Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmanuellaa

Z jakiego kraju są najlepsi kandydaci na mężów?

Polecane posty

Gość do hmmmmmmmmmmmmm co
a co jesteś z brytyjczykiem? sa ok moim zdaniem :);)

Gość hmmmmmmmmmmmmm co
Nie jestem, ale niedługo się tam wyprowadzam i nie wiem za bardzo czego się spodziewać ;)

Gość Emmanuella
Polska x6 Belgia x4 Anglia x2 Ameryka x1 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Niemcy x1 Hiszpania x1 Norwegia x1 Holandia x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1 ­ z wlochem - A czemu nie nadaje się na męża? :classic_cool: Czyżby to był jakiś bawidamek? :classic_cool:

Gość trushi
Holendrzy :)

Gość Nikitta 87
nie nie musialam, wystarczyla zgoda mojej mamy

Gość minodues
Do hmmmmmmmmmmmm czego sie spodziewac ? Na pewno tego ze jak jada do pracy czy to w autobusie, metrze czy wlasnym aucie, wpierniczaja wlasne kozy z nosa. Czego wiecej, to tego , ze bzykaja wszystko co im wpadnie w rece, wiec mosowo najnowsze testy na wszelkiej masci STIs.

Gość z wlochem
Nie nadaje sie z wielu powodow.... No to ja podam kilka prawdziwych sytuacji z ktorymi spotkaly sie moje kolezanki wloszki i nie-wloszki :) Wlosi (wiekszosc) lubia gdy ich kobiety nie pracuja, siedza w domu i sprzataja, bawia dzieci i gotuja. W domu wszystko musi byc idealne,czysciutkie i pyszne a sami palcem niczego nie tykna. Jezeli cos im nie pasuje to i przy gosciach potrafia uwage zwrocic, albo powiedziec glosno- ochydne, nie bede tego jadl. Sa chorobliwie zazdrosni, wszedzie widza zdrady, nie znaja pojecia wlasnosci prywatnej i prywatnosci osobistej (przegladanie telefonow, FB, czytanie poczty zaadresowanej do zony). Oczywiscie codziennie trzeba tez skladac raport z tego co sie robilo: -bylam dzis na zakupach. -po co? -po makaron. -jak to po makaron?! przeciez dzis nie jedlismy makaronu! a wczoraj jeszcze widzialem w szafce, ze jest! z kim bylas? kim on jest? to ten Marco z ktorym pracujesz? no przeciez widzialem jak na niego ptrzysz! ja wiedzialem, ze kobieta nie wolno ufac! I tak wlasciwie zawsze. Jeden to z tej zazdrosci na dach wchodzil i podsluchiwal rozmowy telefoniczne swojej dziewczyny (ta rozmawiala z mama). I spadl :D Na spacer z kolezanka nie mozna, zaprosis kolezanki nie mozna. A jak by ktoras miala kolege- Matko boska!! Jakis koles pracuje w jednej firmie z dziewczyna? Kochanek. Maja spotkanie biznesowe? Juz sie dupca. Dziewczyna na studiach? Kurewka, juz wszyscy jej sie dobrali do majtek. A wlosi to i owszem kochaja swoje kobiety, ale inne tez kochaja wiec zdrad do okola pelno- swieci z pewnoscia nie sa. To taka norma tam. A nasze dziewczyny bardzo cenia sobie prywatnosc i nie chca byc kurami domowymi. No ale wiekszosc to nie oznacza wszyscy wiele wyjatkow tez najdziemy :)

Gość Emmanuella
Polska x6 Belgia x4 Anglia x2 Holandia x2 :classic_cool:🖐️ Norwegia x2 :classic_cool:🖐️ Ameryka x1 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Niemcy x1 Hiszpania x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1

Gość masakra z takimi zazdrośnikami
masakra z takimi zazdrośnikami, a z obserwacji wiem, że pod tym względem najgorsi są ci z gorrącym temperamentem, czyli: włosi, hiszpanie, portugalczycy, ciapaci (turasy, arabusy, itp.), faceci z bałkan.

mój ukochany Hiszpan nie jest zbyt arabopochodny! Gotuje, zmywa, zajmuje sie dzieckiem, kocha :P

Dobra wpisuję głos na Hiszpanię :classic_cool: ­ Polska x6 Belgia x4 Anglia x2 Holandia x2 Norwegia x2 Hiszpania x2 Ameryka x1 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Niemcy x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1

Gość już_wolna_kobitka34
Wkurza mnie jak słyszę że południowcy zdradzają bo są tacy co nie zdradzają a najbardziej to zdradzają POLACY !!! Tak tak kobitki!

