Kasssia4 0 Napisano Listopad 25, 2012 Dziewczyny mam pytanie. Przygotowuję się do In Vitro. Pierwszy etap w moim przygotowaniu to antykoncepcja. U mnie lekarz zlecił mi plastry Evra, które mam przyklejać mniej więcej półtorej miesiąca? Ile u Was trwał ten etap? Jestem po prostu ciekawa czy po tym czasie mogę się spodziewać stymulacji hormonalnej.. Dziękuję Wam za odpowiedź! Zainteresowanych tematyka In Vitro zapraszam na forum : http://www.invitro.4umer.pl/index.php Pozd. Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 25, 2012 Półtorej to może godziny. Półtora miesiąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 25, 2012 *może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skończysz wreszcie ? Napisano Listopad 25, 2012 skoro założyłaś temat: moje pierwsze in-vitro, oraz cos w stylu "co myślicie o in-vitro", to po jaką cholerę zakładasz trzeci temat o tym samym ? o to wszystko możesz pytać w pierwszym załozonym przez siebie temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 25, 2012 Bo ona tu tylko reklamuje forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skończysz wreszcie ? Napisano Listopad 25, 2012 no chyba.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasssia4 0 Napisano Listopad 26, 2012 DOKŁADNIE TAK!!!! REKLAMUJE TU FORUM, BO CHCĘ POMÓC TAKIM KOBIETOM JAK JA... KTÓRE CHCĄ ZNALEŹĆ KOGOŚ KTO TEŻ PODEJMUJE SIĘ IN VITRO I MAM W ZWIĄZKU Z TYM MNÓSTWO PYTAŃ! NIE UWAŻAM ŻEBY BYŁO TO COŚ ZŁEGO! MYŚLĘ ŻE JEŚLI MOŻNA TO TRZEBA SOBIE POMAGAĆ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach