Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tapczanik

czemu nie śpita ?

Polecane posty

Gość tapczanik

?

Gość MICHAELKA
Właśnie przymierzam się do spania ;)

Gość tapczanik
ja cuś nie moge .......

Gość ducbwed
mam tapczanik niewygodny :(

Gość tapczanik
he he chodź na mój :d

bo gdy lalam wosk przez klucz wyszedl mi napis ""kafeteria is your night life ,wiec no wiec....

Gość wrhh6j
szlafmyca na leb ogarek do reki i do alkowy:O

ale to prawda ze czuje sie zdemoralizowana przez kafe, bo powoli odkrywam nowy życiowy nurt kafeterologiczny ;)

Gość taaaaakajedna
ja nie spie bo... jestem naprawde zdolowana. odkryłam wczoraj i przedwczoraj 2 rzeczy. jedna pomine a druga to ze na podstawie figury swojej matki pewna osoba z tego forum???to nawet trudno napisac wziela rozwalila mi cale zycie zeby...ona miala racje. to jest ktorys taki przypadek i tak dalej... no ja jestem zalamana. mezatka w bogatej rodzinie w polsce- sama z biedy- i takie cos robic. netem ustawiac sie po prace z bogatym mezem, tesciem na podstawie 1-2 pytan CO SIE TO PANI TAK UCZY. bo watek byl dla MLODYCH MEZATEK, a w sumie jedne studia. bo o co mi chodzi. ot tak tylko zaczelam czytac- co to za mlode mezatki i ... to wszystko. jestem zalamana. wczoraj mialam to forum zamkniete, a dzis przyszlam napisac, zeby ludzie uwazali jak dzieci katechetek samodzielne w zyciu sa i jak sie usamodzielniaja. mozna sie domyslic co sie dzieje z takich historii i ...byle nie na mnie i tyle. no wiecie panstwo- corka katechetki chyba racje ma.tylko tyle chcialam napisac. co ja zaczelam tu tak wyzywac, nie umialam stad odejsc i tak dalej. dzieci tu rodzilam - tyle ile, ale w ciazy bylam i co dalej? ta pani powinna dziecko adoptowac w tej polsce z ta figura - co ona sobie nie mysli? dla ona powinna siedziec w pierdlu za caly rok moj ubiegly. co to jest forumowiczka? byc moze przez nia przesadzilam w zeszlym tym czasem o 1 rzeczy bo w sumie -skad ja to wymyslilam jak przesylka od matki mojej biologicznej byla.no wymyslilam to z passu USA. ale ja nie mam to czyjego. a z niczego wiecej nie dalo rady.i tu kulturalnie ostrzegam ludzi, zeby sie nie dali. i przepraszam PO LATACH kim ta kobieta tutaj jest? i tyle.tyllko tyle bo bedzie ze nudze. w Polsce na pewno.ze sie z tego kraju nie wynioslam i tyle:( dawno temu:(

Gość taaaaakajedna
wiecie co ludzie uwazajcie na te kafe i ich figury i figury polskich katechetek i nie tylko ale na tym poprzestane choc czy powinnam?takie cos komus zrobic .i po panstwie x przesylka z wartosciami mi sie przez nia poniewiera, wszyscy mi to kradna. ale tez w zyciu jedna masakra przez taka historie. no tez mi sie zachcialo czytac o tych mlodych mezatkach.i powiem panstwu jak mnie to w glowie zostalo. oczywiscie bez sensu, ale zostaje. bo zalozycielka tematu miala matke z tarotem przez to ten watek i Prawdopodobnie cale to forum jakies takie...no ja juz wyzywac skonczylam i cale panstwo x musialam omowic z powodu takiej figury matki tej pani,ale to w moim zyciu 2 raz takie cos i moze tyle ze za 1 raz by mnie do dzis oskarzano, ja mialam wiele klopotow w zyciu JAK? i tak dalej.i to tez chce przestrzec przed taka a nie inna polityka niektorych???ludzi... nie wiem. z tego jest 1 tragedia jak ktos tego nie rozumie.z pracy trzeba odejsc. co to ma byc? i wszystko byloby na mnie a tak pol na pol. a czemu ja dawno z pracy nie poszlam? i wieciepanstwo w koncu POWOLANIEM ZE SMIECHEM??? z pracy mnie wyrzucono. tak poszlam. a tu byla wczesniej historia takiej figury w pracy mojej tez i taka reakcja. a jesli taka figura istnieje to jakim prawem ktos dostaje w pracy takiej a nie innej Z POWOLANIEM wyrzut za brak powolania jak np. ktos z taka figura sobie pracuje tak. to moze.no ale to jak to wyglada. i ja mam 7 lat do kitu bo ja nie rozumialam, ze takie cos jest. a na mnie wszyscy tutaj gdzie mieszkam, ze ja jestem glupia z tym powolaniem. a krzyz, woda swiecona i tarot? i jeszcze musialam pracowac w psychiatryku z tego i jeszcze uszczerbek na zdrowiu - religia. i tyle. po prostu mnie diabel wciagnal w pewne miejsce przez oczy. a ludzi ilu nie ma - i z tego forum tez. i wszystko na siebie zwalilam a prawda jest inna. ta pani miala sobie isc z tego forum.i to wszystko co chcialam napisac :( tak mysle:(...

Gość taaaaakajedna
mam nadzieje, ze teraz ta przesylka przyjdzie i tak dalej.i jeszcze 1 osoba nie zyje z tego. tez nie rozumialam jak i tak dalej.a mnie sie takie cos zdarzylo w 2002 -dziecko takiej pani.no 2001 - 12 lat temu. choc toi tak bylo zle bo paszport mi juz poszedl kraju x w taki a nie inny sposob - cala sie zaburzylam. co prawda i tak wszyscy mnie zawsze tak traktowali jak dziecko tej katechetki ale mimo wszystko jeszcze sie dopasowywalam i tak dalej, ale w 2000 to juz grunt mi polecial pod nogami.a sie dowiem ze inaczej i tak nic mi nie da kombinowanie bo rok mialam cudowny i wszyscy sie rozwalili bo nikt nie docenil jak ja przezylam.to dalej to samo. no ja ich tez,ze tak mnie chcieli urzadzic. i stad mi policja pasuje.oczywiscie sens zerowy. mna po passy usa mogli sie urzadzic, a oni zaczeli kombinowac... a kradli. i tak od dziecka takie numery na mnie jak dziecko katechetki z kafe. ale chcialam napisac,ze to mieli sobie wszyscy przemyslec bo ja jestem oddana na 3 dni ciemnosci w sumie.no tak - tak pomotlana, ze co to ze mna zrobia hahaha. i same zniki.tyle :( no i to tak pisze ze ludzie tak robia to czy tamto, aco wiedza o tej drugiej osobie. i same nieszczescie bo trzeba wiedziec co sie robi. a jesli robi sie zlo komus to tez trzeba to rozumiec.zeby miec racje. w polsce?a kto tu ma racje? jaka? tyle:(

Gość taaaaakajedna
no ja juz stad ide i nie zawracam tylka ale spokojne sumienie mam. to wszystko.jak tak mozna. mnie i tak ledwo co pasowalo tu, wszystkiego szukac. na studia MUSIALAM !!!! isc. co wy sobie nie myslicie? pracy nie mieliscie po maturze dla mnie, nigdy. ani slowa prawdy zebym se mogla godnie wyjechac stad na zawsze. co z was za ludzie. zebym kurwa nie zostala.dajcie spokoj :( moze tak - idzcie sie leczyc na leb i tyle:(

