Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czas zemsty..

jutro udupie mojego kochanka

Polecane posty

Go艣膰 frtere
akurat turki s膮 w ca艂ej europie wi臋c oboj臋tnie jakie to by艂o pa艅stwo , handluj膮 skardzionymi rzeczami najcz臋艣ciej , znajomemu chcia艂 opyli膰 kurtke sk贸rzan膮 wi臋c nie b臋d臋 si臋 t艂umczy膰 gdzie i jak us艂ysza艂am 偶eby za wszelk膮 cen臋 udowodni膰 nie chcesz to nie wierz :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Rozbawiony_z_rana
No chyba 偶e byli Turcy Polskiego pochodzenia, b臋d膮cy w zwi膮zkach z W艂oszkami, kt贸rzy studiowali na Oxfordzie :D:D:D:D - Czas Zemsty a nie jeste艣 pewna 偶e chodzi o 400 Lir贸w ?? :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaa
Kolejna kiepska prowokatorka. Albo ta sama ;). Niunia, te Turki to po turecku ze sob膮 rozmawiaj膮, prawda :D? Tak jak Polak z Polakiem, cho膰by na Antarktydzie - b臋d膮 si臋 pos艂ugiwa膰 j臋zykiem polskim, a nie dialektem eskimos贸w :D. St膮d pytam sk膮d Ty taka w tureckim uczona :D?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rozbawiony_z_rana
Uciek艂a z haremu Su艂tana to wie :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaa
Osz kurde, tego jeszcze na kafe nie grali... Tylko czeka膰 tematu 'uciek艂am z haremu' ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czas zemsty..
Dla was wszystko jest prowokacja. Nie musicie mi wierzyc, mam na to wyjebane szczerze mowiac. I on mi nie da 400 euro za dupczenie, bo ja poprosilam go zeby mi pozyczyl i on mysli, ze ja mu oddam. Robie to dlatego, ze jest chytrym skurwysynem i nalezy mu sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaa
Ta, po偶yczy艂a艣 -po czym piszesz, 偶e to b臋dzie zap艂ata za dupczenie :D. Prze艣led藕 swoje posty od pocz膮tku ;). I naprawd臋 we藕 sobie do serca rady Rozbawionego - na kartce zapisuj wszystko na przysz艂o艣膰 :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czas zemsty..
Jak go poznalam mialam 20 lat, byl moim pierwszym facetem, co jeszcze bardziej boli przez to co mi zrobil i robi nadal. Nie jestem zadna kurwa, od miesiecy nie mam nikogo bo nie potrafie juz zaufac zadnemu facetowi, tzn ze on byl moim pierwszym i jak dotychczas ostatnim. Wiem, ze bylam glupia, teraz nie reaguje na zaczepki chlopakow na ulicy, bo wiem jacy sa w wiekszosci wlosi. Ale wtedy tego nie wiedzialam, bylam naiwna i uwierzylam mu za co teraz palce. On potrafi wyzywac mnie od kurew, mnie ktora nigdy innego poza nim nie miala. Nigdy niczego mi nie dal nie utrzymywal mnie, niczego od niego nie dostalam by mial prawo tak mnie nazywac. Teraz jak sobie zaplaci 400 euro przynajmniej bedzie mial powod, by mnie tak nazywac. Nie obchodzi mnie zdanie tych co tu mnie krytykuja, nie znacie mnie. Poza tym wydaje mi sie, ze w wiekszosci pisza to faceci, ktorzy sami doprawiaja rogi swoim kobietom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajamysleze
dajcie ju偶 jej spok贸j, dla Was wszystko to prowokacje... autorko ja bym si臋 a偶 tak nie po艣wi臋ci艂a 偶eby do seksu doprowadzi膰... raczej do gry wst臋pnej, rozebra艂abym go itp i nagle musia艂a wyskoczy膰 do toalety... a jego poprosi艂abym o przyniesienie czego艣 z kuchni 偶eby zd膮偶y膰 zakosi膰 tel do 艂azienki. i w sumie chyba z jego tel zrobi艂abym sobie zdj臋cie i 偶once wys艂a艂a mmsa, 偶eby uwierzy艂a, 偶e m臋偶u艣 nie taki wierny jak jej si臋 wydaje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaa
Nie wszytko. Ale ten temat ewidentnie grubymi ni膰mi szyty :D. A偶 tak naiwna jeste艣, 偶eby tego nie widzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czas zemsty..
Przeczytaj se depilu pierwszy post i przestan mnie wkurwiac. masz capanie cytuje moje slowa z pierwszego postu "do tego powiedzialam mu, zeby pozyczyl mi 400zl, bo mi sa potrzebne. oczywiscie mu ich nie oddam, zaplaci sobie za jutrzejsze bzykanie." On mysli, ze to pozyczka a ja mu tych pieniedzy nie oddam, mial mnie za kurwe wiec kurwa bede i jak kurwa dam sobie zaplacic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czas zemsty..
