Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mollekuqe

Dekoracje ścienne , naklejki

Polecane posty

17 godzin temu, marinette napisał:

Ciekawa propozycja z Twojej strony. Nie wiem czemu pomyślałam nagle o "Ptakach" Hitchocka (chyba takie skojarzenie z dzieciństwa, że obaj byli dobrymi rezyserami, on i Kurosawa, puszczali ich filmy kiedyś w tv) i Szogun (odnośnie japońskiej kultury)... 

Szczęśliwego Nowego Roku, również. Nie musi być lepszy od tego, ale chociaż taki sam. : ) 

Ciekawe co oglądają współczesne dzieci : ) trochę wiem, ale czy też sięgają po stare filmy... kiedyś były tylko dwa kanały w TV i stopniowo dochodziły kolejne ale i tak było ich nadal kilka... wybór był prosty. Pewnie, że oglądałam te. : )

Nowy rok nowe możliwości... Oby był bardziej spokojny... : )

5 godzin temu, yeya napisał:

Ciekawe co oglądają współczesne dzieci : ) trochę wiem, ale czy też sięgają po stare filmy... kiedyś były tylko dwa kanały w TV i stopniowo dochodziły kolejne ale i tak było ich nadal kilka... wybór był prosty. Pewnie, że oglądałam te. : )

Nowy rok nowe możliwości... Oby był bardziej spokojny... : )

Moim staram się pokazywać to co my oglądaliśmy, bo wiem że już nikt inny im tego nie pokaże. Niestety idą w różne Stranger Things (niestety bo do mnie nie trafia ; )) - te starsze, młodsze raczej bajki jeszcze, ale udaje nam się czasem wypracować kompromisy - np. polska produkcja netflixa "Za duży na bajki" i "Za duży na bajki 2". Taki polski film, oglądałaś? 

2 minuty temu, marinette napisał:

Moim staram się pokazywać to co my oglądaliśmy, bo wiem że już nikt inny im tego nie pokaże. Niestety idą w różne Stranger Things (niestety bo do mnie nie trafia ; )) - te starsze, młodsze raczej bajki jeszcze, ale udaje nam się czasem wypracować kompromisy - np. polska produkcja netflixa "Za duży na bajki" i "Za duży na bajki 2". Taki polski film, oglądałaś? 

Najlepiej jeśli oglądają i stare i nowe : )

Nie, słyszałam że dobre... póki co komedie omijam łukiem : ) 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować