Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollllka G.

Ona mi odbiła narzeczonego- co robić?

Polecane posty

Gość kjbnkjn
Jeszcze poczytalam troszke o poradach od innych. Bez sesnu jest robic mu na zlosc i prowokowac, by byl zazdrosny. Przezywalam to i wiecie jak sie teraz czuje, jakbym sila mezczyne zatrzymala. Uwazam ze najrozsadniej bedzie po prostu przebolec i odejsc. Wiem jakie ejst to ciezkie . Nie bedzie latwo, ale lepsze to niz potem nieprzespane noce, placz, ze zmarnowalo sie lata na kogos kto nie docenia Twojej os. To prawda, ze ona sie nim bawi, dowartosciowuje sie po prostu ,bo jest starsza.Cieszy sie, ze ktos mlodszy i szlabszy sie nia zainteresowal, moze sobie go wychowac. Dobrze wiedziala jak go soba zainteresowac, a teraz syci sie tym, ze on glupi za nia lata. Ale nie mysli o tym, ze wiazac sie z taka kobieta nie ma stabilizacji, i ze bedzie musial nianczyc jej dzieci, a moze nawet nie doczekac sie swojego , bo ona w tym wieku moze nie chciec miec dodakowych dzieci z nim. Z reszta po co jej mezczyna, ktory jest mlody, i nie ma tak wysokiej pozycji. On tez sie dowartosciowuje , poneiwaz doznaje czegos innego.Jego fascycnacja wynika z tego,ze ona po prostu osiagnela tyle... (a to nie dziwne majac tyle lat i rodzinna firme;]) Ogarnela juz swoje zycie, nauczyla sie manipulacji i teraz ma okazje by sie pobawic. A on sie cieszy ze spodobal sie takiej 40 . Kiedys przejzy na oczy, jego koledzy beda miec mlode kobiety, rodziny , a on bedzie ze stara lancpudra, ktora moze nawet nie ejdnego jeszcze omami . Bedzie zalowal, a Ty spotkasz kgos wartosciowego. Ten ktos Cie dowartosciuje, doceni, bedzie z Toba rozmawiac, interesowac, a Ty bedziesz na 1 meiscu, a nie koelzanki . Po co szkac zemsty? Najlepsza opcja bedzie bez slowa odwrocic sie na piecie , to ejst najabrdziej wymowne:) Nie ponizac sie . On moze tegto odrazu nie doceni, ale potem uswiadomi sobei, jak mazde postapilas w taki sposb odchodzac. Nie dojrzal na to by byc Twoim mezem, a co dopeiro narzeczonym. Bedzie sobie plul w brode. I zmien nr tel, bo napewno sie odezwie ;]

Podbite limo;) no ładnie ładnie pewnie mężuś cos wywęszył moze jakis smsik;) który maz by sie nie wkurzył jak by sie dowiedział ze zonka romansuje z młodzieniaszkiem! a może wpadła na szafke albo szafa na nią albo za duzo cienia użyła i spłynał jej pod oko ;) zartuje....ale ten fakt daje do myślenia.

Gość karolllka G.
Poczta kwiatowa dostarczyła mi bukiet o 12- ej z dedykacją. Mój nowy kolega zaprosił mnie na kawkę do knajpki. Poszłam i rozmawialiśmy trochę, to dość interesujący człowiek, aczkolwiek zupełnie inny niż mój ex.

Gość Retro od the jedi
To chyba dobrze, ze inny, prawda? ;)

Gość karolllka G.
Tak, dobrze że inny, ale wciąż jestem przyzwyczajona do innych reakcji ze strony faceta.

Gość karolllka G.
Jego koleżaneczka znów dziś do mnie dzwoniła i darła się do słuchawki, że sobie wymyśliłam, że ona i X mają romans, a ona z tego powodu ma problemy i że mam to wytłumaczyć jej mężowi, że to nieprawda. Powiedziałam, że ex mnie nie interesuje już, a ona niech się sama tłumaczy swojemu mężowi, ja swoje wiem i kłamać nie będę, tylko dlatego, że jej się grunt pod nogami pali. Zdenerwowała mnie.

Gość grzywna
Może dla swiętego spokoju zmień numer jeszcze raz, jesli masz taka możliwosc.

