Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uigulglikky

Ale smieszny odcinek "dlaczego ja" leci-o przewrażliwionych głupich mamuśkachch.

Polecane posty

Gość uigulglikky

Widzicie jak sie prześcigają które dziecko lepsze:D a przed chwilą było że 6miesięczne dziecko powiedziało niby" thank you":D:D masakra...najgorzej ze tak jest czesto w realu ze matki tak ubóstwiają swoje dzieci-a tak naprawde wiele z nich jest ponizej przecietnej.

To jest bardzo speceficzny program, postaci i sytuacje są naprawdę mocno przerysowane wg mnie :-) A;le fakt, sama znam taką co o córce gada non stop i nie mogę już sluchać jakie to mądre dziecko, myślę że w wieku 3 lat będzie ją do podstawówki zapisywać...

Gość norka labradorka
a ty jestes głupia ze ogladasz tak denne programy... hahahahah

Gość Kochane mamy!
Jak ja ide do znajomej to jej sie gęba nie zamyka że jej córka to jej córka tamto-az czasem mi niedobrze słuchac-swłaszcza ze mała moze i jest madra-inteligentna ale napewno jest tez niewychowana wscibska i głośna i czesto bardzo przykra -masakra.

Gość ilhfikkyfii
haha :D własnie matka trzymała tego chłopca 6miesięcznego nad nocnikiem(bo jeszcze nie siedzi i czekała 20 minut az sie wysika:D:D:D:D

Gość mam prosbe...
zazwyczaj nie ogladam tego typu programow, ale jak zobaczylam na poczatku co sie kroi to wiedzialam ze dzis : OBEJRZE :D niewiele z tego wynioslam, ale przynajmniej poprawilam humor o 100 procent. no i poerwsze skojarzenie - kafteria... ;)

Gość mloda mama bardzo
ja oglądam dla poprawy humoru:P

Gość alusianmaaasefcdedf
moze ktoś wrzucic linka do tego odcinka

Gość alusianmaaasefcdedf
na yotube są odcinki tylko nie wiem który to??