Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaaaKaa

Jak ośmielć, prosze o rade.

Polecane posty

Gość OlaaaKaa

HEJ, czasem zauwazam,że faceci na ulicy, badz w innych miejscach spogladaja na mnie, czasem nawet intensywnie, ale nigdy nie zaadują. Nie wiem co zrobić by jakos ich zachęcic, ale jednoczesnie spowodowac by to oni wykonywali pierwsze kroki. Uwazam, ze nalezy do do mezczyzny. Jestem singielka, podobam sie, ale jednoczesnie tak trudno zawiazac mi jakas relacje. Jedyne co potrafia robic to sie wlepiac wzrokiem. Czasem mysle,ze moze jakas dziwna jestem

Faceci lubią sobie pooglądać ładne kobiety, co nie znaczy, że chcą od razu nawiązywać znajomość. Założę się nawet, że większość z nich ma już partnerki, to taka natura i tyle.

Gość OlaaaKaa
to jak poznac ze ktos patrzy, bo jest singlem i chce nawiazac jakos znajomossc?

Gość kbkbkbk
Zakrec kuperkiem, pusc oczko i kiwnij paluszkiem ;)

Gość OlaaaKaa
powaznie, czy mozna to jakos poznac...?

Jakby chciał, to by się przemógł i coś zrobił w tym kierunku. A jak nie, to po co Ci taka ciota a nie facet :P

Gość OlaaaKaa
ponoc facetow strasznie stresuje lek przed odrzuceniem i maja mase wymowek by nie zagadac

Uśmiechnij się kusząco.Przecież masz w sobie sexapeel.:)

Gość OlaaaKaa
no ok, usmiechne sie . Co wtedy jest najbardziej prawdopodobne ? Ze tylko odwzajemni, ze odwzajemni i zagada czy nie odwzajemni i sobie pojdzie?

Tak tak, mają też przedziwny lęk przed lodówką dlatego wolą się skrywać w objęciach fotela czekając, aż kobieta im podetknie piwo pod nos ;) Jak facet nie umie się przełamać, to znaczy że nie ma charakteru, sama napisałaś, że wolisz by to oni wykonywali pierwsze kroki. Skoro tak, to czekaj dalej do tzw. usranej śmierci, albo weź sprawy w swoje ręce i poluj na męskie pipki (zagaduj, usmiechaj się, nawiązuj niby niezobowiązujące rozmowy i czekaj czy podejmie trop...)

Gość cicho....
teraz mamy xxI w.,gdybyś w pośpiechu nie zauważyła :D świat poszedł do przodu, a ponieważ płci pięknej przypada więcej na 1 faceta ok. 2,5 baby, więc nie dziwota, że faceci w tymże wieku trochę przyjęli postawę kobiet z wieku poprzedniego :) liczą na bycie ofiarą

Gość OlaaaKaa
niby sie podobam , ale nikt do mnie nie startuje tylko sie gapi tak dziwnie i wnikliwie, ze robie sie czerwona, mam tego dosc

Gość hmnkojkl
ile masz lat?

Gość OlaaaKaa
23

Zauważyłam, zauważyłam- ale mimo to autorce podobają się prawdziwi mężczyźni, co sama napisała, więc jej piszę odnośnie jej wypowiedzi! są takie kobiety, które wolą cioty, to ich sprawa A co do tego że na 1 faceta 2,5 kobiety... nie rozśmieszaj mnie. Wiesz, że rodzi się WIECEJ facetów niż kobiet?? Kobiety nadrabiają dopiero po 60-tce, bo dłużej żyją, a w wieku 20-40 różnica w liczebności płci jest minimalna... Zajrzyj sobie do roczników statystycznych, nie ma to jak powielać jakieś niesprawdzone, zasłyszane "gdzieś kiedyś" farmazony

Gość RaZR
Normalny facet nie zaczepia kobiet na ulicy. Robią to tylko jacyś uwodziciele z PUA. To oni latają za dupami po ulicach, galeriach i supermarketach. Normalnie to się poznaje kobiety gdzieś przy okazji, gdzie jest jakiś wspólny kontekst.

Gość hmnkojkl
odezwij sie na gg:40121622

Gość OlaaaKaa
tylko jeden typ mezczyzn zwraca na mnie uwage, ogolnie mam tak, że albo ktos na mnie nie spoglada wcale, a jesli juz ktos spoglada to wnikliwie, intrygujaco...

A może sobie wkręcasz te "spojrzenia" (widzisz tam to, co sama bys chciała :P) Co do tego zaczepiania na "ulicy"- 100% racji, to pachnie desperacją :P

Gość OlaaaKaa
nie wkrecam,zauwazam kiedy ktos patrzy normalnie, ktos nie patrzy w ogole, a ktos intrygujaco. Zazwyczaj tylko jeden typ meżczyzn zwraca na mnie uwage. Wiem, ze, teraz takie czasy internetowe, ze ciezko nawiazywac relacje w realnym swiecie. Jednak bym chciala....

Gość OlaaaKaa
Pamietam, ze raz zaczepil mnie ktos na ulicy, ale był podrywaczem i mnie zirytował....

Gość cicho....
no tak, masz rację - do 44 lat ma jeszcze szanse być poderwaną :D urocze i takie romantyczne ;D

Gość RaZR
A jak Ty byś chciała? Przecież na wiele kobiet patrzą się faceci i też nikt tak nie podchodzi. Jakby tak było to laski bały by się wychodzić z domu. Zresztą, wiem coś na temat zagadywania do obcych kobiet i wiem że na 50 kobiet zaczepionych tylko 2-3 zgodza się na randke.

Nie mówię, że jedyną drogą jest internet, tylko jak to już wyżej powiedziano... partnera poznaje się raczej "przy okazji" w jakichś neutralnych sytuacjach, w gronie znajomych, czasem nawet w pracy etc. Rozumiesz.. tam facet, który nawiąże z tobą kontakt niekoniecznie jest desperatem i napaleńcem, a w takim kontakcie na ulicy wszystko jest skierowane na "poderwanie" kobiety, z ktorą nie ma się nic wspolnego.

Gość OlaaaKaa
a jesli bym sie uśmiechnela do obcego faceta to nie postawiloby mnie to w złym swietle i dałoby szanse zawiazanai relacji?

Gość OlaaaKaa
dobra, przestane juz o tym rozmyslac i obserwowac gapiacych sie na mnie facetów. mam tego dosc

Gość RaZR
A co Ci tak zależy na tej ulicy kogoś poznać? Idź do jakiegoś klubu jak już nie masz gdzie to może tam ktoś do Ciebie zagada po paru głębszych.

Gość OlaaaKaa
czesto na uczelni sie gapia, oni mnie bardziej interesuja, ci z ulicy mniej mnie obchodza, trudniej by bylo zufac, czesto napotykam wzrok w czytelni, bibliotece na korytarzu itp....

Gość cicho....
i pewnie masz wrażenie, że jesteś sama na tym świecie ,hm...? powodzenia na leżance