Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietnyfacet77

zabiorę dziewczynę na wymarzony wyjazd

Polecane posty

Gość swietnyfacet77
kolega próbował odciąć balonik wielokrotnie,ale się nie da,będę miał go zawsze niestety

Gość paulaaa12345
czyli faktycznie jesteś świetnym facetem...

Gość Katiusza000
Nie ma to jak poznanie w realu. Lub w Lidlu.

Gość swietnyfacet77
:) nie jestem świetny,raczej przeciętny, ten nick to marketing tylko..ale naprawdę na ten wyjazd postarałbym się być świetny:)

Gość dojrzalajuz
Zabierzesz kobiete na wycieczke ,a czy pozniej znajdziesz dla Niej czas,skoro wciaz jestes w pracy,jak Sam piszesz?

Gość swietnyfacet77
dlatego wczesniej trzeba się spotkać w realu, w lidlu tez mozna;)

Gość swietnyfacet77
obecna moja praca dobiega końca, ale wierz mi,potrafię znaleźć czas dla partnerki,wiem dobrze co jest ważne

Gość dojrzalajuz
paulaaa po paru zdaniach juz stwierdzilas,ze jest swietny?Napisac mozna doslownie wszystko,zwlaszcza to,co kobieta chce uslyszec,to dobry sposob manipulacji:P

Gość swietnyfacet77
miłe Panie, proszę,wszyscy jesteśmy świadomi, że to tylko literki,ja chcę rzeczywistości, poznania się w realnym świecie,tak samo jak Wy mi,tak ja Wam nie mogę zaufać na podstawie korespondencji...choć literki mogą dawać jakieś wrażenie,to i tak potrzeba rzeczywistości

Gość swietnyfacet77
jeszcze raz zapytam,czy jakbym zaprosił kobietę z koleżanką,to zły pomysł? Mam do dyspozycji mieszkanie 3 lub nawet 4 pokojowe, więc mogę.

Gość Katiusza000
"postaralbym sie byc swietny"-postaraj sie oswoic z Twoim prawdziwym ja i realna powloka,nie ubieraj sie w wyimaginowane piorka swoich 'chcen'. To czasem naprawde ujmuje,gdy czlowiek-mezczyzna potrafi obnazyc sie z ulomnosci,a nie ciagle odgrywac,tak pozadana role herosa,ktory przysloni niebo kobiecie za to,ze BEDZIE i za to,ze w jakims stopniu odzwierciedla jego senne wizje. Byc moze,tak naprawde spowodowane tesknota do bardzo matczynych przymiotow.

Gość dojrzalajuz
Dla mnie za daleko do Wroclawia,ale zycze powodzenia kobiecie,ktora sie zdecuduje;P

Gość paulaaa12345
ale nie masz na imię Sebastian?

Gość huyhu
facet, jedzie od ciebie desperacja i obawiam sie, ze jakas kobieta to na pewno wykorzysta

Gość swietnyfacet77
nikt cie o zdanie nie pytal cwelu 🖐️

Gość Katiusza000
Uwazam,ze to nie jest zly pomysl. Potencjalna ONA moglaby czuc sie pewniej,jako ze jestes jeden. Jednak to i tak zalezy od indywidualnych motywacji,lekow,checi. Z pewnoscia musialbys to skonsultowac juz z konkretna,zmaterializowana kandydatka. ;)

Gość swietnyfacet77
starciłem dłuższą wypowiedz,może dobrze,bo skrytykowałem onomatopeję jednej z Pań...nie jestem Sebastianem

Gość swietnyfacet77
znowu podszyw.... Ok,dziekuję,więc koleżankę też zabieramy:) Jesli niezbyt daleko to z W-wia mogę dojechać:)

Gość paulaaa12345
może dlatego Cię tak oceniłam bo mam właśnie podobnego znajomego Sebastiana, który też ma duszę wrażliwca, świetnie się z nim rozmawia. Mogłabym godzinami gadać i gadać. I mieszka we Wrocławiu właśnie. w sumie to nigdy go nie widziałam na żywo, tylko kontakt telefoniczny i mailowy.

Gość swietnyfacet77
wiem,że jest ryzyko trafienie na nieuczciwą kobietę,ale istnieje też prawdopodobieństwo spotkania dobrej osoby:)

Gość a ja powiem taaaakkkk
bez ryzyka nie ma zabawy :-) powodzenia życzę!

Gość swietnyfacet77
dziekuję:)

Gość Katiusza000
Owo prawdopodobienstwo podziel przez ilosc cial niebieskich w naszej galaktyce; ) Stary,to jest zycie! ;) bron Boze nie trac swojej marzycielskosci,jednak zrob bilans plusow i minusow. A gdy w calej krasie wyloni sie przewaga tych drugich-skonsultuj sie pilnie z lekarzem lub farmaceuta,poniewaz stadium odrealnienia jest juz silnie ukorzenione i w skutek takiego zderzenia psychika wrazliwca moze ulec szwankowi.;)

Gość swietnyfacet77
widzisz Katiusza, dużo o tym myślałem i obawiam się, że nie potrafię zmienić myślenia,może do końca będę sam,w sumie to chyba lepiej opuszczać ten świat w samotności niż będąc z kimś związanym seksem,kasą,układem.

Gość swietnyfacet77
jesli mówisz poważnie zielonożółte oczka, to się cieszę:) Napiszesz Twoje wymagania odnośnie takiego wyjazdu? Może coś o sobie?

wymagania?? muszę odpoczać, nawiazać nowe znajomosci, dobrze się bawic. wyrwać się z obecnego swiata, który chyba zaczyna mnie przerastać. zaszyś cie gdzieć, gdzie nikt mnie nie znajdzie przez kilka dni. coś o mnie?? ostatnimi czasy brak pasji, ciągle zamyślona przez problemy dnia codziennego, stukająca w klawiaturę komputera przez 8 godz dziennie, za co mi płacą marne pieniadze, ale boję się cos zmienić, bo moze być gorzej... co jeszcze chciałbyś wiedzieć??

Gość swietnyfacet77
bez komentarza..szkoda,tu jednak chyba nie trafi mi się szczęście