Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajamama11

Co chcielibyscie dostac pod choinke?

Polecane posty

Gość cg
perfumy.filizanki chinskie.koszule nocna.sweterek.

mala malina, nawet na urodziny nic? smutne:( Wiesz z jednej strony masz zero stresu z szukaniem, ale z drugiej strony troche smutne... fajnie jest dostawac prezenty nawet jak to sa drobnostki.

Gość Ruda z Wyboru :)
@takajamama11 nie nie mam, gram na skrzypcach i śpiewam więc jestem muzykalna ale zawsze chcialam sie uczyc grac na cajonie ;)

Gość mala malina
takajamama11 od kad sie znamy ja mu przez 2 lata dawalam na ur ja nie dostalam nigdy bo mowil ze nie ma pieniedzy i jak bedzie mial to dostane prezent, ale nigdy sie go nie doczekalam. Raz na dzien kobiet dostalam kwiatki a tak to na walentynki nic nie dostaje i inne okazje

Gość Ja bym chciala dostac
Nic nie dostane bo u mnie w domu jest baardzo skromnie,przyzwyczailam sie juz.

Gość jjjjjjjjookkkkkk
ja w zeszłym roku dostałam lakier do paznokci za 2,70 do tego w kolorze którego nie znoszę:(

Gość mala malina
takajamama11 chciala bym dostac nawet drobna rzecz czasami bo ja choc nie mialam pieniedzy staralam sie uskrobac i kupic mu cos. Dawala bys na moim miejscu skoro Ty bys nie dostawala?

Gość jjjjjjjjookkkkkk
i tak co roku albo rajstopy albo majty albo skarpety, czasami tani krem. Wolałabym już nic nie dostać niż co roku to wielkie rozczarowanie:(

Gość jjjjjjjjookkkkkk
chciałabym nową kurtkę i perfum:) ale moja rodzina nie ma pieniędzy.

Gość mala malina
a od chlopaka chciala bym dostac... zwykly skromny prezent tylko taki od serca, ucieszyla bym sie z perfum takich nawet z avonu, bluzeczki jakiejs to nie chodzi co by mi dal tylko sam gest

Smutne to troche.

Albo gitare bym chciala:)

Gość mala malina
zawsze jak byly walentynki to mialam takie rozczarowanie, wychodzilam z pracy przyjechal po mnie liczylam ze da mi roze nie liczylam na wiele na jedna jedyna, nic nie dostawalam. Bylo mi przykro w takie dni jak urodziny ze byl tekst ze nie ma pieniedzy i kupi mi jak bedzie mial, a tez nie liczylam na nie wiadomo co tylko na kwiatka za 5 zl teraz juz sie przyzwyczailam ze nic nie dostaje i nie jestem rozczarowana. Jedynie tak mi smutno jak siedzimy razem i sa reklamy czy filmy w tv o swietach prezentach jak sie inni ciesza i jest mi glupio ze ja nic nie dostane nigdy

Gość hffcccccccccccc
ja kupiłam mamie termofor dokładnie taki http://www.google.com/imgres?q=termofor+ponnie&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1360&bih=567&tbm=isch&tbnid=1mT9UrEHq7owiM:&imgrefurl=https://api.svpply.com/v1/products/1636372/purchase&docid=ss3G-HSMbLhtAM&itg=1&imgurl=http://home-you.com/images//bigger/9304.jpg&w=480&h=480&ei=mEuyUP-PK8334QTk64CgBg&zoom=1&iact=rc&dur=0&sig=104875871707377580963&page=3&tbnh=170&tbnw=165&start=51&ndsp=22&ved=1t:429,r:6,s:51,i:270&tx=141&ty=87 planuje coś jeszcze dokupić ale na razie mnie nie stać. Mam nadzieję że sie ucieszy... sama chciałabym dostać http://godi.pl/partner/ceneo/russell-4m-zrob-to-sam-kalejdoskop-3226.html ale nie dostanę bo wstyd sie przyznawać że to chce za stara chyba jestem tęsknie za kalejdoskopem miałam w dzieciństwie a to są te śmierdziele http://komputery.katalogi.pl/%C5%9Amierdziel_do_zabawy__zabawka-t15416.html ja bym sie ich brzydziła :D

Gość Kowalska-
ja bym sie nie ucieszyła z termoforu a jestem juz po 40:O Twoja mama też na pewno jeszcze nie czuje się babcią. Zresztą moja babcia po 80 też wolała otrzymywać w prezencie broszki, kosmetyki a praktyczne rzeczy mogła sobie sama kupić , albo można jej było dać bez okazji.

Gość hffcccccccccccc
a ja mam 18 lat i bym sie ucieszyła ;) mam nawet termofor chociaż taki zwykły i sie nim ogrzewam,śpie z nim,przytulam go co w tym dziwnego? przecież termofor nie jest dla babć :O a moja mama śpi w nocy z gorącymi butelkami wspominała nawet o tym że powinna sobie kupić termofor przecież nie jestem głupia znam ją dobrze a ostatnio na dzień matki i gwiazdkę kupowałam tylko jakieś kosmetyki i biżuterię to teraz chciałam coś innego po prostu a no i moja mama ma 55 lat ;) niektóre babcie już tyle mają :D

Gość hffcccccccccccc
a ten termofor nie jest zwykły tylko taki prezentowy sama chciałabym taki mieć ja mam zwykły ;) dokupie do tego albo masło do ciała z mydlarni albo mydło i kalendarz z empiku "dla mamy" i powinno być git chyba

Gość hffcccccccccccc
praktyczne rzeczy to chyba np garnek coś do kuchni tak mysle termofor to rzecz osobista a mama rzadko myśli o sobie bardziej o nas... a jest zmarzluchem te butelki chyba o tym świadczą..chociaż troche mnie przestraszyłaś ale nie bardzo nie jesteś moją mamą więc termofor Ci nie grozi ;) my mamy zimno w domu

Gość pappapapappaapa
zdrowie dla najblizszych :(

Gość hffcccccccccccc
aa i właśnie kosmetyki sobie teraz kupuje sama bo jest konsultantką avon i miałabym problem z kosmetykami bo prawie wszystko ma..więc pozostaje dodać tylko coś prezentowego z mydlarni

Gość hffcccccccccccc
dwa razy jej kupowałam naszyjnik raz na dzień matki i rok temu pod choinkę..więc naprawde myślałam że termofor to jest dobry pomysł mama uwielbia fioletowy

Gość hffcccccccccccc
to niech ktoś jeszcze sie wypowie przesadziłam z tym termoforem?? moge go jednak nie dawać jeszcze jest czas... ale jak dam pare rzeczy to jak z 1 sie nie uciesz to nie takie straszne ja wybieram prezenty dla mamy bo ojciec to już totalnie nie ma wyczucia nie wie co kupować w zeszłym roku szukał prezentu dla niej dzień przed wigilią 2 godziny łaził po sklepach i nic nie wybrał był ugotowany gdyby nie to że miałam ten naszyjnik to by nic nie dostała ( miał być dla mnie ale trafił sie jak znalazł na prezent i jak dowiedziałam sie że mama ma nic nie dostać to sie nie wahałam ;) i dobrze bo bardzo jej sie spodobał i chyba bardziej jej pasuje niż pasowałby do mnie ;) no to uznałam że już teraz musze zająć się prezentem...

Gość sommeerriiaaa
ja bym się ucieszyła z książki, tableta, nowej komorki, kosmetykow. Chociaż większą przyjemnosc sprawia mi robienie prezentow.

Gość ggdffdgdggfd
węgiel

Gość hffcccccccccccc
no chyba że jej dać ten termofor już bez okazji żeby już sie ogrzewała a nie jeszcze miesiąc z butelkami ja oczywiście najbardziej chce ten kalejdoskop ale książką nie pogardzę

dziewczyny przykro mi, ze to u was tak wyglada. Ale glowa do gory pewnie jak zalozycie rodziny i bedziecie mialy kochanych mezow to i swieta beda inne, i beda tez fajne prezenty. Mala Malina mysle, ze czasem najlatwiej jest zwalic na brak kasy. Czasem wystarczy ruszyc glowa i samemu zrobic jakas drobnostke, ktora niewiele kosztuje, no nie wiem sklecic jakas ramke na zdjecia, albo faktycznie filizanke za pare zlotych z zestawem herbyty czy cos takiego. Nie trzeba od razu majatku wydawac. A ten twoj chlopak to tak wogole nie ma nic kasy? zero? Po ile macie lat?

chciałabym dostać; -bielizne(od chlopaka) -kase -pizame -ksiazke -telefon -perfumy nie chciałabym; -kosmetykow -bibelotow

Gość hffcccccccccccc
ja nie zarabiam ale odkładam sobie kase którą sama dostane od babci albo chrzestnych na urodziny czy imieniny (niedługo mam na szczęście) no i oszczędzam na jedzeniu,dostaje na obiad i czasem nie jem i już sie kasa zbiera a nikt o tym nie wie. najgorzej by było gdyby każdy dostał a jedna osoba nie,jak wszyscy nie dostają no to trudno widać taki zwyczaj...chociaż łyso jakoś by było. Gorzej zapomnieć o życzeniach,ojciec czasami mi nie składał albo składał jak mu mama przypomniała... ja mam dylemat co robić z osobami które twierdzą że nie obchodzą urodzin imienin i świąt..chciałabym kupić jakiś drobiazg koleżance na imieniny to nie obchodzi imienin. No i nie kupiłam bo jeszcze byłoby jej głupio i chciałaby sie zrewanżować a nie ma kasy. Ale życzenia i tak składam,nie rozumiem jak można nie chcieć imienin czy urodzin bo święta no to religia

Gość hffcccccccccccc
ładny :) ale do niemiec sie nie wybieram... też oznacza że ten co ja kupiłam jest ok?