hejmalutka 0 Napisano Listopad 29, 2012 wiem, że ten temat nie powinien być tutaj ale na "Zdrowie i uroda" nikt nie może mi pomóc... " Hej Od 3 dni na wardze sromowej większej mam bolącą kulkę koloru skóry... Co to może być ? Nie widać żadnej ropy itp... Smaruję Clotrimazolum. W poniedziałek dostałam krwawienia (biorę tabletki anty) i kulka wyskoczyła tego samego dnia wieczorem... Pozdrawiam " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lauraaa123 0 Napisano Listopad 30, 2012 idź do ginekologa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arlettar Napisano Listopad 30, 2012 tez mialam, bolala przy dotyku .smarowalam mascią triderm i znikneła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Listopad 30, 2012 a ta maść jest na receptę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaanaa Napisano Grudzień 5, 2012 triderm jest na recepte-zawiera steryd. ja miałam kiedys cos bodobnego, bolącego.Juz miałam się umówić do lekarza ale po kąpieli delikatnie ścisnęłam i okazało się ze to był jakby pryszcz.W nietypowym miejscu -ale cóż.Przez kilka dni smarowałam się jeszcze provag żelem i zaczerwienie i pieczenie zniknęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach