Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietnyfacet77

zabiorę dziewczynę na wymarzony wyjazd

Polecane posty

Gość swietnyfacet77
ojej,myślisz,że nie wpadłbym na taki pomysł,gdyby były mozliwości? nie mam takich znajomych, w tym wieku pary=małżeństwa z dziećmi,nie nie da się tak..mimo wszystko dzięki za podpowiedzi;)

Gość alpia
Najlepiej by bylo z poznana i taka ktora polubisz ale jakby cos to staram sie myslec nad innymi rozwiazaniami ; )

Gość alpia
Mysle ze nie wiem na co juz wpadles a na co nie, listy z wyprobowanymi opcjami nie znalazlam w Twoim wpisie.

Gość alpia
A wiesz co jeszcze mysle, ze nie jestes taki tam latwy w kontaktach, co sie stalo ze nie masz nikogo?

Gość dojrzalajuz
Jeszcze "walczysz"?:P,moze odniose sie do Twojej odpowiedzi,ze reszta kobiet normalnie piszacych zagladnela z ciekawosci.Mozliwe,ale tyle tu juz bylo porazek,niepowaznych facetow,ze nie dziw sie.To miejsce oblezone jest przez desperatow zyciowych,ktorzy oprocz klikania w klawiature,niczego nie robia w zyciu.Zapewne nie wszyscy,ale wiekszosc.Ludzie tu czasem z nudow(dla mnie to dziwne)naprade wypisuja bzdury,choc moze w rzeczywistosci sa inni.Suma sumara wirtualny "swiat" urozmaica fantazje niektorym,ale jesli ma sie dystans do tego wszystkiego,to pol biedy:p

Gość swietnyfacet77
a czy należy być łatwym w kontaktach? nie jestem,bo jestem dość zamknięty,niekoniecznie ludzie kontaktowi mi imponują, z resztą to rzecz względna... Dojrzalajuz, rozumiem, no ja pewnie tez w pewnym sensie jestem desperatem życiowym,bo nie chodzę na imprezy i nie zaliczam panienek,tylko pracuje lub siedzę w domu marząc o czyms lepszym.

Gość swietnyfacet77
jeszcze "walczę",ale niedługo wychodzę z pracy i pewnie pomysł upadnie, pojadę tam z kolegą i sami gdzieś połazimy i się poużalamy nad soba;)

Gość Aresos
a gdzie chcesz ją zabrać? może zdjęcia z moich wojaży Cię zainspirują, są tutaj www.toster.pl zwiedzałem z ukochaną przede wszystkim chorwacje, piękny kraj!!

Gość swietnyfacet77
pisałem już-Alpy

Gość biala lisica
Alpy....jakie Alpy? Austriackie? Szwajcarskie?

Gość swietnyfacet77
Szwajcarskie

Gość zapewne...........
francuskie ;)

Gość biala lisica
I jakim jezykiem obcym wladasz?

Gość swietnyfacet77
szkoda,będę szedł niedługo...wysilam telepatię,może jednak pojawi się tu ktoś?

Gość swietnyfacet77
niem,ang

Gość 64468484866474748
Zainwestuj w podszkolenie z greckiego, hiszpańskiego i francuskiego, dobrze ci radzę stary!

Gość biala lisica
das trifft sich super - da koennen wir gleich in Deutsch plaudern und ein wenig fr den Ausflug trenieren:) Also ich melde mich als deine Traumfrau - was sagst du dazu?

Gość alpia
Pewnie ze nie nalezy byc latwym w kontaktach! Szczegolnie gdy jest sie samotnym po 30. Sam zamykasz sobie drzwi przed nosem, musialbys byc nieziemsko atrakcyjby zeby kobieta chciala marnowac swoj czas na odkrywanie twojego wspanialevo, wrazliwego wnetrza. Sprawiesz nieprzyjemne wrazenie, mimo ze miales szanse zainponowac na forum ubarwiajac nieco samego siebie, a tu klapa

Gość dsljd;aljd;ajd;a
Przesadzasz, alpia. Na poprzedniej stronie napisał, że nie chce żadnych masek, bo chce podejść do związku poważnie a nie bawić się w gierki. Poza tym, jeśli nie jest mrukiem a tylko dość tajemniczym mężczyzną, to raczej działa na kobiety intrygująco niż odpychająco. No i kolejna rzecz - ja odniosłam wrażenie, że jest dość sympatyczny, także nasze dwie skrajne opinie się niwelują :D.

Gość swietnyfacet77
lisica,jeśli poważnie chcesz być kobietą moich marzeń,to napisz coś szczerego i proszę nie popisuj się,proszę

Gość biala lisica
haha, ale frajer, jakies gimgowno robi prowokacje, a puste, sfrustrowane kwoki szaleja... leck mich am Arsch, du Wixer, hahah, ich lache mich tot ber deine Alpen und deine Deutschkenntnisse :D

Gość dsljd;aljd;ajd;a
Ona się nie popisuje - ona Cię sprawdza.

Gość dsljd;aljd;ajd;a
foxy, czy często widzisz rzeczy, których nie ma? Kto tu szaleje? 4 strony zapisane, a jakoś kandydatek na wyjazd nie ma :D.

Gość swietnyfacet77
dość żałosne,nie wiem po co tutaj zaglądnęłaś

Gość biala lisica
dsljd;aljd;ajd;a - jedyna rozsadna kobieta tutaj - polewam Ci - na zdrowie!

Gość dsljd;aljd;ajd;a
Nawet nie wiesz, pod iloma nickami jestem na tym topiku, foxy i czy przypadkiem nie jestem gimgównem :D

Gość biala lisica
nie pograzaj sie i zamnij temat, bo i tak juz za pozno zeby odejsc z twarza...palancie

Gość swietnyfacet77
ok,dziękuję wcześniejszym rozmówczyniom, żegnam ozięble te złośliwe osoby.

Gość swietnyfacet77
lisica,Deutschkenntnisse to bynajmniej nic nadzwyczajnego dzisiaj,sam właśnie wychodzę z niemieckiego biura,gdzie rozmawia się po niem lub ang.Jesteś prymitywną osobą, jeśli kobietą,choć trudno uwierzyć to mam nadzieję,że każdy normalny facet omija ciebie łukiem,żegnam