Gość Zona drugiego Niemca
Zdecydowanie Niemcy :)

poponuje ci 1.somalia 2.czad 3.nepal 4.korea 5.romunia wybierz sobie kogo chcesz

Polska x6 Belgia x4 Anglia x2 Holandia x2 Norwegia x2 Hiszpania x2 Niemcy x2 Ameryka x1 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1 ­ już_wolna_kobitka34 - To kogo typujesz, Moja Droga? :classic_cool: ­ Webster - A co, jesteś pedałem i lubujesz się w Czarnuchach? :classic_cool: Jeśli tak to mogłeś zaproponować Holandię, tam możecie wziąć ślub i żyć niczym jak w mistycznej Idylli :classic_cool:

Gość LadyJoy
Oj dziewczyny...faceci nie dzielą się na Polaków, Niemców czy Amkerykanow tylko na Dobrych albo Złych. To skąd są jest nieważne...i wygląd też sie nie liczy, tu macie najlepszy dowód: http://toster.pl/tost/244501

Gość łąki pola lasy
a to jest dowód na co? że kevin, który co roku na święta zostaje sam w domu w końcu dorósł i ma dziewczynę?

Gość z krajow skandynawskich
Tam nie ma matek polek, ktore wychowuja durniow. Chlopc na rowni z dziewczynkami uczeni sa odpowiedzialnosci i wzajemnego poszanowania,a seksizm jest tam traktowany jak chamstwo rodem z najnizszej biedoty. Z takich chlopcow wyrastaja dobrzy mezowie i ojcowie. Wiele moich kolezanek z Polski pojechalo tam wyjsc za maz lub urodzic dziecko i zadna nie zaluje. Natomiast mezczyzni Polacy maja tam bardzo niskie notowania, jako faceci nieofdpowiedzialni, leniwi, prymitywni i nie szanujacy kobiet. Tak wiec po zone panowie raczej tam nie jedzcie. Niestety tak jak Norwezki sa piekne, tak Norwegowie mniej urodziwi, ale Polacy tez nie bardzo, wiec nie ma wiekszej roznicy.

Polska x6 Belgia x4 Norwegia x3 :classic_cool:🖐️ Anglia x2 Holandia x2 Hiszpania x2 Niemcy x2 Ameryka x1 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1

"Włosi. Najwięksi przystojniacy i najgorętsi kochankowie w całej Europie." ­ Ciekawe ilu idiotów płci męskiej chodzi po świecie i /pracuje nad charakterem/ aby zdobyć dziewczynę :D ­ "Bez przesady... Jest na pewno wielu fajnych i przystojnych mezczyzn. Nie ma co idealizowac bo wszedzie sa debile i buraki." ­ Wystarczy, że facet nie jest jak z okładki a już się jest burakiem. I jeszcze pewnie debilem bo każdy burak to debil. :D

Gość estera,,,
Darker każdy ma jakieś preferencje, jednie lubią włochów inni jak Ty Azjatki, więc nie pisz proszę takich rzeczy.

Lubię tak samo Azjatki jak Europejki. A to co napisałem to prawda.

Gość na meza?
na pewno nie grek, turek, arab, australijczyk ani polak wybralabym pewnie faceta z anglii, moze Indii- ze wzgledu na to jak dobrzy sa dla kobiet- wszytsko z dosawiadczenia :)

Polska x6 Belgia x4 Norwegia x3 Anglia x3 :classic_cool: Holandia x2 Hiszpania x2 Niemcy x2 Ameryka x1 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1 Indie x1 :classic_cool:

"wybralabym pewnie faceta z anglii, moze Indii- ze wzgledu na to jak dobrzy sa dla kobiet- wszytsko z dosawiadczenia" ­ Ciekawe z jakiego kraju pochodzą kobiety co są dobre dla mężczyzn bo jeśli chodzi o Polskę to nie wiem czy się załapiemy do pierwszej setki.