Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiatr.w.polu

ciąża?13dzien cyklu.proszę o pomoc.test!

Polecane posty

Gość wiatr.w.polu
eh, nie ma czym się chwalić. no to jeszcze poczekam. ;)

Gość warszawianka004
ja bym na twoim miejscu cieszyła się z tej ciązy. Ba... cieszyłabym się nawet gdyby okazało się, że ja zaszłam w ciążę jakimś dziwnym trafem z tym moim PCOS.

Gość wiatr.w.polu
z tym ze ja za mloda jestm na dziecko..

Gość wiatr.w.polu
myslicie ze mozna byc w ciazy bez totalnie zadnych ale to zadnych objawow?

Oj to różnie bywa U niektórych nie ma innego objawu niż brak okresu Inne rzygaja dalej niż widza, puchna, kręgosłup je boli itd. Książkowo nie da sie odpiwiedziec jak bedzie u Ciebie

Gość wiatr.w.polu
no kochane.. odliczam dni, jeszcze 7 ! ;)

No to trzymam kciuki :) Ja wczoraj tez miałam ryzykowna sytuacje :( lekarka mi wcisnela kit ze akurat antybiotyk który mi przepisala nie wpływa na tabletki anty A potem przeczytałam w necie ze ten antybiotyk tez osłabia tabsy.. Ale nie doszedł we mnie + tabletki anty tak czy siak + chora tarczyca wiec raczej nie bede sie bawić w tabletkę po..

Gość wiatr.w.polu
jesli nie doszedl, to juz w ogole szczescie :) co do tego co mowia lekarze, fatycznie trzeba przymykac oko, i doczytywac pewnych informacji.. bo a nóż widelec cos przeoczą i my bedziemy sie borykac z konsekwencjami. powiem ci szczerze, ze od tamtego mojego ryzykownego 13 dc. nie wspolzylam.. i nie wiem kiedy to nastapi.. aktualnie mam uraz.

Dokładnie, to nie oni bedą miec problem tylko ja.. No nie dziwie Ci sie, psychika duzo robi. Pewnie jak dosyaniesz okresu to nie wyrobisz ze szczescia. A co Twoj chłopak na to w ogole? Wiesz jedyne ryzyko to ze nie zakładaliśmy ani razu gumki.. I moze troche zbyt szczerze ale po 1 razie jak nie doszedł we mnie to potem zaczelam go zadowalac oralnie, i był 2 raz.. I boje sie ze nie "wylizalam" dokładnie :P ale jesli plemniki to nie terminatory + ta cała reszta to nie bedzie takiego ryzyka chyba ;)

Gość wiatr.w.polu
badzmy dobrej mysli ;* dzis powinnam dostac okres, poki co nie mam go.. ale okrutnie bola mnie piersi takze jest nadzieja. 3 dni temu robilam test- wyszedl negatywnie takze jestem spokojna.. rozstalam sie z chlopakiem.

Gość wiatr.w.polu
innym razem opowiem, dobrze?

Gość jhgjdg
wyjasniło się coś??? :)