Gość taaaaakajedna
a ja nie jestem zadnym zwierzem.ide stad i tyle :( powinniscie miec opinie za mnie - te siostry to tez nikt nie rozumie co to mialo byc.ale ja? w sumie rodowod mialam ale coz... bylebym nie zostala kurwa. to co ja mialam robic w tej polsce? jak dostac prace z takiego myslenia w polsce. no przeciez zadnej nie ma.!!!! i tylko mialam byc tego swiadoma co ja robilam czy jaka bylam i do dzis mnie nikt nie wyrzuci chociaz o tym powolaniu to mialam wiedziec, raz , a dwa ta figura katechetki i tak by mi nie zaszkodzila ani inna tylko mi rozwalono jeszcze rodowod i teraz w sumie - od kogo ta renta. a rodowod na szkole w polsce to jest niezla historia. tak mogliscie mnie sprzatnac w zyciu jak ZERA OSTATNIE, a tak? wy chcecie byc zerami w tej polsce?no to duzo chcecie. tyle :(

Gość taaaaakajedna
z fajnej jestem okolicy - nie ma co. i wiecie co zrobilam WYJECHALAM Z POLSKI w koncu dalej.no raz wczesniej i tez sie stalo wesolo?a teraz?I zamiast mi pomoc zebym sie stracila co sie dzieje to... normalka to byla? a czemu to sie stalo? Ja sie wam dam.no coz...i ktora to jest taka historia i tak dalej. a tu gdzie jestem teraz co sie dzialo jak mialam nascie lat. i nikt nie zareagowal. a od razu jak mnie tu przywleczono do polski. wszystko normalka?takie rzeczy. no wiecie - po mnie zostaje Apokaliptyczna Swiatynia Ludu. a ciekawe czemu i tyle. i taka osobe nie mogliscie oddac byle komu. bez sensu i tyle :(

Gość taaaaakajedna
jeszcze chcialam napisac ze ja chyba po to jestem w polsce nie oddana do rodziny biologicznej zadnej zeby sie tylu ludzi w USA rozwalilo i to jest taka historia co oni wszyscy tam maja robic. taki kosciol... co tu robic dalej...byc albo nie byc. takie pytanie - bo to chodzi o wiele rzeczy jesli myslimy o indianach.doslownie byc albo nie byc. tak im na czymkolwiek zalezy. a historia jest stad gdzie jestem w polsce.z tej okolicy - doslownie. i wszystko pocyganiione - nikt tego nie rozumial i tyle:(

Gość taaaaakajedna
ta ASL to byla taka tragedia ze z tego leci wszystko czlowiekowi i dlatego mialam tego nie pisac. ja sie do tego nie przyznaje. to jest kk i tak dalej..nie do konca ale taka nienawisc wszystkich do pewnej osoby nie wiadomo za co.i tak mam panstwo pewne a inaczej nie - wszystko z tego leci. bo bohater tej historii z polski byl , tyle ile, ale wlasnie tez niesczescie. sam zostal w zyciu i sie zaplatal w jedno debilistwo w usa bo ...las chcial tam kupic. i wiecie panstwo taki film niech se nakreca bo nie np. oskarzac mnie mozna ze nie chcialam passu USA wybitnego,nazwiska. a takie cos? chociaz... no ale stalo sie. film o tym mial byc .cos tam nawet jest. bede szukac w sieci za darmo. chyba z 2006 roku. bo co mnie jeszcze interesuje oprocz wartosci przesylki. takie cos. i taka jest to przesylka.i wszyscy do tego daza znowu? aczemuto sie stalo - byc moze jedno pytanie co ja robie w polscei gdzie jest moja przesylka? gdzie ona jest?i tyle :(

Gość taaaaakajedna
i z taka przesylka ja zdaniem obywateli panstwa x sasiedniego polsce mam swiat zwiedzac. a ten swiat to usa...no coz... :(dlatego ja tak o to walcze bo to jest krzyz, woda swiecona i tarot. no ten tarot to brak wartosci...? chociaz... tarot to tarot i tyle :(

Gość taaaaakajedna
wiecie zeby takie rzeczy przez net pisac...kogo to obchodzi? no ale gdzie moja paczka za MOJE wartosci i tyle- no za wartosci paczki i moje tez. tyle :(