Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cornellla

cholernie boje sie konca swiata i ze moje 3 mies dziecko nie bedzie miec szansy

Polecane posty

Twoje dziecko nie jest w pełni świadome. mi gorzej szkoda, świadomych dorosłych, uczciwych ludzi, którzy wywalczyli sobie życie zgodne z własnymi kategoriami szczęścia. im się coś przerwie. ale 3 miesięczne dziecko to niczego nieświadomy przewód pokarmowy, niedokończony człwoiek.

Gość PAn Śmieszek
Droga Autorko, 21 grudnia nie ma końca świata, tylko są imieniny Tomasza! Poza tym jest wyprzedaż Seatów i majowie przesunęli koniec świata :D

z dobrze poinformowanego źródła (channeling od istoty z innej gęstości) wiem, że koniec świata ma być przesunięty o 2 lata

Gość jeeezooo lodzie
film filmem ale fakt że nawet jeżeli coś miałoby być to nikt tego otwarcie tak szybko nie przyzna to w 100% prawda :D dlaczego? haos, zamieszki kryzys... a amerykany o tak zarabiaja na tym buduja amerykanscy przedsiembiorcy arki niezatapialne buknry przerabiaja silory rakietowe na bunkry mieszkalne itd :D my mamy pozamiatane

Gość MGRWkSCFqBkm
KoKoHmm to mf3j Ubuntu 11.10 jest jakiś inny chyba niż autora. Świeżo po urimnocuehiu systemu niecałe 600MB RAM mi ciągnie.cyt. 1,3-1,4 GB na sam system. Za czasf3w 10.04 700mb.Na prawdę nie wiem jak to możliwe, ale u mnie Ubuntu 11.10 po prostu działa dobrze i zdecydowanie lepiej niż Windoza.Do do personalizacji guziczkf3w itp są podobno sposoby, żeby dało radę. Zwykły użytkownik tego po prostu nie potrzebuje przykład podał Łukasz. Moi rodzice siedzą na Ubuntu od ponad roku i są zadowoleni dodam że są to ludzie, ktf3rzy komputera używają do sprawdzenia poczty, konta bankowego i Kadu :)Wg mnie ogf3lny problem jest taki, że takie artykuły i rozważania piszą geeki . Nie patrzą oni z tej samej perspektywy co przeciętni użytkownicy . |

Gość yPJYeJtLYv
Wydaje mi się, że na ranking DW duży wpływ mają prermeiy nowych wersji dystrybucji (na zasadzie wydano nowe SuSE i SuSE od razu skacze w gf3rę w statystykach). Nie zmienia to jednak faktu, że ostatnie wersje Ubuntu są niedopracowane i przekombinowane w swoich zmianach (sam najchętniej zrobiłbym downgrade do 8.04) |