Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA!!!!!!!!!!!!!!

Czy uważacie na tych co mowią i plują albo myją zeby przy was? Do tych co mieszk

Polecane posty

Czy uważacie na tych co mowią i plują albo myją zeby przy was? Do tych co mieszkaja na stancji z HIVAMI a uwazacie na tych co mowia i plują bo mnie oplul nauczyciel i slina wpadla mi do oka lub na rzęse i sie obawiam ze mial hiv a potem jeszcze idiota ktory mieszka za mna w jednejstancji myl zeby i stal blisko mnie i mowil i nei wiem czy na mnie nie spadly kropelki krwi z zebow a mialam strasznie czerwona cere od mycia się wodą z mydłem podraznia mi skóre niemilosiernie, i mikrourazy tez no i pekniete usta na ktorych byla odrobina krwi - moja? chyba tak ale glowy nie dam

a mylas zeby potem ta sama szczoteczka? jesli tak to musisz jak najszybciej wyparzyc usta wrzadkiem to powinno zabic wirusa. ajesli jeszcze cie oplul to musisz wyrwac i wstawic nowe zeby. na koniec zapytam cy poza tymi sytuacjami uprawialas z nim seks albo dawalas sobie z nim w zyle jedna strzykawka?

nie było innych sytuacji oprócz paru rozmow

ja to nigdy nie mam wyczucia, czy tu rzeczywiście piszą tacy debile czy to marne żarty, bo żartować z chorych osób to jakaś kpina. Jak ktoś z Was zachoruje, całe życie przeleci mu przed oczami, bo dlaczego ja, to wtedy nie będzie Wam do śmiechu. Naprawdę nie trzeba być puszczalską narkomanką,żeby się zarazić. Facet jeden na całe życie pod wpływem chwili puści się z jakąś panną, w życiu się nie przyzna i będziecie sobie tak żyć w trójkącie Wy i hiv. A innych przykładów też jest cała masa..

a inny przykład baba z hiv splunela mi w kacik albo w oko i wtedy ?

i co wtedy tez trojkacik?

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Ile jeszcze zalozysz podobnych tematow? Jestes psychocznie chora!

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
psychicznie *

Gość co 3 dni ten sam temat
idz sie lecz kretynko !!! jak w ostatnim temacie zapomniałas dopisac ze kolano w spermie umoczyłaś !

huahehhaheheheh

jezeli w slinie byla krew to ryzyko bylo co nie?:((

nie uprawialam sexu ale kontakt z krwia stanowi sytuacje niebezpieczna do cholery!