Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca1111

Faceci ! JAKIE KOBIETY WAS TAK NAPRAWDĘ KRĘCĄ ??

Polecane posty

Gość pytająca1111

Dużo mówi się o tym, że nie lubicie zbyt wychudzonych kobiet z wyglądem prosto z wybiegów. Podobno lubicie jak kobieta ma pełniejsze kształty (nie mówię tu o otyłości) gdzie jest "za co potrzymać", ale jak jest w rzeczywistości ? Tak naprawdę ? Bo jak widzicie choćby w gazecie wyretuszowane, długonogie kobiety o figurze modelki bez grama tłuszczyku niemal idealne to wiszą Wam jęzory :D Kręcą Was takie idealne modelki szczuplutkie co do cm, idealne wymiary itd. Jak to jest ???

Gość rtrtyh
zadnego normalnego faceta nie bedzie krecil wychudzony patyczak ktory ma plaskodupie zanik cycka i zapadniete policzki ;p co w tym seksownego ? kazdy lubi czuc ze trzyma piekny kawal ciala kobiety a nie chorego manekina ;p tak jest

Gość misiek5555555
wole babe z cycem i konkretna dupka przeciez taka modelka z wybiegu to bardziej faceta niz kobiete przypomina wiec jak takie cos moze krecic?;]

Gość ';l;;klj
nie podobaja mi sie modelki sa za chude

Gość sediiiiitgfgh
a ja lubie puszyste mmmmm nie strasznie utyłe ale takie z kawałkiem porządnego mięska cudooooooo;)

Gość KosmicznyBubu
Fajnie jak dziewczyna ma kawałek porządnego ciałka :) ale w granicy rozsądku xD Nie kręciłaby mnie panna, która większość swojego życia przesiedzi w McDonaldzie xD ale krągłe, kobiece kształty nawet z odrobioną tłuszczyku tu i ówdzie jest seksowne :-) Przynajmniej dla mnie :-) A co do tych idealnych zdjęć modelek to większość jeśli ma trochę działający mózg wie, że to wszystko to retusz, coś sztucznego i nie mającego dużo wspólnego z prawdą :-)

Gość gdfytuytu
i jakie jeszcze co ? moze ma taka sprzatac gotowac i rozkladac sie na kazde zawaloanie ?;/;/;/

Gość Pytająca1111
Wszystko co chcecie.

Gość IMO12365
Cycate. :classic_cool:

Gość rtrdtgg
a po to zebys sam sobie walil;/

Gość Gogol Bordello
Gładka, bez fałdków, z ładnie rozłożonym tłuszczem, jeśli o to ci chodzi.

Gość rtrdtgg
swinie!!!!!

Gość rtrdtgg
hahaha ty sie do nich nie zaliczasz xD

Gość nsajfsiodjg
Dużo mówi się o tym, że nie lubicie zbyt wychudzonych kobiet z wyglądem prosto z wybiegów. Podobno lubicie jak kobieta ma pełniejsze kształty (nie mówię tu o otyłości) gdzie jest "za co potrzymać", ale jak jest w rzeczywistości ? Tak naprawdę ? Bo jak widzicie choćby w gazecie wyretuszowane, długonogie kobiety o figurze modelki bez grama tłuszczyku niemal idealne to wiszą Wam jęzory Kręcą Was takie idealne modelki szczuplutkie co do cm, idealne wymiary itd. Jak to jest ??? Ja kieruję się instynktem :D Dla mnie najlepsza kobieta oczywiście jeśli chodzi tylko o fizyczność bo jest jeszcze charakter i inne rzeczy ale nie o to pytałaś :D - najlepsze średniego wzrostu nie za małe nie za duze - cycuszki średnie lub duże, jędrne, naturalne i w kształcie "kropelki" ❤️ a nie "piłki" a i nie może być zbyt duży rozstaw między piersiami -tyłeczek po prostu zgrabny taki w którego aż chce się dać siarczystego klapsa 🖐️ :D - dobre szerokie biodra ale bez przesady ! -nogi po prostu zgrabne i ponętne długie nogi są dla mnie przereklamowane :D do tego te co mają długie nogi mają wielkie stopy :o -jasna karnacja -może być blondynka i brunetka obojętne mi to kolor włosów nie ma dla mnie decydującego większego znaczenia nie może być tylko ruda ! -ładne duże oczy najpiękniejsze i najrzadsze zielone reszta też ładna tylko nie ciemnobrązowe z daleka sa całe czarne jak jedna wielka źrenica nie podobają mi się takie i są strasznie pospolite -dosyć mała i zgrabna stópka -no i oczywiście szczupła no mam nadzieję że pomogłem 🖐️ Pozdrawiam a to dla was drogie Panie 🌻

Gość nsajfsiodjg
Do tego suczy uśmiech i śmiałe wejrzenie i każdy facet wasz :D

Gość nsajfsiodjg
Ps. a i jeszcze ładne usta są w cenie fajnie jak są duże wtedy są kobiece

Gość /./,.jkg
i co moze ma dla ciebie jeszcze taka gotowac he ?;/

Gość grommmie
autorko-ich juz nic nie kreci poza gadzetami, albo innymi facetami. sorry,lepiej zainteresuj sie innymi nacjami albo kobietami, nie ma sensu sie wysilac dla polakow-swietych krow.

Pospolite to są gały niebieskie i zielone pasują do polskich kobiet-o świńskim wieśniackim typie URODY:-D ci widać po naszych ulicach Ciemne oczy są egzotyczne proszę pana nie pospolite