Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Placebo.

Dlaczego tylu ludzi nie dba o siebie, są grubi itd...

Polecane posty

Gość Placebo.

... potem łażą po ulicach takie obleśne grubasy. Narzekają, jak to źle mają, a potem płaczą - a to miażdżyca a to nadciśnienie. Ogarnijcie się, trochę wysiłku/ćwiczeń nawet w domu na prawdę nie jest takie trudne :)

Gość vin80
Popieram :)

Gość zacny to dzien milordzie
LENISTWO. to jest odpowiedz

Gość jedź do krakowa
bo za łatwo im w życiu sex przychodzi

Gość zacny to dzien milordzie
ja jednak stawiam na lenistwo

Gość Placebo.
Choroba chorobą to rozumiem i nie mam absolutnie nie do ludzi chorych. ale jak widzę takiego grubasa to mi się rzygać chce :o a potem tu będzie taki płakać jeden z drugim, że żadna go nie chce ... jak może go chcieć jak nie umie sam o siebie zadbać, a o kobitę to już wgl :O

Gość Placebo.
Moim zdaniem choroba to sporadyczne przypadki, zresztą również spowodowane zaniedbaniem samego siebie :o

Gość vin80
W gronie moich znajomych problemy z wagą (większe lub mniejsze) ma kilkanaście osób. Z tego z powodu choroby żadna. Wiem, że są takie schorzenia, ale to na prawdę margines.

Gość stara panna:):):):):P
A Ciebie co to obchodzi? Spójrz na siebie!

Gość Placebo.
Ja akurat to jestem zajebiście szczupła i zadbana :D Mój facet mówi na mnie sarenka nawet :)

No za to pusta w środku.

Gość Placebo.
Nie dlaczego ? Ja po prostu nie rozumiem, czemu o siebie nie dbasz

Gość kejrnhgvoeiurhgn
Moja mama ma miazdzyce a jest szcupla i caly czas prowadzila aktywny tryb zycia. U niej w rodzinie wszyscy choruja na miazdzyce.

Ja o siebie dbam, ale nie oceniam nikogo po wyglądzie. A co Ci grubi przeszkadzają??? Brzydzę się takimi jak Ty!

Gość Placebo.
Ok, ale otyłość, nadwaga są czynnikami ryzyka układu krążenia

Gość Placebo.
Ale czemu od razu mnie wyzywasz ? Grubi mi przeszkadzają, bo mi ich szkoda, że nawet nie potrafią o siebie zadbać (pomijając chorych)

Gość vin80
Ja również nie oceniam po wyglądzie. Czasem mnie tylko wkurza, jak któraś z koleżanek mi marudzi, że źle się czuje ze sobą, że nie może znaleźć faceta, że jest gruba i to pewnie dlatego, że wszyscy patrzą na wygląd itp. A zamiast pójść na siłownię, pobiegać, poćwiczyć to wieczorem siada do kompa i co chwilę coś je...

Gość kejrnhgvoeiurhgn
Ja mialam w klasie kolezanke-sliczna buzke miala, ale byla gruba. Ale ona miala padaczke i od lekow taka byla. Co niby miala zrobic? Utopic sie, bo komus przeszkadzaja jej kilogramy? Nie oceniam ludzi na podstawie wagi.

Gość bo ja wiem
ja akurat jestem szczupły i mam tak genetycznie trochę że nawet jak bym jadł i jadł to nie moge utyć a mam kumpla otyłego tak gdzieś ok 185cm i 115 kg i o dziwo jest zdrowy w chuj na nic nie choruje mimo swego wieku 34 lata to nie jakiś młodzik a trzyma się masakrycznie dobrze i on po prostu nie przywiązuje takiej wagi do swego ciała jak dzisiejsi puści ludzie i nie narzeka nie ma kompleksów i jest w porządku gość więc pierdolisz autorko

a ja mam 23 lata, 162 cm ważę 78.7 kg... biorę lit, wcześniej neuroleptyki np ketrel... po których nie zjesz marchewki tylko masz chęć na coś bardziej odżywczego...bylam 3 razy w psychiatryku i zawsze dostawałam po kilka leków... nie mam okresu od września, prolaktyne powżyej 30... umieram na bol brzucha aktualnie i bola mnie piersi... wypadają mi też włosy i mam trądzik na linii żuchwy a ząbki mam zddrowe... lekarka pewnie mi nawet skierowanie na badania nie da bo wszystko wychodzi przypadkiem a na pocątku mam wizytę u gin...co Ty na to? w takim stanie nie mam ochoty codziennie się ruszać z domu...wykonywać aktywności fizycznej też nie

Gość Placebo.
Trzeba czytać ze zrozumieniem ;)

No oczywiście, bo wszyscy grubsi ludzie źle się czują ze sobą!!!! Ja Cię nie wyzywam, uważam, że nie powinnaś się interesować sprawami innych. To jest takie obrzydliwe, ale niestety takie polskie...

Gość bo ja wiem
ja nawet chciałbym przytyć 184cm wzrostu i 77 kg :D chudy jestem

no ale patrząc na mnie też mnie tak ocenisz... nie wiesz dlaczego ktoś jest gruby przecież

Gość bo ja wiem
mila10025 Jesteś cięższa ode mnie :D

no to mnie pocieszyłeś;/ kilka lat temu mialam 58kg i byłam zadowolona a teraz to szkoda gadać... 20 kg więcej;/ załamka;/