Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondas_Kraków

Większość kobiet jakby się nie malowało to ...

Polecane posty

Gość Blondas_Kraków

byłyby brzydsze od niektórych facetów.Kosmetyki potrafią zrobić z brzydkiej kobiety piękność a słyszałem że nawet jak kobieta ma brzydki nos to może go optycznie poprawić jakimś pudrem lub czymś podobnym :)

Gość Blondas_Kraków
Tez tak uważacie ?

Gość Pogromca.
Szkoda, że tacy brzydale jak autor się nie malują, brzydotę da się ukryć ale brzuch już nie:D

Gość Pogromca.
Irmina 100 % się zgadzam :)

Gość georginiaaa
A ja sie nie zgodze z irmina. Ja mam akurat 75 c, jestem szczupla i zgrabna, i nigdy sie nie malowalam i wygladam super. Ale tak sobie mysle, ze gdybym byla facetem, wolalabym nieumalowana laseczke niz wypudorwanego tlusciocha.

Gość Moniczkaaaaaaaa122
Nie całkiem tak jest. Są osoby ,ktorym i makijaż nie pomoże.

Moim skromnym zdaniem są kobiety które dla Ciebie są jak "straszydła" a dla innego mężczyzny jest piękna! jedna osoba powiedziała, że kobieta powinna nakładać makijaż codziennie i podobać się mężczyźnie .. to nie prawda!!! zadbana kobieta, pachnące i puszyste włosy, uczesane, czysto ubrana i slicznie pachąca beż makijażu tez jest piękna. ja maluję się tylko na imprezy itd i mimo tego, że czesto makijazu nie mam to mam powodzenie!

Gość Moniczkaaaaaaaa122
choc jak mówiłam nie zawsze. Bo czasem ktoś ma takie rysy ,że nie wiele można zrobić

Gość do georginiii i irminy
75 C to wcale nie jest wielki bust, ja mam taki i uwazam, ze jest maly (o ile ktos ma dobrze dobrany stanik, bo wiadomo, ze w naszym kraju wiekszosc mlodych dziewczyn mysli, ze nosi 75 B)

Gość kejrnhgvoeiurhgn
Nie nakladam makijazu-nie musze. Tapety nienawidze, na slubie mialam super makijaz, wygladalam jak laleczka, ale czulam sie z taka maska paskudnie. Na codzien maluje rzesy tuszem a usta blyszczykiem, uzywam dobrze dobrany krem do twarzy i wystarczy.

Gość kejrnhgvoeiurhgn
co do biustu-mam rozmiar 32 FF (70H) i jestem zadowolona, smialo moge w wieczorowych sukienkach wychodzic bez stanika.