ajamysleze.... wierz mi, ze ja nie chce z nim niczego robic, ale troche sie obawiam zrobic tak jak mi radzisz. Nie moge do niej pisac jak on bedzie jeszcze u mnie bo sie poprostu boje, ze moze mi cos zrobic. tak samo jak do seksu nie dojdzie to sie domysli, ze cos kombinuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajamysleze
jak to nie wszystko, tu na kafe chyba nie ma tematu w kt贸rym po艂owa post贸w to nie by艂oby wy艣miewanie, 偶e temat na pewno jest prowokacj膮... przecie偶 takie sytuacje si臋 zdarzaj膮, bez wzgl臋du na to czy akurat autorka k艂amie czy nie, wi臋c mo偶na odpowiedzie膰 co si臋 na ten temat s膮dzi a nie w臋szy膰 prowokacje ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxx*
ale skad on weznie 400 z艂 polskich ? skoro to italianiec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stull
Popieram, daj mu nauczk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajamysleze
hmmm to skoro si臋 go boisz to mo偶e zaanga偶ujesz w to jeszcze jak膮艣 osob臋? kt贸ra by艂aby gdzie艣 przyczajona za drzwiami w razie gdyby mia艂 Ci臋 skrzywdzi膰? bo bez wzgl臋du na to czy do seksu dojdzie czy nie to on mo偶e si臋 po艂apa膰 偶e wzi臋艂a艣 telefon, cho膰by zauwa偶y膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czas zemsty..
ale z tym zdjeciem z jego telefonu to dobry pomysl. moge zrobic zdjecie jego telefonem a potem napisac jej, zeby zobaczyla w telefonie w zdjeciach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaa
No przecie偶 sama zacytowa艂a艣, 偶e b臋dzie to op艂ata za seks, wi臋c o co Ci chodzi - mam racj臋 :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaa
"zaplaci sobie za jutrzejsze bzykanie." 偶eby nie by膰 go艂os艂owna :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beza%
xxx* "ale skad on weznie 400 z艂 polskich ? skoro to italianiec" ? No skad?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czas zemsty..
Nie mam takiej zaufanej osoby. On raczej sie nie zorientuje, ze wzielam jego telefon. Zawsze jak przychodzil zostawial portfel, klucze i telefon w kuchni na stole. Potem w sypoialni zawsze kazal mi zamykac drzwi, bo mam dwa koty i on sie boi, ze go podrapia. Wiec wyjde niby siku i wtedy z kuchni zawale telefon i w lazience wezme numer. Mam nadzieje, ze nie bedzie wylaczony . wiem ze jak bedzie wylaczony moge wlozyc swoja karte sim i wtedy pokaza mi sie numery zapisane w pamieci telefonu. obawiam sie tylko czy nie bedzie mial zapisanych numerow na karcie sim a nie w telefonie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stull
We藕 jego telefon i zr贸b fotk臋 swojej"pusi" a potem wy艣lij do 偶ony z jego telefonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxx*
xxx* "ale skad on weznie 400 z艂 polskich ? skoro to italianiec" ? Ponawiam pytanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowied藕 masz na poprzedniej
stronie. Par臋 os贸b ju偶 o to pyta艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czas zemsty..
odezwe sie wieczorem teraz ide gotowac obiad, trzymajcie kciuki za mnie, zeby sie udalo wszystko jak zaplanowalam.

Udost臋pnij ten post

nie wiem nawet czy to numer do niej, tzn jest jej imie ale przed imieniem byla duza litera M. Nie zrobilam zadnych zdjec, normalnie tak mi sie rece ze strachu trzesly, ze wyjdzie z pokoju i mnie przylapie. Wychodzilam trzy razy niby siku, balam sie ze zacznie cos podejrzewac. Mial wylaczony telefon i nie potrafilam go wlaczyc, pozniej mi wyskoczylo podac pin. wiec wlozylam swoja karte, potem nie umialam nic znalezc w tym telefonie, bo byl dotykowy i nie wiedzialam jak szukac. w koncu znalazlam rubryke i jej imie bylo perzed litera M. Dzwonilam do niej juz 3 razy z numeru zastrzezonego ale nie odbiera. Nie wiem co robic teraz, jak wysle jej wiadomosc bedzie miala moj numer.

Udost臋pnij ten post

doradzcie co robic. zazdzwonilam z prywatnego numeru i w koncu odebrala, jestem 100% pewna, ze to ona, poznaje po glosie. co robic?

Udost臋pnij ten post