spotykania sie:(

Gość oro11
Mężczyzna z reguły jest kobieciarzem, szuka, poluje, lowi swoją zdobycz widocznie zobaczył, że tobie zaczeło zależeć i chciał sie dowartościować gdzieś indziej. Mniej na poczatku dystans, powodzenia.

Gość Paweł123456
ja tego nie popieram, ale pewnie poznal lepsza tam :/

Gość 2majamaja2
Po horagiewce w spodniach :))

Gość teznaiwna
daj sobie z nim spokoj mialam podobnie tyylko bez całowania bo uwazalam ze na wszystko czas a skoro sie nie okreslił to nie ma sensu ale on wmawial ze mu zalezy ze tylko ja bla bla starał sie ale chyba ROBIC ZE MNIE KRETYNKE a ja bylam na tyle glupia ze mu wierzylam we wszystkie wymowki ze nie dzwonil bo nie mogl... ze praca tamto sramto az przypadkiem zobaczylam ze ma fb drugiego i tam setki bab... jak inne go olewaly to dzwonil do mnie i wtedy byl super troskliwy i chcial angazowac dodam ze ja nie uznaje czatow portali itd to była realnie zawarta znajomosc ..łudzilam sie bo naprawde to fajny facet myslalam ze cos do niego czuje i chyba czuje ale on widac na to nie zasluguje powiectylko jedno jak komus zalezy TO ROBI WSZYSTKO ZEBY Z TA OSOBA BYC zapamietajcie sobie zanim bedziecie naiwne

Gość OliwiaD
Ja juz staracilam wiare po tej znajomosci wiec juz mi nie zalezy na powaznym zwiazku i tez bede wykorzystywac mezczyzn i robic na co mam ochote :( Przyznam szczerze, ze mysle o tym zeby z nim sie przespac na moich warunkach ale czy to juz nie jakies psychiczne ?

Gość teznaiwna
skoro nie masz do siebie szacunku i sypiasz z dupkami to Twoj wybor co Ci to da? satysfakcje? tylko po co dasz mu d upy i tak Cie oleje tak jak olewal teraz

Gość OliwiaD
Oczywiscie, ze oleje tak ja ja po tym jego ale to bedzie dwustornna umowa i satysfakcja, nie chce sie wiazac i nie wierze w normalnych facetow.

Gość ninka343
wSzyscy są jednakowi!

Gość mnfi4fiedo2ipr95
jak ma na imie?

Gość ja taki nie byłem.. Ale
teraz już jestem.. I nie ma zmiłuj,

Gość chełm1
moze po prostu poznal gdzies swoj ideal

Gość ninka?
po zachowaniu ale po trzech tygodniach to za wszczesnie by sie angazowac