Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula123

jak dowalić facetowi co rozstaniu żeby go zabolało ?

Polecane posty

"Droga " Żabo-to chyba nie do końca wszystko wiesz ;).Otóż obojętność zaboli go najbardziej.On odszedł ale nie ma Autorki w dupie,skoro jednak po coś tam dzwoni.Tak się tylko mówi,że ją ma.Jednak nawet on pewnie przeżywa i będzie przeżywał(przynajmniej jakiś czas) rozstanie.Za jakiś czas jak mu za przeproszeniem sperma będzie jaja rozsadzała a nie będzie miał już swojej kobiety w łóżku-zaboli go jeszcze mocniej :classic_cool:

Gość faka faks
po czym ocieram się dyskretnie o nich miejscem intymnym zostawiając zapach swych płciowych feromonów na ich ubraniu ... :D:D:D:D padłem

jak dostalas w twarz to o cos poszlo ,tak sobie nie uderzyl,musialy byc duze emocje z jego strony choc powinien sie kontrolowac,jesli jest uczciwy to ma wyrzuty sumienia ze to zrobil.To mu wystarczy ze sie za to obrazisz,jak jest normalny to zrozumie,nie polecalambym zemsty gdyz to rodzi nastepna zemste,ja bym sie obrazila na "SMIERC";i nie reagowala na nic,to boli wierz mi,i daje do myslenia drugiej osobie, ze nie tedy droga,zaznaczam ze to dziala w kregach kulturalnych.

Gość Madziula123
to co dalej,pozostało mi czekac na jego ruch?

"Otóż obojętność zaboli go najbardziej" ­ nic go nie zaboli. boli tylko baby z mentalnością psa ogrodnika, czyli większość bab, które rzuciły facetów.

Gość Madziula123
żartujecie sobie tutaj i docinacie na wzajem a czy ktoś się znajdzie kto mi udzieli jakieś powarznej rady

Gość Znajdź sobie nowego faceta.
To go dowali.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Niezwykle rzadko ale jednak czasami calkiem zgadzam sie z Zaba. Tak jak teraz w tym temacie.

Tkwisz w toksycznym związku i nie zdajesz sobie z tego sprawy. To już koniec i zostaw go w spokoju! To u ciebie jakaś obsesja, facet co cię wali po twarzy a ty jeszcze chcesz być z nim. Przecież to chore!!!

Gość gość
Nie przejmuj się jego uczuciami . On ci teraz złamał serce i czujesz się skrzywdzona , a po nim to spływa , jednak minie parę czasu nim zrozumie swoje błędy . Będzie chciał cię odzyskać , wtedy powiesz nie . Będzie to dla niego upokorzenie .