Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haiittii

Kapiel z dzieckiem?

Polecane posty

Gość Haiittii

Kolezanka powiedziala mi, ze ka;pie sie razem z niemowleciem... Zdziwilo mnie to, czy wy tez robicie takie dziwne rzeczy?

Gość mamamamaaaaa
nie. nigdy nie kapalam sie z corka.

Gość mama 44
A ja się kąpałam z dziećmi :) co prawda już niemowlętami nie były ,ale takie już siedzące.

Gość halu haluuu
a ja tak :) tak samo mój maż kopał się z córka jak była malutka.

Nie przypominam sobie,jedynie jak byla wieksza i bylismy na basenie to razem pod prysznic ,ale tak abym brala ją do wanny i razem sie z nią myla, no gdzie ,nie wygodnie jak ktos na tobie lezy, czy rozlozyc sie nie mozna Chyba nigdy z nią sie nie kapalam w domu

Gość halu haluuu
a ja tak:) tak samo mój mąż kapał się z córka jak była malutka.

Gość Haiittii
tzn ile mialy dzieci?

Gość mama 44
Ja ze swoimi kąpałam się tak do 3lat(dzieci oczywiście)

Gość Kajkaaa2
można, ale samemu trzeba się najpierw wykąpać, no i być w bieliźnie. Bakterie dla nas nieszkodliwe, mogą być niebezpieczne dla dzieck

Gość mama 44
Ja robiłam najpierw prysznic a później kąpałam się z dzieckiem

Gość Haiittii
No wlasnie chodzi mi o te bakterie niz wzgledy estetyczne. Zwlaszcza u kobiet, zapalenia etc. Nie zawsze sie o nich wie...

Gość hgfhgf
przecież to zboczone, jak można z gołym śmierdzacym cipskiem ładowac się do wanny z małym niemowlaczkiem?

juz pal licho wanna, ja w domu pod prysznic z dziekiem tez nie wchodzilam, wyjątek to basen,no to wiadomo ,ze to co innego

Gość fralala
fu.. nawet sobie tego nie mogę wyobrazić.. co szkoda wam wody czy co? że zadne z dzieci nie może się wykąpać osobno?..

Gość ło matkooooooo
wy macie jakaś obsesje na tle bakterii ...dla dzieci taka kąpiel z mama czy tata w wannie pełnej piany to fajna zabawa.

Ze mną dzieci sie nie kąpały ani nawet nie wchodzily do łazienki kiedy sie kapalam,czy bralam przysznic ,natomiast dzieciaki bardzo lubily zawsze tacie myc plecy,to czasami mąż kiedy juz sie obmył,ubieral slipki, wołal dziewczyny ,i one wpadaly do lazienki w takze samych majtakch by ubran nie umoczyc, i go szorowaly, kilka razy jedna z drugą celowo wpadla do wody tak je ponioslo ,ale to ciezko nazwac wspolna kąpielą tylko to juz wydurnianie sie potworne,ze łazienka to pływała

Gość hghgfhgfhg
wy macie jakaś obsesje na tle bakterii ...dla dzieci taka kąpiel z mama czy tata w wannie pełnej piany to fajna zabawa. xxx szczegolnie jak tatusiowi stanie a mamusia będzie miała mokrą pizde ... puknij się w łeb, ja nie widze nic fajnego w kąpaniu sie z dzieckiem. Nie znasz lepszych zabaw?

my się kąpiemy z synkiem od 1,5 roku i jeszcze z rok pewnie będziemy ja osobiście to uwielbiam, fakt że łazienka codziennie "pływa" ale jakoś mi to nie przeszkadza :)

Gość ło matkooooooo
"szczegolnie jak tatusiowi stanie a mamusia będzie miała mokrą pi**e ... puknij się w łeb, ja nie widze nic fajnego w kąpaniu sie z dzieckiem. Nie znasz lepszych zabaw? " jak ktoś w kąpieli z własnym dzieckiem widzi coś podniecającego to proponuje wizytę u psychologa bo to pedofilia śmierdzi.

Fajna sprawa, raz na jakiś czas można się w ten sposób pobawić, a jaką dziecko ma frajdę:)

Gość mama 44
Jak można być takim cymbałem ,żeby w niewinnej kąpieli z dzieckiem widzieć coś zboczonego

Gość Rytutytu
No niezle macie we lbach nasrane,żeby doszukiwać się czegoś podniecajacego we wspólnej kąpieli:O Ja kapie się z córka i Ona to uwielbia:)nawet jak chce się sama wypluskac to nie ma mowy,od razu laduje się do mnie.można się fajnie pobawić:)

Gość bgbgbgvbhvg
No niezle macie we lbach nasrane,żeby doszukiwać się czegoś podniecajacego we wspólnej kąpieli Ja kapie się z córka i Ona to uwielbia nawet jak chce się sama wypluskac to nie ma mowy,od razu laduje się do mnie.można się fajnie pobawić xxx a widzi twoją zarośnięta pipe czy ją golisz?

A nawet jak widzi ,to co z tego? przecież taka jest natura :P

Gość ło matkooooooo
no i co z tego ze dziecko widzi mamę na golasa?

Gość loeoeoeoeooeoeee
a jak widzicie swoja nagosc przy starszym dziecku tak od 3 -4 latka?

Gość gfdgfdgf
no i co z tego ze dziecko widzi mamę na golasa? xxx a to że potem będzie miało to w pamięci... a ty chciałabys zobaczyc cipsko swojej starej??? ohyda....

Gość Icy Moon
Gdzies czytalam ze prysznic z noworodkiem to dobry sposob na przelamanie niecheci do kapieli. Pisali zeby prysznic wzial jednak tata, bo ma wieksze rece, jest silniejszy i pewniej bedzie trzymal dziecko. Ogrzewa sie lazienke, puszcza wode w kabinie i wchodzi pod prysznic, trzeba uwazac zeby mu nie oblac glowy. Podobno maluchy lubia.

Gość ło matkooooooo
widziałam moja mamę nie raz nago i jakoś nie mam ze sobą problemów....