Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KryszkaPryszka232323111

jecie codziennie cos slodkiego? DO dziewczyn pytanko;D

Polecane posty

no do chłopaczków tez heh:D

Gość kjerahgeiluhal
tak

nie znosze słodyczy, jedyna słodka rzecz, z ktora mam codziennie do czynienia to słodzik w porannej kawie

Gość sliwkawkompocie
uwielbiam wszystko pod postacią słodkiego , wręcz obżeram się i jestem szczupła więc słodycze tuczą to mit

Gość słodzik jestem
i nie stosuję żadnych słodzików bo to murowany za lat kilka rak trzóstki. Słodzę tylko miodem, niewiele,zjem czasami słodki owoc jak mam ochotę na węglowodany albo 2 kostki gorzkiej czekolady. Wsio.

Gość Welinka malinka
Hi jak ja nie zjem czegos slodkiego to mnie doslownie trzesie.,to chyba uzaleznienie, nie umiem sie hamowac- przed chwila zjadlam paczke ciastek, nie daje rady

w tej chwili wszystko może spowodowac raka. a cukru czy miodu nie dzierze. kiedys sie odchudzalam i wtedy zaczelam stosowac slodzik, w tej chwili nawet herbata z lyzeczka kawy mnie mdli od slodkiego

ja cukru nie znosze,herbaty nie pije to mam problem z glowy;P Pije tylko wode z cytryna:) uwielbiam czekoladowe wyroby,takze ciastka i ciasta:D masy i kremy mmmmm pyszota:D

mnie mdli od słodyczy. mam hipoglikemie, wiec z musu w torebce zawsze jest jakis batonik, ale do uzycia tylko wtedy, gdy nogi mi sie rozjezdzaja gdzies na miescie. ALE NIENAWIDZE tego uczucia, bo mam tak niski cukier, ze po zjedzeniu czuje mrowienie w policzkach i buzujaca krew, brrr

Codziennie takich typowych slodyczy (cukierki, batoniki itp) to nie. Od czasu do czasu moze kawalek czekolady lub wafelek, ale bardziej raz na tydzien niz codziennie.

Gość ja tak samo uwielbiam
słodycze a napojów słodkich nie znoszę I staram sie je jeść tylko do południa