Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the kłółik

Topik sylwestrowy!

Polecane posty

miałam nadzieję,że to topik dla przegrańców i będzie można sie zapisać na sylwestra 2012/13 z kafeterią :(

Gość juz nie taka mlodaa
dołączam do sylwestra na kafe...niestety :(

Gość powiało kulturą
ja tez jak co roku tu spedzam sylwestra :) ale ja tak lubie :)

Gość powiało kulturą
dodaje do ulubionych platne od osoby mam nadzieje a nie od pary? poczestunek i apoje zabrac wlasne czy jest tu sponsor?

Myślę, że na tym topiku można też pochwalić Autorkę za Jej wielowątkowość und tematyczne zorganizowanie :classic_cool:

To już więcej Nas :D chociaż pewnie o północy okaże się,że wszyscy opuścili kafeterę i światło zgasło 😭 jak obstawiacie pravik91 bedzie tutaj tego dnia? :)

Gość powiało kulturą
zrobilam rezerwacje) nie kłócić sie.

skromnie stwierdzam, ze niepotrzebnie, naprawdę... faj... :) ale takie na takie pochwały to chyba zasługuję na oddzielny topik? :O

Gość powiało kulturą
a ciekawe czy sylwester bedzie? przeciez ma byc koniec awiata

Yyy, no być może, zajączQ :O Jeśli niepotrzebnie wprowadziłem tu bałagan, to przepraszam :( Znów :(:(

miałam nadzieję,że to topik dla przegrańców i będzie można sie zapisać na sylwestra 2012/13 z kafeterią " Jak tak, to wbijaj na uczuciowy " życie w pojedynkę nie jest takie złe IV " zajrzałam na ten topik, ale nie wiem o co tam chodzi :D to chyba jakiś zamknięty klub? :classic_cool: o czym tam sie pisze? :classic_cool:

Wczoraj kupowałam bilety do Fashion, udało mi się jeszcze nawet z lożą wykupic, idę ze znajomymi, ale oczywiście nikt nie miał jak po bilety jechać tylko ja stałam pół godziny na chłodzie w oczekiwaniu jak otworzą klub :o

jadę do Orawki :-) już kompletuję przyśpiewki góralskie :-) na imprezę nie idę, ale mam nadzieję że b ędzie śnieg i pośmigam na jabluszkach mimo mojego wieku ;-)

Kłółiku, chyba nie chcesz wzbudzić we mnie poczucia winy? 😭:( ­ Już jestem przyłączony i tak łatwo się nie odłączę od tej szatańskiej machiny, o nie :classic_cool:

Wszędzie nowe rodzeństwo, jestem wprost oszołomiony :classic_cool: ­ A pod jakim kątem miałbym je zweryfikować? :classic_cool: