Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liszaj.

Jakie seriale pamiętacie z lat 90? :)

Polecane posty

Gość nie_pamietam
Lecial taki serial gdzie glowny bohater chyba mial rodzine i przy swoim domu mial jakby rezerwat mala dzungle gdzie mial zwierzeta ktore gadaly byl tam aligator chyba jakas papuga i z tego co pamietam tylko on je rozumial.

Gość kaai
serial z tym kotem i gazetą to "zdarzyło się jutro" :)

Gość izulica
a pamiętacie może serial,w którym gościu jadąc z rodzinką samochodem wjechał w jakąś "piaskową zaspę" i przeniósł się w inny świat? byly tam jakieś dziwne stworki-ślistaki(z tego co pamietam)...

Gość Wtorkowa dziewczyna
Izulica no jak boga kocham nie kojarze tego serialu ;)

Gość zajebiste kreskowki na Poloni1
czy polsacie, nie pamietam, Zorro i takie o wrozkach, niby wloskie a niby japonskie, ale ladne twarze i figury te postacie mialy

Gość gthjuikol
a "skrzydła" ktoś już wymienił?

Gość gthjuikol
i jeszcze "Felicity"

Gość truskawka1234
Roswell w kręgu tajemnic - Miasteczko Roswell w Nowym Meksyku jest sławne z powodu katastrofy UFO, do której rzekomo doszło tam w 1947 roku. Również tam mieszka dwoje nastolatków: Liz Parker i Max Evans, którzy przypadkowo zbliżają się do siebie, kiedy Max ratuje Liz życie. Max, jego siostra Isabel i najlepszy przyjaciel, Michael ukrywają przed światem niewyobrażalną tajemnicę. Po katastrofie statku kosmicznego przebywali w jego wnętrzu w czymś w rodzaju kapsuł inkubacyjnych, z których wyszli jako ludzie i wiodą życie współczesnych nastolatków. Ze wszystkich sił i wszelkimi sposobami starają się zachować to w tajemnicy zarówno przed przybranymi rodzicami, jak i przed szeryfem Valenti, który za wszelką cenę chce odkryć prawdę dotyczącą katastrofy sprzed półwiecza. SeaQuest - Niedaleka przyszłość, ludzie opanowali morza i oceany ziemi. Kolonie miasta i większość życia toczy się pod wodą. Porządku pilnuje załoga SeaQuestu najnowocześniejszej łodzi podwodnej. Bohaterowie to żołnierze w raz z naukowcami opływającym kule ziemską i starający się pilnować ładu i pożarku. W przyszłości rządy to wielkie korporacje, które starają się opanować ziemie. Toczą walkę z przestępczością w wodzie. Choć i zdarzają się również misje w przyszłości jak i na odległych planetach. Serial budzący żądze przygód polecam.

Gość o no tak przypomniałaś mi
o 'skrzydłach' :)

Gość Blękitna laguunna
Argen nie kojarze tego :). Choć być może dlatego,że w tych latach był już polsat i tam najczęściej oglądałam seriale i filmy, a na dwójce jakieś teleturnieje.

Gość gość
mordeczki opowieści z krypty to było coś :D

Gość szczesliwa wyspa
ja najbardziej wracam wspomnieniami do: Airwolf, Nieustraszony, Drużyna A, Dziedziczna nienawiść...takich seriali(ostatnia to telenowela) już nie ma i nie będzie...

Gość KrólowaLilaróż
Dr Queen :) Sally ehh , Zar tropików, Brygada Acapulco,STRAŻNIK TEKSASU -CHUCK NORRIS!!! Słoneczny Patrol,

Słoneczny Patrol Alf (uwielbiałam!!) Świat wg Bundych Robocop (moja babcia zawsze to oglądała a ja akurat w czasie kiedy to leciało byłam u niej) Dotyk Anioła Autostrada do Nieba (moja mama nie przegapiła ani jednego odcinka) 13 Posterunek (w każdy poniedziałek bo niedzielnej emisji, omawiałyśmy z koleżanką w szkole dany odcinek, ech podstawówka) Power Rangers Trzecia Planeta od Słońca (uwielbiałam!!) Tajemnica Sagali (świetne polskie dla młodzieży) Gliniarz i Prokurator

Gość gość
a moje ulubione z tamtego okresu to Viper i Sprawiedliwość na 18 kołach

Gość gość
Sunset Beach ( lecial chyba ma rtl 7 ), Żar tropików, trzecia planeta od słońca, czy boisz się ciemności

Gość gość
miasteczko twin peaks i krolestwo von triera, reszta jest niesmaczna jak wyraz twarzy statystycznej nauczycielki od niemieckiego, czaisz?

Gość gość
JAG wojskowe biuro śledcze. Ptaki ciernistych krzewów.

Gość gość
ja jeszcze pamietam OSHIN

Gość gość
a melrose place? chyba jakoś tak z archiwum X i siódme niebo:)

Gość gość
jeszcze tajemnice smallville moje ulubione;)

Gość gość
jeszcze pogoda na miłość i Jezioro marzeń cudowne:)

Gość gość
Komisarz rex!

Gość Olisss
Dziwi mnie, że nikt nie wymienił (albo przeoczyłam;P) serialu Beverly Hills 90210... przecież to byl hit lat '90. Pamietam, ze jak szlam do drugiej klasy, to wszystkie zeszyty miałam z wizerunkiem Dylana, Kelly, Brandy, Brandona i reszty.. :D A melodii z czołówki nigdy nie zapomnę ;) Pamiętam też boom na telenowelę "Serce Clarity" - to leciało na polonii1... ;) "Dzień za dniem" z Korkim był super.. :D "Cudowne lata" "Dr Doogie Howser lekarz medycyny" no, może mowie o bardziej młodziezowych, miałam wtedy notabene mało lat :d A moja mama baardzo wtedy szalała za serialem "Powrót do Edenu" ;)

Gość księżniczka Anna
hmmm...nikt nie wymienił Nikity, z***bista była jeszcze Strefa Mroku,, ale to wcześniej...

Gość Meesh
Jeszcze byl australijski Paradise Beach Chyba nikt nie pamietal o Polnoc poludnie! Czy ktos pamieta taki UK serial o detektywie - myslalam ze Hanna czy jakos tak Sie nazywal, ale nie moge znalezc. W rozbiegowce ten Pan szedl nad jakas rzeczka i odpalal papierosa chyba.

Gość gość
macgajwer

Gość gość
chyba mój ulubiony słodkie zmartwienia 96-99 o tej bogatej dziewczynie co z ojcem mieszkała sama o Felicity o ally mcbel dużo o prawnikach było