Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas zemsty..

jutro udupie mojego kochanka

Polecane posty

Gość Zmora z Osetti
Co? Teraz nie wiesz co robić? Tak kozaczyłaś rano, a teraz się pytasz, co masz zrobić? Śmieszna jesteś, dziewczynko.

Gość ajamysleze
co jej powiedziałaś? ja bym chyba napisała jednak sms, kupiłabym starter na kartę i wypisała jej wszystko słowo w słowo, bo nie wiem czy będzie Cię słuchała gdy jej to powiesz... albo bym powiedziała, zwyczajnie, wszystko po kolei. Że jej mąż nie daje Ci spokoju, że okłamywał Cię i żył z Tobą w związku 1,5 roku a gdy dowiedziałaś się, że ma żonę to chciałaś zerwać kontakt i od tamtej pory on ciągle wydzwania i chce się spotkać, a Ty nie zamierzasz spotykać się z żonatym i uznałaś, że to uczciwe aby jego żona się o tym dowiedziała. Jeśli Ci nie uwierzy to możesz powiedzieć co zrobiłaś dziś...

Gość abcdefghkobieta
autorko jak się sytuacja potoczyła?

W niedziele po 22 dzwonilam z numeru prywatnego, ona musiala byc z nim i odebrala, odlaczylam sie. Potem napisalam jemu wiadomosc, ze spotkalam sie z nim tylko po to, zeby zdobyc jej numer i zeby zostawil mnie w spokoju jesli nie chce, by dowiedziala sie wszystkiego. Od tamtej pory cisza, nie odzywa sie, chyba narobil w portki ze strachu. W kazdym razie numer do niej mam zapisany i jak tylko mu przyjdzie do glowy odezwac sie jeszcze, bede odpowiadac na jego smsy na numer zony.

Gość ajamysleze
i bardzo dobrze, obyś miała już spokój :)

Gość ee tam ja tu mam lepszego
bajeranta w Niemczech, zonka i dzieci zyja w nowym saczu,a ten sobie po de bzyka i udaje rozwiedzionego, ktoremu wyroku uprawomaniacnia sie juz pol roku :D

Ale jestem wkurwiona. Myslalam, ze mam na gnoja sposob tym czasem nie wiem co on wykombinowal! W niedziele dzwonilam na ten numer z zastrzezonego i byl normalny sygnal a potem nawet odebrala telefon i poznalam po glosie, ze to ona. Potem jak wam pisalam on przestal sie odzywac przez kilka dni az do dzisiaj! Z nowu do mnie wydzwania i wysyla smsy! No wiec ja caly dzien probuje dzwonic do jego zony i jest sygnal pip pip pip a potem info poloczenie zakonczone! Kurwa nie wiem czy on jej zablokowal jakos telefon? Probowalam dzwonic z innego numeru i to samo! Co to oznacza? Przeciez jakby zmienila numer to by mowili abonent czasowo niedostepny albo nie ma takiego numeru. Ja pierdole caly misterny plan legl w gruzach, moglam odrazu dzwonic do niej w niedziele!

Gość to pojedz tam osobiscie i jej
to powiedz

Powiedzcie mi co teraz zrobic, jest mozliwosc, ze jest poza zasiegiem lub wylaczony ma telefon? Ale caly dzien? Od 13 dzwonie, kuzwa czuje, ze on cos jej zablokowal, zeby nie mozna bylo dzwonic.

Ja nie wiem gdzie on mieszka!Znam tylko miejkscowosc, nawet po nazwisku nie znajde bo szukalam w ksiazce telefonicznej i nie ma. mozliwe ze on nawet oszukal mnie co do swojego nazwiska. Skurwysyn znowu mu sie upieklo, teraz juz nie bede miala jak sie z nia skontaktowac. A chcialam juz do niej w niedziele pisac ale pomyslalam, ze dam mu szanse i jak mnie zostawi w spokoju to nie bede jej o niczym mowic. A ten kutas specjalnie nie odzywal sie kilka dni a teraz wydzwania bo juz jest pewny, ze mu nic nie zrobie, on musial cos z tym telefonem zrobic! Przeciez w niedziele byl jeszcze aktywny!

Gość ajamysleze
mógł zablokować Twój numer, ale jak z jakichś obcych dzwoniłaś i to samo to dziwne... Możesz jej wysłać sms, tego nie da się zablokować. Z resztą ja bym na Twoim miejscu postraszyła go policją, bo to już podchodzi pod nękanie...

Wyslalam juz wczesniej smsa, mysle ze by sie ze mna skontaktowala, gdyby doszedl. Wlasnie dzwonilam z dwoch numerow, wiec nie wiem czy mozna zablokowac wszystkie przychodzace tak by ona sie nie zorientowala? Moze on jej zabral karte, napewno cos zrobil, bo by do mnie dzwonil teraz, widocznie jest pewien, ze juz sie z nia nie moge skontaktowac.

Gość yujr76ur67u7nfhgn
a seks był fajny?

Gość ajamysleze
a co on Ci w tych smsach wysyła?

Gość ajamysleze
odpisujesz mu coś w ogóle?

Napisalam mu, ze ma do mnie nie dzwonic, bo zadzwonie do jego zony ale on mi puszcza caly czas sygnaly, wiec sie wcale nie boi bo wie, ze nie moge zadzwonic.

Gość ajamysleze
a nie możesz zablokować jego numeru na komórce, masz coś takiego jak czarna lista?

Gość powiedz ze zglosisz
nekanie na policji.