Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietnyfacet77

zabiorę dziewczynę na wymarzony wyjazd

Polecane posty

Gość swietnyfacet77

Na poważnie szukam normalnej kobiety, koniecznie inteligentnej i wrażliwej do wspólnego zachwycenia się miejscem. Cel to poznanie się,przyjaźń, a może... Oczywiście wcześniejsze spotkanie we Wrocławiu wymagane,abyś zobaczyła że mam uczciwe zamiary i propozycja jest prawdziwa i bezpieczna.Mam 35lat.

Gość paulaaa12345
ciekawe ile naiwnych się nabierze... nie ma nic za darmo

Gość uspokoj sie kobieto
haha :D a gdzie ?

Gość swietnyfacet77
właśnie dlatego przed wyjazdem trzeba się poznać...w Alpy:)

Gość swietnyfacet77
paula,oczywiście że nie ma nic za darmo,więc jak chcesz to możesz zapłacić;) Mam możliwość korzystać bezpłatnie z mieszkania,więc niepotrzebne pieniądze:) A osobiście oczekuję tylko bycia i rozmowy...lub pomilczenia wspólnego...

Gość paulaaa12345
a musisz akurat na forum szukać, nie masz znajomych?

Gość paulaaa12345
powiem Ci coś: chyba nie znajdziesz mądrej, wrażliwej dziewczyny... bo te które są, boją się wyjeżdżać z obcymi jakby nie było, facetami. A reszta (czyt. puste lale) od razu wskoczą Ci do łóżka.

Gość swietnyfacet77
tak wyszło,że nie znam wolnych dziewczyn...wiem,że to nienajlepszy pomysł z forum,ale próbuję,liczę na szczęście:)

Gość swietnyfacet77
wiem o tym, dlatego chcę spotkania wcześniej,wierzę,że jestem w stanie wzbudzić zaufanie. Lalom dziękuję,nie ten poziom rozrywek,chcę wspólnego cieszenia się podróżą,widokami,architekturą, potrzebuję rozmowy, towarzystwa,może istnieje dziewczyna co również to ceni?

Gość swietnyfacet77
a może mi ktoś podpowie,co przekona porządną,wrażliwą osobę do wyjazdu z "obcym"?

Gość a jak sprawisz, że ten
wyjazd będzie wymarzony? :)

Gość paulaaa12345
myślę, że gdzieś tam istnieje... musi mieć duszę artystki i wrażliwca. Nie każdy jest w stanie docenić takie zwykłe rzeczy (a zarazem niezwykłe)

Gość swietnyfacet77
..sam się zastanawiam,może jak zaproszę kobietę z koleżanką?kurcze, to chyba zły pomysł...nie wiem,ale czuję,że wcześniejsze spotkanie(a) mogłyby uwiarygodnić dobre intencje.

Gość dojrzalajuz
Moze i sa jeszcze "normalni "faceci,tyle,ze albo zajeci juz,albo nie korzystaja z poszukiwan internetowych.Naturalnie bardzo wygodna forma,tylko czy lepsza?

Gość Katiusza000
Szkoda,ze nie ten przedzial wiekowy... :< mozna by pic kakao przy kominku po ciezkim dniu na stoku,rozpatrujac teorie Freuda ;p

Gość swietnyfacet77
dobre pytanie...bo dla mnie sama możliwość podróży,bycia jest wymarzona, nigdy nie miałem takiej możliwości...ale ważniejsze, żeby dla Towarzyszki(brzmi komunistycznie) był jeśli nie wymarzony,to miły,udany. Mogę jedynie się starać-rozmową, zachowaniem to uczynić i proponując pomysły na dobre spędzenie czasu w tamtej atrakcyjnej scenerii.

Gość Katiusza000
Szkoda,ze nie ten przedzial wiekowy... :< mozna by pic kakao przy kominku po ciezkim dniu na stoku,rozpatrujac teorie Freuda ;p

Gość paulaaa12345
no to życzę Ci, żebyś znalazł tą Towarzyszkę ;))

Gość swietnyfacet77
to zabawne dojrzalajuz, ja tak samo myslę o normalnych kobietach:)

Gość swietnyfacet77
dzięki Paula, może trochę Cię przekonałem?

a to rozumiem, że dla Ciebie jest on wymarzony i poprostu szukasz osoby, która podzieli Twój entuzjazm :) Tak tylko chciałam wiedzieć, bo nie jestem zainteresowana...

Gość swietnyfacet77
tak,dokładnie

Gość dojrzalajuz
Wiesz,gdy czlowiek spotyka na Swojej drodze samych palantow,to ciezko pozniej myslec inaczej.Nigdy nie ma sie gwarancji,ze dana osoba jest tą,za ktorą,sie podaje.Czasem mozna sie maskowac przez dlugi czas.Kazdy z Nas ma jakies doswiadczenia,ja niestety akurat te zle i nie wiem,co by sie musialo stac,zebym znow uwierzyla w szczerosc ludzka.

calkiem ciekawy sposob na poznanie dziewczyny, tylko wydaje mi sie ze wiekszosc kobiet nie ma w sobie na tyle odwagi by skusic sie na to

Gość swietnyfacet77
dojrzalajuz, możemy sobie podać rękę:)

Gość paulaaa12345
dla mnie też byłby wymarzony, ale ja nie mogę. Może akurat kogoś znajdziesz... Teraz w naszym świecie ciężko znaleźć kogoś kogo zachwyca natura. Ja kocham góry, choc byłam tylko w Tatrach. Ale jestem zakochana ... uwielbiam tam wracać. To coś pięknego , daje mi siłę do walki z całorocznymi problemami. Matko się rozpisałam..... ;) Ale naprawdę kocham góry.

ja bym się kiedyś skusiła - jakieś 8 lat temu teraz już nie. A co - ryzyk fizyk!

Gość Katiusza000
Jakas zablakana meska dusza,wierzy,ze na forum znajdzie 'towarzyszke' ,co by troche wsparla w noszeniu jarzma samotnosci. Jestes fanem komedii romantycznych?;) wyrosnij z bajek albo chociaz raz na jakis czas popros kumpla o odciecie balonikow z helem. Przy zalozeniu,ze prawda jest wszystko, o czym piszesz,wysuwam wniosek,iz jestes raczej zdeterminowany. Hm...albo leniwy ;p nie wiem nic o Twoim doswiadczeniu zyciowym.,wiec jesli cokolwiek Cie urazilo ., z gory przepraszam.

Gość swietnyfacet77
Niekoniecznie muszą być dziewczyny. Jestem nowoczesny i bardzo elastyczny, więc mogą byc również panowie, najlepiej po 40-tce ;)

Gość swietnyfacet77
to oczywiście podszyw nudzący się... Pewnie jestem zdeterminowany,jestem samotny,mam tylko pracę,a teraz mam możliwość coś takiego zrealizować..nie potrafię chodzić po ulicy z ogłoszeniem,więc wybrałem forum... Miałem w życiu jedną kobietę która mnie bardzo zawiodła i tak jak piszesz,okazała się kimś innym,pomimo tego,chce kogoś poznać...tylko zawsze jestem w pracy i nie wiem kiedy,jak to zrobić