Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

postanowiłam zostać starą panną

Polecane posty

Gość fiku ty nic nie postanowilas
po prostu nikt cie nie chce

po prostu nikt cie nie chce

xXxXxXxTtTtTt "Ale nie powiedziała JAKIEGO kota" IMO,jak to jakiego?Tego wygolonego... znaczy się sfinksa hahahaha padlem hahahahahahahah

reserved samuel_36 kiedy wreszcie poderwiesz fiku ? przecież ona jest do wzięcia ? myslisz, ze warto ...? :-o

po prostu nikt cie nie chce jużCi lepiej fiku ?

reserved "myslisz, ze warto ...? " cholera wie, ale warto spróbować mysle, ze nie warto sie uganiac za (wybaczcie mi wszyscy tutaj zgromadzeni) rozkapryszona panna, zlosliwa, majaca pogardliwy stosunek do facetów, ktrórej do miss swiata daleko. Napisalem najdelikatniej jak sie dalo.

"mysle, ze nie warto sie uganiac za (wybaczcie mi wszyscy tutaj zgromadzeni) rozkapryszona panna, zlosliwa, majaca pogardliwy stosunek do facetów, ktrórej do miss swiata daleko. Napisalem najdelikatniej jak sie dalo." Samuel,a wrzucisz tą mniej delikatną wersję?Bo już sobie wyobrażam focha Fiku po tej "delikatnej" :D

biedna fiku. skoro bóg poskąpił jej urody i cycków, mógł chociaż dać trochę intelektu :P

Reserved: szczerze uśmiałem się z Twojego pytania.Czy moja odpowiedź rozwiewa Twoje wątpliwości? "biedna fiku. skoro bóg poskąpił jej urody i cycków, mógł chociaż dać trochę intelektu " Żaba,to ona i cycków nie ma?!Przecież to zawsze była ostatnia deska ratunku u zbyt dobrze odżywionych i mniej urodziwych kobiet.I to stworzenie pozwoliło sobie na luksus zmieszania z błotem jedynego zainteresowanego (czyli Samuela)?Jak to śpiewał śp. Czesław N. "dziwny jest ten świat"...

"Reserved: szczerze uśmiałem się z Twojego pytania.Czy moja odpowiedź rozwiewa Twoje wątpliwości?" zapytałem z ciekawości bo rzadko tu jestem

"Żaba,to ona i cycków nie ma?" ­ nawet się chwaliła publicznie, że nosi push-upy :P wiem, strzał w stopę :D ­ "Przecież to zawsze była ostatnia deska ratunku" ­ no właśnie. deska.

ciekawe tylko co powie na to fiku mikuuu, ze obgadujemy ja za plecami (tymi z tylu plecami:) )

Reserved,ja też nieczesto;jak widzisz do czołówki brakuje mi ileś tysięcy postów i chyba nie bedę nadganiać tego dystansu,bo coraz bardziej noszę się z zamiarem,by to cisnąć w... Jakąś namiastkę sensowności pisania tu dają mi tylko "niezależne" wątki...

ja myslalem juz kiedys, zeby odejsc z tego forum, bo jest troche nudne, nie ma za bardzo z kim pogadac, rzadko pojawiaja sie jakies sensowne tematy

przypomniał mi się dowcip! ­ fenomen dendrologiczny: tylko kobieta potrafi być równocześnie deską i kłodą :classic_cool:

i jeszcze: ­ Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Wiesz... Mam cudownego męża. Nie pije, nie pali, nie bije mnie i nie zdradza, nie ogląda meczy, nie żałuje mi pieniędzy - mówi jedna. - Dawno Go sparaliżowało? - pyta druga.

"Trzeba być sobą. Pora przestać rosnąć na siłę" Pomyślał karzeł.