Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem złą kobietą

Polecane posty

Gość IMO12365
Lucyno - pomimo, że ma sympatia połączona z nostalgia sprawia, że radują się me oczy na widok Twych wdzięków, to reszta zmysłów nadal jest skierowana w stronę Iftarki. :P Nawet Płomieniście Rude loki mnie nie zdołają zaślepić. :classic_cool:

"Nawet Płomieniście Rude loki mnie nie zdołają zaślepić." nawet?? nono idę:P bo krasnal gotowy zmienić zdanie wpadnę jak pojawi się ktoś większy:P

Gość IMO12365
ike "no prosze nastepna lubiąca niewielkich...." Powinnaś być zadowolona. Więcej dużych dla Ciebie...gdziekolwiek oni tam są. :P

Gość IMO12365
Lucyno - wszelkie peany, które kieruję do Ciebie są także pasujące do Iftarki. Wszakże jesteście jak siostry z jednej Rudej matki. :P

Gość Luis Hermoso 32
Lucyno - wszelkie peany, które kieruję do Ciebie są także pasujące do Iftarki. Wszakże jesteście jak siostry z jednej Rudej matki _ Z jednej matki to napewno ,tylko czy z jednego ojca to nie wiadomo :O

Gość IMO12365
Iftarko - cóż za intonacja cierpienia. ;)

Gość Luis Hermoso 32
ifka* Faceci z kafe są jednak tacy sami -NIE PRAWDA są mali (sorry Imuś) duzi ,prosci ,garbaci ,chudzi i grubi .Pełna różnorodność ;)

Gość IMO12365
Luis Hermoso 32 "mali (sorry Imuś)"...mnie przeprosił... "(...)chudzi"...ale Krema już nie. :P

Gość Luis Hermoso 32
chudzi"...ale Krema już nie -sorry ale nie znam tego kogoś,czegoś? :P

Gość IMO12365
Murowany wpierdol, jak już się chłopak Zbearsuje. :classic_cool:

Cholera,mam chyba deja vu: Fiku znowu założyła temat w podobnym guście jak poprzednio i znów się zleciało to samo stado,by znowu zejść z gadką na temat rozmiarów.Rytuał wieczorny czy co...? A tak a propos posta zakładającego wątek: Fiku to na pewno pisała w stanie pełnej świadomości?Bo post wygląda jak po znieczulaczu w płynie ;)

oj to zakompleksiony imo wieczne próbuje udowodnić, że to ja mam dużą a nie on małego co jest totalna bzdurą ale to fakt koszmarrrnie zaniża poziom dyskusji:P

Gość gdzie schowalas
szczerego 😠

Płomiennowłosa,przyznaj że po prostu nie ćwiczyłaś mięśni Kegla :P Aż mi prawie żal IMO*... tak się wyżywasz na biedaku. *) prawie jak Żywiec :D

to go przytul do piersi :P ide spać jak nic :P

Wiewióro,Ty nie jesteś wolna,więc nie ujmuję Cię w tej klasyfikacji :P Do tego jeszcze podrabiana ruda... A tak interesująco to na początku wyglądało... Life is brutal :( Śpij... (nie przechodzi mi przez gardło) słodko :P