Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas zemsty..

jutro udupie mojego kochanka

Polecane posty

Gość czas zemsty..
Zmienic numer? Wiersz ile razy ja numer zmienialam? Jak jebany zna moich znajomych i zawsze znajdzie sie ktos zyczliwy, kto mu da nowy! Mam zmieniac co miesiac, zeby sie od niego uwolnic? Poza tym lachman wie gdzie mieszkam i przyjezdza pod moj dom! Nie musisz mi wierzyc, ja juz tu nie raz pisalam i opisywalam moj problem i to zadna prowokacja. Wiem, ze trudno uwierzyc, bo takich debili jak on rzadko sie spotyka!

Gość allo allo allo
tylko daj nam znać wieczorkiem i w następnych dniach jak sprawy sie potoczyły, bo większośc prowokatorek kończy na jednym wpisie, bądź oryginalna

Gość jesli to nie prowo
to bardzo popieram. otworz tej babie oczy i razem dopierdolcie chujowi zdradliwemu :)

Gość Rozbawiony_z_rana
Urzekła mnie Twoja historia :D:D:D Niestety, nie wierzę Tobie droga poszkodowana, o tym że nie wiedziałaś nic o żonie. Jak sama napisałaś, poznałaś prawdę półtorej roku tomu. I co, od tego czasu nie było barabara? Jesteś dupodajką i tyle. Nic tego nie zmieni. A kochanek? Zapewne da sobie radę i z zoną się pogodzi, ty pozostaniesz bez niczego z jakimiś nędznymi 400 PLN w kieszeni. Gdyby to przeliczyć przez te wszystkie barabara, to jesteś tańsza niż najoblesniejsza Tirówka przywieziona w bagażniku jakiegoś alfonsa :D:D:D buahahaha. Tak właśnie powinny się kończyć historię wszystkich tych, które tak bardzo pragną owocu zakazanego - cudzego męża. Facet też zapłaci za swoje błędy. A nie lepiej rozmawiać z własną zoną/mężem i dbać o to aby łoże małżeńskie nie zmieniła się tylko w miejsce noclegowe?

Gość Coś tu jest nie tak
Ty z nim spotykałaś się ze swoimi znajomymi a on przez 1,5 roku nie przedstawił Cię swoim znajomym ? nie dało Ci to do myslenia ? nie wierzę.

Gość bellelle
przeciez ona napisała, że dowiedziała się po 1,5 roku związku a nie 1,5 roku temu!

Gość czas zemsty..
Jak ja jej wtedy powiedzialam o wszystkim, to na jakis czas sie uspokoil bo sie przestraszyl. Ale wytlumaczyl jej wszystko i ona mu uwierzyla, ze mnie nie zna. Mi nie zalezalo nigdy, zeby ona sie dowiedziala. Powiedzialam mu , zeby mnie zostawil w spokoju a ja nic nie powiem. Nie wiecie co ja z nim mam przez tyle miesiecy! Nie ma dnia, zeby mi nie wysylam smsow a jak mu nie odpisuje to wtedy mnie wyzywa, straszy!On przyjdzie o 16, powiem wam jak poszlo. Mam tylko nadzieje, ze uda mi sie i nie bedzie problemow.

Gość frtere
ruchasz się z nim przez 1,5 roku związku nic o nim nie wiedząc ? przychodził do ciebie i srake wystawiałas ? nie znałaś jego przyjaciół, rodziców, miejsca zamieszkania i nazywasz o związkiem ? litości :D w dodatku chce mu zaiwanić 400 zł i się cieszy że kase będzie mieć tak jak ktoś wcześniej napisał więcej kosztyje rumuńska parszywa dzifka z zapryszczałym zadem pod lasem

