Taka jedna :) 0 Napisano Grudzień 1, 2012 j.w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjlkj Napisano Grudzień 2, 2012 praca jest ale w fabrykach :) Na nic lepszego nie licz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna :) 0 Napisano Grudzień 3, 2012 Nie no praca niby jest.. slyszalam.. ale podobno oprocz pracy to na nic wiecej liczyc nie moznam nuda straszna. Skoro to juz jestem, to mam kolejne pytanie. Czy chcac pracowac dorywczo np. u osob - sprzatajac bądz pomagac przy dzieciach to trzeba miec jakiś papierek z Agencji ? ze jestem zarejestrowana ? slyszalam, ze ludzie tam nie chca przyjmowac na "czarno". Na jakiej zasadzie to dziala? pytam poniewaz nie znam sie na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misipuchatek :)))) Napisano Grudzień 3, 2012 to zalezy czy chcezsz pracowac na lewo ;) wiekszosc prywatnych sprzataniach to praca na lewo ;) jesli chcesz szukac pracy przez agencje-na nianie to musisz byc zarejestrowana jako niania. zobacz sobie na stronke ncma.org.uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdgfg Napisano Grudzień 4, 2012 Jest forum polakow w Huntingdon mozesz tam dac ogloszenie ze szukasz pracy jako niania moze ktos sie odezwie do ciebie o sprzataniu nie slyszalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna :) 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Eeee byłam na tej stronie nie raz.. tak żadko kto wchodzi.. no o pracy na " lewo " to wiem.. ale jezeli zarejestowalabym sie w agencji czy znalezli by mi cos szybciej? bo tak nie ma mnie kto poprowadzic i pokierowac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hkjhkh Napisano Grudzień 4, 2012 Jezeli odpowiada ci fabryka to zarejestruj sie dobra pora, sporo pracy teraz maja, a jezeli chodzi ci o opieke nad dzieckiem czy sprzatanie to szczerze mowiac nie wiem czy w Huntingdon jest taka agencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2014 A jak teraz z praca tam? Wybieram sie niedlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2014 Hojoowo jest, a nawet bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach