Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietnyfacet77

zabiorę dziewczynę na wymarzony wyjazd

Polecane posty

Gość biala lisica
bardzo wytrwaly jestes, frajerze, w pograzaniu siebie... wie gesagt, halt endlich deine Fresse. Du kannst mich mal...

Gość reerrrtrt
koles 35 lat, samotny, bez rodziny, to pewnie jakis zwykly ruchacz :) co niejedną juz przercuhal i zostawil, uwazajcie dziewczyny

Gość swietnyfacet77
musisz się bardziej wysilić,wylgaryzmy masz opanowane,ale to bardzo mało,żeby się popisywać,a skłonność do obrażania będąc anonimowym to domena małych tchórzliwych ludzików,przemyśl

Gość biala lisica
to wysil sie ty, zalosny onanisto, i odpowiedz choc raz w Hochdeutsch

Gość swietnyfacet77
lisica nie jesteś jednak tak sprytna jakbyś chciała,jesteś malutka i prosta.

Gość biala lisica
kiedy w koncu wyprowadzisz sie od mamusi i wezmiesz do roboty, zalosny fantasto?

Gość reerrrtrt
dziewczyny dam sie pokroic ze to typowy przyklad ruchacza. mial juz wiele babek, zadna mu nie pasowala, bardzo czesto zostal zraniony :D oni zawsze tak mowią, zeby wytlumaczyc jak to mozliwe, ze stary pryk 35 lat a wciąż nie ma rodziny. po prostu szybko nudzi sie kobietami. wartosciowy facet w tym wieku juz dawno ma zonę i dzieci, tylko taki co sie bawil i ruchal bez zobowiązan nie ma. ja bym z toba nigdzie nie pojechala nawet jakbys mi proponowal wyjazd na seszele. no sam napisz ile miales związkow, ile kobiet zostawiles? ile razy sie "wypaliles" hahaha, jak mnie brzydzą tacy faceci. i jeszcze pisze z pracy. za co ini ci płacą, za pisanie glupot na forum? powinni cie wywalic, ludzie pracy nie mają. a ten ma i nie potrafi jej docenic i pisze pierdoly na forach.

Gość swietnyfacet77
pewnie jesteś nieszczęśliwą germanistką,której szczytem marzeń jest niemiec z mercedesem, koniecznie z Hochdeutschem, broń Boże z dialektem:) śmieszna jesteś i żalosna

Gość swietnyfacet77
patologię zostawiam

Gość biala lisica
Schau mal, das ist nur fr dich, kleiner Wixer, Hochdeutsch pur: Da ich wirklich zweifle an deine angebliche Deutschkennstnisse, habe ich mich entschlossen das Forum zu verlassen und keine weitere niveaulose Diskussionen mit dir zu fhren. Ich wnsche einen schnen Tag und verbleibe mit freundlichen Grssen do widzenia, frajerze, hahaha

Gość Pytanie nr 1
Swietny facecie powodzenia! Powiem Ci, ze mozna spotkac kogos wartosciowego przez internet. Ja do dzis jestem w swietnym zwiazku , a Partnera poznalam na pewnym specyficznym forum tematycznym (bo na codzien nikt sie tym nie interesuje z moich znajomych i bliskich) Fakt, my pisalismy ze soba okolo 2 lat z przerwami, takze duzo o sobie wiedzielismy. Mysle, ze to troche loteria, 2h przy kawce nie pozwola Ci poznac czlowieka, moze tylko intuicja cos doradzi;) Niestety, gdy intuicja zawiedzie moga Cie czekac "najgorsze wakacje zycia", a nie naj;) Moze, aby poznac prawdziwy rys psychiczny upatrzonej "ofiary" warto troszke podstepem, odrazu wrzucic ja na gleboka wode? lub goraca, bo jak mawiala Eleanor Roosevelt "a woman is like a tea bag you never know how strong she is until she gets in hot water." Ps Pisales, ze pracujesz w meskim towarzystwie, nie znalazloby sie tam nic w typie siostry, kolegi, czyjejs zony przyjaciolka itd., przeciez jest tyle samotnych kobitek czekajacych na Swietnych Facetow!/;)

Gość alpia
Tajemniczym ha! Wedlug Ciebie przesadzam, ale przez doswiadczenie z facetami tego typu mam juz inne podejscie. Okazuja sie miec braki w pewnosci siebie co odbija sie relacji, meczace jak dla mnie. O jaa ale zostal swietny facet pojechany ;p

Gość swietnyfacet77
dzięki Pytanie nr 1.Twoja wypowiedź to dowód,że istnieją normalne kobiety, nie tylko o osobowości suk szczekających po niemiecku,lub innej pojechanej patologii....Szczerze to myślę że mój pomysł nie wypali,bo aby znaleźć kogoś wartościowego czego długo czekać,czasem całe życie,a czasem życia nie wystarczy niestety. 2h,wiem,że za mało,6lat może być za mało...

Gość jeszcze raz napiszę,
że przesadzasz, alpia. Co to znaczy, że miałaś doświadczenia z "facetami tego typu"? Jakiego typu? Milczącego i nie rzucającego się wszystkim na szyję? Też miałam. I u niektórych owo milczenie było wyrazem tego, że nie mają nic do powiedzenia, u innych naburmuszonego i roszczeniowego nastawienia do świata, a u jeszcze innych daniem przestrzeni rozmówcy do tego, żeby nie czuł się przytłoczony jego nadmiernie ekspresywną osobowością. Nie chcesz chyba powiedzieć, że po kilku postach zakwalifikowałaś autora do jakiejkolwiek z tych kategorii?? Jeśli tak, to jesteś szalenie powierzchowna.

Gość khlhlhlhlhlhlhlhlhlh
I co z wyjazdem :D?

Gość khlhlhlhlhlhlhlhlhlh
Podszyw nieudany :D