Gość czas zemsty..
Juz wam wyjasniam. Ja mieszkam we wloszech i on jest wlochem. Mieszka okolo 50 km od mojego miasta. Kiedy sie z nim spotykalam przez 1.5 roku nigdy nie zabral mnie do siebie. Oczyswiscie, ze bylo to dla mnie dziwne, ale on tlumaczyl sie, tym ze jego mama moglaby mnie nie zaakceptowac bo nie jestem wloszka. Oobiecywal mi, ze w koncu mnie przedstawi rodzinie i mnie zwodzil caly czas a ja glupia naiwna mu wierzylam. Tym bardziej, ze nie mialam zadnych powodow, by myslec, ze jest inna kobieta. Gwoli scislosci on kiedy sie ze mna spotykal, nie byl jeszcze zonaty a zareczony od 15 lat z ta kobieta z jego miasteczka. Jak sie z nia ozenil wtedy domyslilam sie, ze cos jest na rzeczy, bo nie przyjezdzal do mnie juz tak czesto i zamykal tel na noc, wtedy odkrylam prawde po 1.5 roku. On poznal moja rodzine, moich znajomych, zachowywal sie jak moj narzeczony, oswiadczyl mi sie, kilka tygodni przed wlasnym slubem! Nie musicie mi wierzyc, to co pisze jest prawda! Nigdy nikomu nie zycze poznania takiego alfonsa! Rozumiem, ze faceci to psy na baby, ze zdradzaja, ale kazdy normalny facet potem powinien zostawic cie w spokoju a on mnie przesladuje od tamtego czasu az do dzis dnia!

Gość czas zemsty..
Mozecie mnie obrazac, kurwa nie jestem. Gdybym wiedziala, ze kogos ma nigdy bym z nim nie byla! Mozna mnie nazwac naiwna, glupia ale nie kurwa! A pieniadze? Mi nie zalezy na jego parszywych pieniadzach. Ale lajdak jest tak skapy, ze inny znalazl by sobie dupe za kase do ruchania a mnie zostawil w spokoju. Ale jemu szkoda pieniedzy, po co skoro sobie ruchal za darmo i mial szczesliwa rodzine na boku! Chcialby caly czas zeby tak bylo i nie dociera do niego ze ja go juz nie chce zeby spioerdalal bo wszystko finito!

Gość riita
a skąd on weżmie 400 zł polskich ? to tam nie ma euro

Gość wiemwszystko
polska dziwka za granicą

Gość Coś tu jest nie tak
czas zemsty.. wszystko juz obmyslilam. gnojek nie zostawia mnie w spokoju, wypisuje, wydzwania, obraza mnie bo nie chce sie z nim wiecej spotykac. taka sytacja trwa juz od wielu miesiecy. postanowilam, ze jutro sie z nim spotkam, przemyce jego telefon do lazienki i zabiore numer do zonki. Jak tylko ode mnie wyjdzie wysle jej smsa i opisze dokladnie jak byl ubrany, jakie mial gacie itd, jeszcze mu spryskam kurtke perfumami. do tego powiedzialam mu, zeby pozyczyl mi 400zl, bo mi sa potrzebne. oczywiscie mu ich nie oddam, zaplaci sobie za jutrzejsze bzykanie. 400 zł we Włoszech :D litości

Gość Rozbawiony_z_rana
Rozumiem Twoją irytację, ale jest kolejne ale. mieszkasz we Włoszech a chcesz od niego PLNy? Dziewczyno, jak już chcesz wymyślić temat, to zapisz sobie temat na kartce i go dokładnie rozpisz, bo większość forumowiczów to nie idioci. to tak na marginesie. A jeżeli już tak sobie gadamy hipotetycznie o takiej sytuacji, to cóż.... Nie jest to żadna zemsta, bo w taki sposób krzywdzisz tę trzecią, która nie jest niczemu winna, przez Wasze chwile zapomnienia. I tak to bywa, kiedy złodziej kradnie a potem ma pretensję do okradanego, że rzecz skradziona jest do niczego. Zdania nie zmienię - jesteś tanią dupodajką.

Gość ale marne prowo
i Włoch pozyczył Ci PLNy, powiadasz :D? Popracuj dziecino nad tymi prowokacjami :D. Aha - poszukaj w swoim telefonie opcji 'blokuj numer' zanim wymyślisz tak grubymi nićmi szyte prowo :D.

