Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdggh

Dlaczego wiele panien młodych

Polecane posty

Gość sdggh

do slubu zakłada białe rajstopy zamiast w cielistym kolorze? przecież to wygląda co najmniej śmiesznie!

Gość 968956546
ja tam w ogole rajstop nie miałam, wesele mialam w sierpniu

Gość Bomboleum
a co cie to obchodzi? jak kto woli -_-

Gość fujfufjfuj
tak samo jak te koszmarne rękawiczki bleeeee

Gość wieś tanczy i spiewa
tandeta

Gość Anginka 28
nie wiem czemu tak robią, ale to jest okropne i kojarzy mi się z dziewczynkami komunijnymi

Ja też miałam białe ładne koronkowe, z wzorem pięknie to wyglądało. Nie wiem dlaczego tak się robi, ale mi nawet ich nie było widać.

Gość inzynier serwisowy//zabloksada
Jest bardzo SEXI Pojmować nie musisz. Cieliste ?? BLE Za chodzenie w RAJSTOPACH CIELISTYCH albo antygwałtach karał bym chłostą. Albo zamykaniem w ciemnym lochu.

Gość no wlasnie jak dziewczynki
dop komunii a nie panny młode. Białe rajtki sa ohydne! :(

Gość Białe rajstopy
są sexi?! Dobre sobie, hahaha ! :D:D:D A jeszcze dodać do tgo białe koronkowe kozaczki wszpic i mamy piękny obraz kiczu i tandety! :p

Gość panienka z okienka 244
a ja mam ślub w sierpniu i nie będę miała problemu rajstopowego :D

Gość Te białe rajstopy
to dominuja głównie na wsiach i małych miasteczkach. W duzych miastach rzadziej się spotyka.

ja też miałam białe pończochy. ślub miałam w sierpniu. Dla mnie nieeleganckim jest zakładanie do sukni wieczorowej butów z odkrytą piętą/palcem lub założenie butów pełnych bez pończoch. założyłam białe BO TAKĄ MIAŁAM OCHOTĘ. Biała suknia, biały welon, białe buty i białe pończochy. Szczytem wieśniactwa i kiczu jest natomiast narzucanie innym swojego zdania. Każdy niech robi jak uważa.

Gość borek1000
Czarna kawa bez mleka, nie pijam kawy ani mleka, ale ta Pani bardzo mądrze napisała! Akurat siedliskiem wieśniactwa jest Kafeteria. Nie dlatego, że któreś osoby chcą nosić białe rajstopy, albo cieliste, ale dlatego, że tak wyrażają swoje zdanie i tak się zachowują. Wieśniactwo to stan umysłu, który charakteryzuje wielu ludzi mieszkających w miastach. Z doświadczenia powiem, że we wsiach ludzie mniej się narzucają i są znacznie kulturalniejsi niż co poniektórzy forumowi eksperci.

Gość evhnv
Dla mnie to tez wyglada smiesznie. A i tak jak bylo napisane "plus biale rekawiczki". Widzialam taka panne mloda, ktora miala welon+diadem+kwiat... (chyba nie mogla sie zdecydowac).

Gość też jestem preciwna białym
rajstopom. Wiekszosc kobiet rozumuje, ze skoro panna młoda w bieli to znaczy, ze wszystko ma byc białe :p

Gość I paskudnie wyglada to
na zdjeciach jak sie potem oglada - panna młoda wyciaga swoja girę obleczona w białe rajtki, feeee

czy nie ma większych problemów niż kolor rajstop? :O btw każdy ma swój gust, niech sobie ubiera co chce i w jakim kolorze

Gość W innym wątku
W innym wątku Niestylistka pisała, że jest taka zasada, że rajstopy nosi się pod kolor spódnicy albo butów. Pisała też, że zgodnie z tą zasadą do małej czarnej nosi się wyłącznie czarne rajstopy. A mi się podobają matowe cieliste do małej czarnej i nie zamierzam podążać za zasadami. Jeśli Wy nie lubicie białych rajstop do sukni to też nie zakładajcie. :p

Każdy robi tak jak u się podoba i dana osoba to czuje. My musimy to uszanować, a wredne komentarze zatrzymajmy w sobie.

Gość kilka_klik
miałam białe rajstopy i tak ich nie było widać, pasowały lepiej niż w cielisym kolorze. a z reszta musialy byc grubsze 60 den gdyz bylo dosyc zimno.