Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajffffffff

Życie w Internecie jest takie proste i przyjemne...zauwazyliscie?

Polecane posty

Gość lajffffffff

takie mam wrazenie... wszyscy są dla siebie dobrzy, tolerancyjni, mili, pomocni, czasami wyzywają sie ale jednak lubią, zycie w sieci jest bardzo fajne... fora, czaty, portale randkowe na jednym mozna znalezc milosnikow aut jak w realu, na innym kosmetyczki, na jeszcze innym prostytutki , dzień tutaj trwa 24h , doba sie nie konczy ciagle cos sie dzieje zawsze jest z kim pogadac to niesamowite ze siedzimy przy kilku kilogramach plastiku i metali i rozmiawiamy ze sobą :)

Gość lajffffffff
mowie ogolnie o internecie :D niektorzy ujadają jak glodne psy ale ogolnie jest lepiej niz w realu ;) tu ciagle ktos sie usmiecha;)

Gość lajffffffff
revolver - nie znam cie :classic_cool: ktos ty?

nie znasz mnie? jak to? jam prawiczek , gej , nieudacznik i brzydal oraz biedak i alkoholik

"wszyscy są dla siebie dobrzy, tolerancyjni, mili, pomocni" Cała ja:classic_cool: ­ "wykorzystuję kobiety " Raczej ich fotografie czy wizerunki, zważywszy na bycie prawiczkiem:classic_cool:

Raczej ich fotografie czy wizerunki, zważywszy na bycie prawiczkiem o taaak :classic_cool: zapomnialem , że na realne nie mam szans :(

"zapomnialem , że na realne nie mam szans " Jakbyś wszystkich luster nie powyrzucał to byś nie zapominał:classic_cool:

Gość IMO12365
fiku mikuuu "wiadomo, że nei każda, tylko te które z tobą piszą" Fikuśnico - z pewnością nie jesteś taka brzydka. :classic_cool:

rev, samochodzików nei oglądasz w tv nieeee podrywam jedną teraz - super-laskę