Gość Rozbawiony_z_rana
"Mozecie mnie obrazac, k**wa nie jestem" Otóż chcąc faceta naciągnąć faceta na kasę to sama się nią zrobiłaś. I jak wielu tutaj zaznaczyłaś - nie bardzo ci wierzą :D:D

Gość czas zemsty..
Napisalam 400 zl a chodzilo oczywiscie o 400 euro. Nie chcialam pisac, ze chodzi o wlocha bo wiedzialam, ze zaczna sie krytyki, ze jestem dziwka. Mozecie mnie oceniac jak chcecie, ja nie mam sobie nic do zarzucenia, bo to on mnie oszukal i gdybym wiedziala, ze kogos ma na boku nigdy bym sie z nim nie spotykala.

Gość fcdevdrgf
sama jestes nie lepsza szmato zadajac sie z zonatym, masz za swoje

Gość czas zemsty..
chcesie skreena sma jak sie ze mna umawia na dzisiaj? to nie jest prowokacja, nie chcialam pisac ze jest wlochem bo wiedzialam, ze bedziecie mnie wyzywac od dziwek, ale jak mieszkam we wloszech to z kim mam sie spotykac jak nie z wlochem?????

Gość ale marne prowo
Rozbawiony - pomijając fakt, że temperamentne Włoszki napieprzają się z kochankami o swoich mężów i w ramach rewanżu za uwiedzenie ich mężczyzny, a mężowie święci :D. Taka mentalność. Więc co zyskasz mówiąc żonie? Wpierdol :D?

Gość Rozbawiony_z_rana
Ale marne prawo, ale generalnie chodzi o to że dziewczę się pogubiło w zeznaniach a teraz próbuje nam wmówić że jest inaczej :D:D:D I to tak na marginesie. Mnie ie interesują temperamentne włoszki, nagrzane mulatki itp itd. Mam wspaniałą żonę, wierną przyjaciółkę i perwersyjną kochankę- czasami nawet bardzo perwersyjną jak mamy ochotę - w jednej. A mamy tak dlatego, że rozmawiamy o WSZYSTKIM. Tutaj Pani nas nabiera, bardzo nieumiejętnie :D:D

Gość allo allo allo
No, dawaj tego screena :) :) :)

Gość jesli to nie prowo
tak, chcemy screena. i trzymam kciuki! :)

Gość ale marne prowo
Rozbawiony - no toż idąc Twoim tropem wytykam autorce kolejną niekonsekwencję :o.

Gość czas zemsty..
http://www.voila.pl/436/oxrq4/?1 pisze: a domani, tvb ( ti voglio bene) stupida odezwe sie potem ide gotowac, jak nie wierzycie potem wysle inne smsy gdzie mnie wyzywa i straszy i proponuje seksy

Gość frtere
Rozbawiony_z_rana- ja niestety wierzę, że są takie kretynki za granicą :D🖐️ to że ona jest tępa i głupia nie oznacza że prowo , naprawdę takie istnieją , szczególnie za granicą dają się omamić różnym ciapatym turkom, włochom itp zresztą słyszałam sama rozmowę turków że polki dobrze im liżą rowa i jeszcze za darmo, wystarczy parę komplementów a one są w nich zakochane i piszą na forach, żenada

Gość jestem z Tobą___
Dajcie dziewczynie spokój, Włosi słyną z tego, że są flirciarzami. Wiadomo, w Polsce też ich nie brakuje. A jeszcze jak ktoś potrafi pięknie kłamać patrząc prosto w oczy... Współczuje tego, że byłaś przez 1,5 roku okłamywana. Należy mu się kara, może następnym razem się zastanowi...

Gość haaaaaaaaaaaaaa
"słyszałam sama rozmowę turków" A skąd ty taka uczona w tureckim :D? Bo nie chcesz chyba powiedzieć, że dwóch Turków gadało po angielsku, niemiecku czy jakiemuś tam :D? Ty z innymi Polakami za granicą też rozmawiasz w języku obcym :D?

Gość czas zemsty..
wieczorem dam wam inne zcreeny, niestety jakos slaba bo kamera z laptopa.

Gość haaaaaaaaaaaaaa
" Należy mu się kara, może następnym razem się zastanowi..." Karą nazywasz podupczenie za 400PLN (czy euro, bo autorka sama nie wie) :D?