Gość karolllka G.
Mam nowy pakiet startowy i chyba go uruchomię, bo wkurza mnie to wszystko.

Gość don dżonson
Dobre prowo. Wyrazy uznania dla autorki (autora), że chce jej się to tyle ciągnąć :D SALUTO :classic_cool: 🖐️

Gość htc
Jestes warta szampana, tak powinnarobic kazda kobieta ale serce mowi jedno a roum cos innego. Brawo

Gość karolllka G.
On pisze e-maile itp. ale ignoruje go zupełnie. dla mnie to już jest koniec. Poinformowałam swoją rodzinę, że ślubu nie będzie, a on niech informuje swoją. Od rodziców wiem, że dalej jest z nią w bliskim kontakcie, kawki wspólny, rozmowy z dala od wszystkich pracowników itp.

Gość karolllka G.
Mój nowy kolega bardzo się stara. Ale jestem mega ostrożna.

Gość karolllka G.
Ex przyjechał i wszedł do mnie do pokoju bez mojej zgody, ja siedzę w łazience, bo nie chcę z nim rozmawiać. mam nadzieję, że sobie pójdzie, bo nie zamierzam spędzić nocy w łazience.

Gość taaaaa....
No co ty?! A może pogadaj z nim, ale tak w celu posłuchania jaką bajkę próbuje Ci wcisnąć..? ;) Tak dla jaj i w celu udowodnienia mu, że na Ciebie nie działa i masz go w dupie.

Gość henk1
Dobić ją.

Dziwne to troche, ze do Ciebie ciągle podbija głowe Ci truje a do Pani X nie zmienił nastawienia i dalej usmieszki chichy śmichy, gadka szmatka...

Gość karolllka G.
Nie wiem, czemu on tak robi, ale szczerze mówiąc- już mnie to nie obchodzi. Nie mam zamiaru z nim być. Pewnie chce mieć nas dwie, jedną w domu w roli zony i służącej, a drugą laleczkę w pracy do rozrywek itp.

Gość ona tu jest
Nudne peowo (ziewa) wszyscy normalbi ludzie z laptopami uciekaja do lazienki zeby napisac to na kafe buueehehw

Gość karolllka G.
Jak Cię nudzi to nie czytaj, nie musisz. Dziś prosił o spotkanie i ostateczną rozmowę. Umówiliśmy się w lokalu. Idę tam tylko z grzeczności i po to, żeby raz na zawsze zakończyć ten chory związek.

Właśnie "ona tu jest" jak Cie nudzi to nie czytaj nikt Cie nie zmusza!!! Ciekawa jestm jak Wasza rozmowa? moze dasz mu szanse ;) oby nie!!!!!!!

Gość karolllka G.
Rozmowa była szczera, ale mimo jego błagań i przyrzekań, powiedziałam mu, że nie możemy być już razem. On tylko przysięgał, że mnie nie zdradził, ale ja w to nie wierzę. Uśmiecha się do niej w pracy, bo jego pozycja zawodowa wiele od niej zależy. Nie przekonuje mnie to i prosiłam go, żeby dał mi spokój. Od rana znów pisał smsy. Brak słów.

Gość karolllka G.
Dziś znów przyszedł, ale rozmowa była denna. kazałam mu iść do domu i wydorośleć.

Myślę, że gdyby mu naprawdę na Tobie zależalo, beż wahania rzuciłby w diabły tą pracę. Dla Twojego świętego spokoju.

Gość karolllka G.
Myślę, że powinien rzucić ją, nie koniecznie pracę, ale ja mam to już gdzieś. mój nowy kolega jest milszy dla mnie niż narzeczony, z którym byłam zaręczona i planowałam wspólną przyszłość. ALE TO JUŻ BYŁO!!!!!!!!!!

Gość karolllka G.
Ale to ju było i nie wróci więcej...

Dobrze robisz, ale ten Twój były jest jakiś nawiedzony ja bym się więcej z nim nie spotykała i nie wpuszczała do domu.

Gość to ci powiem
I co tam Karola u ciebie? Już wszystko wyjaśniliście sobie?

Gość karollllka G.
Chyba wszystko wyjaśniliśmy. On twierdzi, że kocha mnie, a tamta to koleżanka itp. Postanowiłam, że koniec i tak ma być.