Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ta sprawiedliwość

zryczałam się jak debil oglądając uwagę! za co cierpią te dzieci?:(

Polecane posty

Gość juliannka
boona, rozgrzeszaj sie dalej tym wyslaniem smsów i uwazaj nadal ze pomagasz:O:O litosci, to jest wlasnie typowe polactwo obok pewnie znalazlabys kilkanascie osob ktorym trzeba pomoc, ale takich najpewniej nie zauwazasz nawet lepiej robic z siebie cierpietnicza gwiazdeczke i udawac wielką dobra damese, bo wyslalas sms-a

Gość ja też się popłakalam
brak słów ...

Gość też się popłakałam
fakt, szkoda klawiatury :P jak kiedyś taką kreaturę życie naprawdę doświadczy, to brzytwy będziecie sie łapać, żeby znaleźć jakąkolwiek pomoc :P nie życzę wam tego, ale na waszym miejscu przynajmniej mordę bym zamknęła

Gość juliannka
no to idz i uznaj ze jestes cudowna wysylaj dalej:D

Gość sweetest_thing
kreatura to cie byc moze urodzila i nie przekazala zadnych wartosci skoro nawet tutaj plujesz jadem nie kumajac o czym mowa

Gość to okrutne co napisze
ale uwazam, ze takie dzieci z nieuleczalnymi chorobami powinny miec prawo do eutanazji i rodzice nie powinni fundowac im cierpienia w dluzszym bezproduktywnym zyciu

Gość szkoda dzieci
fundacja tvn naprawde pomaga.wiem bo sasiadce pomogli takze widziałam na zywo

ze jestem cudowna to wiem od dawna, dawna i skromna...a tobie co konkretnie dolega? jak nie masz kasy na tel, to moge Ci z piataka wysłac... w koncu ja damesa skonczylam szkoly bo nie przesiadywalam na forach i pisalam pierduly za pierdula, dzieki temu pracuje i tym dzieciom moge pomagac. A ty nawet nie potrafisz dopiec komus tak jakbys chcial bo wyniesienie sie na wyzyny intelektualne jest ponad Twoje mozliwosci. I aby zrobic Ci na złość z 10 takich smsow wysle, i na wino dam zulowi pod sklepem. Bo ja mam i stac mnie, a Ciebie na co stac?

Gość juliannka
bo jesli ktos pisze o pomocy drugiemu czlowiekowi to w takiej dyskusji nie jest isotne czy komus ktos dowali tylko wazne jest to ze sie komus otworzy oczy na prawdziwe potrzeby ludzi chorych i biednych ale widac wolisz dalej pisac swoje pierdoly zamist ogarnac o co biega szkoda mi czasu na dalsza pisanine milego wieczoru

Gość do boona
argument o tym na co kogo stac jest tak z dupy ze nawet nie komentuje dalej bo rece opadaja

Gość do boona
najgorsze co moze byc to taka niedorozwinieta emocjonalnie, infantylna matka jak ty:O Pol roku plaklas, bo ojciec zabil dziecko? Nie to nie jest wrazliwosc jaka chyba chcesz sie wyroznic to jest totalne zachwianie emocjonalne i niedojrzale podejscie do zycia i swiata. Wspolczuje twojemu dziecku, bo czego moze go nauczyc matka ze skrzywionym spojrzeniem na swiat i niedojrzala? Rozchwianie emocjonalne sie leczy i na twoim miejscu pomyslalabym o wizycie u psychologa:O

Gość do boona
osoba o tym nicku co mam piszaca wczensiej to nie ja:D nie zauwazylam ze ktos ma juz taki nick-sorry. To moj dopiero 2 post w tym temacie. Naprawde boona bez urazy ale takie infantylne niedojrzale panienki jak ty nie powinny byc matkami:O Tylko dzieci szkoda bo taka kaleka wychowa go na kaleke.

Gość ja też się popłakalam
Jak zwykle ... znowu wzajemne opluwanie jadem :( a temat jest zupełnie inny niestety.

Gość wysłałam ponad 20 smsów
to raptem nawet trzech dych nie przekroczyło, całemu światu nie pomogę, ale tu złapałam za telefon ze ściśniętym gardłem wysyłałam kolejne smsy

tak, tak, pewnie masz racje, na pewno sie nie zdecyduje na drugie a to co mam oddam do adopcji....

Gość wysylacie te smsy
a dzieciak i tak nie wyzdrowieje i w koncu umrze:O Lepiej pomozcie tym ktorzy maja szanse na zycie a nie wspieracie umierajacych:O

a mnie nie wzrusza to w ogole. nie wzrusza mnie cierpienie innych i chore dzieci. i denerwuja mnie te glupie pytania, 'za co one tak cierpia' , dlaczego od razu za cos? po prostu tak sie zdarzylo, trafilo na nich i tyle. wzrusza mnie za to cierpienie zwierzat i im chetnie pomagam. ludzie to najwredniejsze istoty na ziemi, zwierzeta sa od nas o wiele lepsze.

Gość do boona
widzisz jakas ty infantylna i glupiutka? Tak oddaj do adopcji bo przeciez o to mi chodzilo:O Obstawiam ze jestes emocjonalnie (a kto wie czy nie intelektualnie) na poziomie 14 latki i nie zmienisz juz tego a co gorsza skrzywdzisz wlasne dziecko jak ciebie matka skrzywdzila i dlatego teraz wyjesz jak nienormalna jak slyszysz o chorobie obcego dziecka.

Gość twoim zdaniem lepiej by było
sfinansować płatnego mordercę? Ty też kiedyś umrzesz, potrzebujesz póki co czegoś do życia?

Gość wysylacie te smsy
moim zdaniem powinno sie oplacic czlowieka ktory sprzatnalby z tego swiata tak glupie istoty jak ty:D Chory dzieciak niebawem umrze a ty bedziesz zyla i zadreczala ludzi wlasna glupota.

Gość wysłałam ponad 20 smsów
ręce opadają :O

Gość wysylacie te smsy
tak opadaja jak czytam, ze ktos wyslal 20 smsow i mysli, ze z tego chory dzieciak kase dostanie:D Dostanie moze z tych twoich smsow lizaka a reszta pojdzie na pierdole czyli program typu "mojemu dziecku odpada ucho pomozcie". Boze jak glupim trzeba byc by w to wierzyc:D

Gość marcysia 12
Jacy wy jesteście mądrzy ,bo was to nie dotyczy.Całe szczęście ,że jesteście w mniejszości .

dziekuje za diagnoze, zaoszczedzilam 100 zl, ktore, UWAGA, wydam na smsy :))))

Gość marcysia 12
I nawet jak połowa pójdzie na tvn jak twierdzicie ,to i tak warto...Dobro powraca..

Gość marcysia 12
ja widziałam tylko zajawkę ,ale chodzi o chorobę skóry u małego dziecka.Na skórze robią się rany które nie chcą się goić.To jest choroba nieuleczalna :(