Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem złą kobietą

Polecane posty

Gość IMO12365
ike "u niego raczej jest tylko pasikonik" A gdzie ten konik niby się pasie? U Iftarki? :classic_cool:

a widzisz nawet tego twojego maleństwa nie zauważyła:P nic z was nie będzie, imo

Gość IMO12365
O nie...zaraz będzie płacz. :P

Gość Luis Hermoso 32
Fiku ty tak naprawdę nie chcesz nikogo poznać ,ty pragniesz tylko zakładać topiki o tym samym ,ciągle się powtarzasz:P I nie kpij z kogoś kto zwrócił na ciebie uwagę ,i ciebie nie obraża mimo że ty to robisz. Naprawdę myślałem że jesteś mądrzejsza,baaaardzo się rozczarowałem .Szkoda mi ciebie było jak cię obrażano ,teraz jakby mniej mi ciebie szkoda

Gość a jak np
się trafi brunet farbowany?

Gość cyycy
a ty znowu o tym? ostatnio jak bylam na kafe (ok 7 miesiecy temu) to zalilas sie ze ze jestes zolza...widze nic sie nie zmienilo. Skoro tak ci z tym zle to zmien to, a jak nie jest ci zle to nie rozumiem w czym problem...

Gość IMO12365
ike "nawet tego twojego maleństwa nie zauważyła" Tak jak podejrzewałem - masz na nią zły wpływ. :P

Moze fiku czuje podswiadomie, ze nie ma w realu szans na zadnego bruneta, wiec sobie tutaj fantazjuje :) A boi sie blizszej znajomosci, bo wie, ze jak pokaze swoje oblicze, jej czar prysnie :classic_cool:

to prawda nie pozwoliłam jej używać mikroskopu:P

Gość IMO12365
ike "nie pozwoliłam jej używać mikroskopu" Bo by Ci wtedy męża Szczerego odbiła? :P

Gość a jak np
ona się pewnie kocha w jakimś bruneciei tak nawiązuje sobie...

fiku mikuuu moze gdybys byla sympatyczna, to pomimo brzydoty jeszcze byliby z ciebie ludzie, a tak to juz zupelnie pozbawiasz sie szansy na poznanie faceta.

Gość Luis Hermoso 32
Jest dzisiaj Lucyna :) Ruda niestety też:(

chcesz powiedzieć, że jesteście ze szczerym bliźniakami ?:)

"juz zupelnie pozbawiasz sie szansy na poznanie faceta." niestety nie uchroni cię to od towarzystwa naszej samuel:)

Gość IMO12365
ike "chcesz powiedzieć, że jesteście ze szczerym bliźniakami ?" Nie! NIE! Łapy precz! Luis ratuj! :P

"moze gdybys byla sympatyczna, to pomimo brzydoty jeszcze byliby z ciebie ludzie, a tak to juz zupelnie pozbawiasz sie szansy na poznanie faceta." o mój boziu, a któraż to tak dobrze po mnie i po Ike poprawiła, że tę rzekomo rokującej znajomości Fikuśnej z Samuelem całkowicie przeszkodziła? :)

nie kwicz jak zarzynany prosiak! wolę już szukać igły w stosu siana niż yyyyy no pasikonika u ciebie:P

Gość IMO12365
ike "wolę już szukać igły w stosu siana" I tak powstała Wilczyca. :classic_cool: