Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

Boże co ja widziałam :/ bezdomny jadł .....

Polecane posty

wracałam ze sklepu z synkiem , mieszkamy w blokach i osiedle jest ototczone bramami ktorymi sie wchodzi i własniew tej bramie stał bezdomny , obok była postawiona flaszka a on trzymał w rękach zdechłego gołebia i go jadł... miał całą czerwona twarz z krwi i pożerał go dosłownie a mi sie zrobiło niedobrze i uciekłam z dzieckiem dalej.. a ten gołab leży tam już 2 dzień.. zrobiło mi sie troche szkoda tego faceta ale z drugiej strony jakies wino cy co on tam mial stalo czyli jak wyzebra jakies pieniadze to mogl sobie kupic np chleb a nie alkochol .. to bylo naprawde odrażjaące:/

Gość allllllle jajjjjja
zmyślasz

nie, nie zmyślam ciekawe po co miałabym sobie coś takiego wymyślać .

Gość normalnietochybanienormalne
jak to po co?:D

Ja widziałam jak facet wyciągną ze śmietnika rybe taką co już ją muchy obsiadły i ją zeżarl:O sama ryby potem przez miesiąc ne tknełam. Albo z innej bajki: Mąz chodzi po budowie cały dzień i tam obok sie kreci taki stary dziadek bezdomny-budowa jest w centrum miesta i tam jest taki placyk pomnik papieza i ławeczki. i Ten dziadek spał na ławeczce. No i mąż stał akurat od strony tych ławeczek bo robotnicy coś tam kuli(wokół chyba z 100 ludzi łaziło-jak to na takich placykach) i i Ten dziadek nawet nie wstając zsunął spodnie wypiął dupsko z boku tej ławki WYSRAŁ SIĘ (nie wstając dalej!!!) zaciągną spodnie-nawet sie nie wytarł) obkręcił sie na drugi bok i po 5 minutach wstał i poszedł grzebać w smietniach. I co to jest człowiek?? i Mąż z robotnikami to mało sie nie porzygali.(mąz jest wrażliwy dość na takie obrzydlistwa :D) i Dodam że dziadek średnio codziennie przez 4-5godzin tam sie kreci. i Tacy ludzie są . Tylko poprostu trudno w to uwierzyć.Przeciez tam była kupa ludzi, mtki z dziecmi z wózkami a on oporów nie miał.

ludzie niektorzy to naprwde swinie , a z tym gownem to juz wogole:D

Raz widziałam jak facet wysrał sie pod sklepem tlko sie wytarł...ale jak mozna wysrać sie przed sklepem który stoi naprzeciwko wiezowca i wiadomo ze cie może 150 osób oglądac?? No oczywiście zostawił tam to co zrobił razem z papierem.:O:O To było z 5 lat temu. Wiecej takich akcji nie widziałam.

ja kiedys jhak juz gadamy o sraniu:D to widzialam u siebie na klatce schodowej jak schodziłam ze jakis facet akurat podciagal spodnie i szybko uciekl patrze a tu kolo kogos drzwi gowno z jakas gazeta:/ masakra..

Gość o matko no co ty
razem z piórami?? ja pierdacze

nie przygladalam sie czy z piorami bo mnie az wmurowalo ale wygryzal go tak szybko i lapczywie ze podejrzewam ze tak.. przeciez w nim juz pewnie robale były:( bleee...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
to trzeba było mu kupić chleb jak był głodny .

Ja kiedyś widziałam takiego pijaczka co leżał na trawie i jak zachciało mu się siku to obrócił się na bok, rozpiął spodnie i oddał mocz obsikując siebie samego. Nawet mu się nie chciało wstać i pod drzewem odlać. A kiedyś jak jechałam autobusem to jak jest ten przegub pośrodku w starych autobusach, to za tą barierką była kupa i śmierdziało wszędzie.

Gość dfghjkm xdfghjk
ja widzialam nawalona starsza kobiete ktora szla sikajac a ze miala spodnice to tylko slad moczu ja zdradzal i to ze szla szeroko masakra fuj tez taka menelka bleeee

Gość czy jestem troche wyrodna?
Ja raz widziałam faceta który zimą szedł bez butów tak zachlany że po wysraniu sie nawet spodni nie podciągnął...cały w gównie. A latem jak byłam na festynie to w kolejce do tojtojka był chłopaczek który był tak zachlany ze co chwile ktos wchodził przed nim a on sobie niby w kolejce stał ale sie nie ruszał i nagle: i pierd pierd i zesrał sie w gacie....miał krótkie spodenki i wszystko mu po nodze popłyneło do buta :O:O:O -jakies gnoje go sfilmowaly:D i potem poszedł do zalewu -obok jest jeziorko z plazą-i sie zaczął "upierać"

Gość vcxvsdfd
apropo srania. Na you Tube jest pokazana kobieta która sra w sklepie, autentyczne nagranie, wpiszcie na yt kobieta sra w sklepie czy cos w ten desen. Kaplica.

to jeszcze wam powiem, choć to nie jest jakoś już specjalnie bardzo odrażające, ale... pracuję w sklepie budowlanym i babka z ekipy sprzątającej powiedziała mi że kiedyś dziecku się w sklepie zachciało siku i matka je posadziła na sedesie i załatwiło swoją potrzebę :) tylko że to była ekspozycja, taka na sucho postawiona. No, ale w końcu to tylko dziecko ;)

Jak dla mnie to jest przerażające... matka powinna kupić ten sedes :( A ja dziś widziałam babkę z gołymi cyckami na wierzchu w centrum handlowym... też dziecko... jadło... ale mogła się choć trochę zasłonić.

Gość to przeważnie alkoholicy
są i tak robią wyrzerają ze śmietnika i nic im nie będzie a alkohol jest na porządku dziennym nawet jak mają mieszkania i dzieci to wolą kupic alkohol niż jedzenie a kasę dostają i różne datki mało bo mało ale niech zarobi taki te 200 czy 300 zł od bidy idzie wyżyć na chlebie i zupie a ci maja za to że żyją i chlają typu szlachetna paczka dzieci kurvvva po 16 sztuk matka ojciec babka i dziadek 4 psy i wszyscy nagle schorowani i bez perspektyw na pracę z powodu zdrowia a co kurvvva z nami niealkoholikami ? my też jestesmy schorowani znerwicowani i pracujemy do hooja młota

Gość mama 5 i 3 latki
Jak ja jeździłam do szkoły autobusem to czasem jeździło też 2 facetów, raczej bezdomnych , od których baardzo śmierdziało. Do tego stopnia, że jak oni wsiadali z tyłu, to w takim starym przegubowym autobusie zostawali co wytrwalsi i to tylko z przodu do 2 drzwi upakowani jak śledzie a reszta autobusu była puściuteńka :D:D To był najgorszy smród jaki kiedykolwiek czułam, wręcz nie do wytrzymania :O a czasem nie miałam wyjścia i nie mogłam pozwolić sobie na jechanie następnym :( :D