Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy facet

Czy przyznawac sie dziewczynie ze jest sie prawiczkiem bedac facetem po 30

Polecane posty

Gość o pbw sie zjawil
pbw, a ciebie faceci z pracy pytali o dziewczyny? co im mowiles?

Gość Kochająca bardzo...
@ żab-X: Mój Najmilszy gdy mnie poznał sądził, że mam dwadzieścia parę lat maks :) Inną sprawą jest to, że wiem, iż nawet gdyby mógłby, nie zamieniłby mnie na nowszy model. Za bardzo wpasowałam się do jego układanki.

"Mój Najmilszy gdy mnie poznał sądził, że mam dwadzieścia parę lat maks" ­ naprawdę niskich chwytów i tandetnych kłamstewek chwytał się ów biedak, żeby na starość zamoczyć :D no ale rozumiem jego desperację :P

Gość so sweeet
No pewnie że się przyznać. Będzie wzruszona.

Gość nie przyznawac sie
no chyba ze wiadomo bedzie ze zaakceptuje to

Gość Amarylia
Jak nie zaakceptuje, to tym bardziej taki pseudozwiązek nie ma sensu ;)

Gość * BezimiennA *
Do Prawiczka, którego kocham. Czekam na Ciebie już tyle lat. Znasz mnie dobrze, widujemy się niemal codziennie. Do tej pory żyłam nadzieją, że przestaniesz tylko patrzeć na mnie i w końcu podejdziesz, powiesz coś... cokolwiek :| Od wielu tygodni mój smutek się potęguje, podobnie jak zwątpienie, niepewność. Muszę coś zmienić. Spróbuję przestać myśleć o Tobie, wiem że nie uda mi się wykreślić Cię z mego życia z dnia na dzień, ale muszę złapać dystans. Mam dość czekania, łez, paradoksalnie mam dość nawet tych krótkich chwil radości, gdy na Ciebie mogę popatrzeć, a które później dodatkowo uwypuklają smutek. Mam dość tego ścisku w gardle, który czuję gdy pomyślę, że stoję w miejscu i może nigdy nie będziesz mój. Nie mam już sił, by płakać. Nie żegnam Cię, bo w głębi serca wciąż mam nadzieję, że jednak się przełamiesz i zrobisz coś, by mnie poznać. Odsuwam się na bok, by odzyskać spokój. Kocham Cię takiego, jakim jesteś. I jestem dla Ciebie.

Gość mr right
temat z wizazu nie rozwiazauje problemu

jest noc sobota/niedziela, dlaczego tak mało prawików jest na kafe? udają że mają życie towarzyskie czy co? :D

fajny ten temat na wizażu. gościowi który chce poruchać lahony radzą zeby se na golfa poszedł. niezłe jaja. coś jakby pytać o "najskuteczniejsza metodę antykoncepcji" i ktoś radzi "szklankę wody" :D powodzenia.

a co tu pocieszać, tu każdy "przegrał życie". powinno być napisane na górze nie "magazyn dla kobiet" tylko "dla tych co przegrali życie".

Gość policjanttt....
ja jestem 28 letnim prawiczkiem i napewno normalny nie jestem

nikt mnie nie zdradził :D ­ doła miałam po prostu. a jak mam doła, to czuję, że przegrałam życie 😭

Gość anodai*
;-)

Gość wyjdz do ludzi
czy to cos da??