Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeenaa

pracująca mama 8 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość reenaa
ja jestem zmuszona pracowac ze względu na finanse. Mąz zresztą przed ciąża mówił,że powinnam po urlopie wrócić do pracy bo z jego pensji nie damy rady się utrzymać. Żałuje,że nie moge zostać z dzieckiem. Ale nic innego nie zrobie.

Gość reeenaa
no super !!! dziękuję za współczucie !! mąż pracuje zarabia dobrze ale mamy kredyty... fajnie ich nie miec i szczesliwy ten kto ich nie ma.

Gość ale babka
Powiem wam dziewczyny, ze chyba tylko w Polsce jest taka presja na matki generalnie i wyzywanie od wyrodnych czy niezaradnych te matki, ktore wracaja po macierzynskim do pracy (bo pieniedzy nie potrafila odlozyc zeby moc 5 lat z dzieckiem byc w domu itd) Nie kazda kobieta ma mozliwosc zostawic dziecko z babcia, nie kazda zapomina po porodzie o karierze, rozwoju osobistym, ale pewnie prawie kazda kocha dziecko calym sercem i robi co moze, zeby dziecku bylo dobrze, czy to z nia, czy pod opieka innych. Bedzie super autorko. Badz pewna, ze dziecko ma najlepsza opieke i smialo idz do pracy. Takie sie to wszystko zrobilo wymemlane dzisiaj, jakies teorie ze mama i tylko mama, a jak nie to dziecko bedzie mialo kompleks na cale zycie...No prosze was... Dziecko ma czuc milosc i uwage, byc pielegnowane, miez wyznaczone granice i zapewnione bezpieczenstwo, a mama i tata, opiekunka, zlobek czy szkola- wszyscy maja swoja role.

Gość reeenaa
hej ale babka -- bardzo fajny tekst dziękuję za dobre słowo !!!!!!!!!!!!!!!

Gość małgocha rodzenek
baba do garów i sprzatania a dziad do roboty tak powinno być i koniec!!!!

Gość małgocha rodzenek
widocznie ten Twój mąz nie zarabia tak dobrze skoro zmuszona jesteś wracać do roboty. bo jakby tyleee zarabiał to na kredyty by starczyło i na życie i na to abyś mogła być z dzieciokiem w domu przez jakiś czas,

Gość reeenaa
no może i nie zarabia faktycznie aż tak dużo ,ale to nie jest tematem dyskusji i nie wiem po co to piszesz - chyba aby mi zrobić przykrość, jak to Cię jara to jesteś złośliwym babskiem.

Gość absolwentkaa
idz na pół etatu do roboty a mąz niech mysli co dalej