Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas zemsty..

jutro udupie mojego kochanka

Polecane posty

Gość czas zemsty..

wszystko juz obmyslilam. gnojek nie zostawia mnie w spokoju, wypisuje, wydzwania, obraza mnie bo nie chce sie z nim wiecej spotykac. taka sytacja trwa juz od wielu miesiecy. postanowilam, ze jutro sie z nim spotkam, przemyce jego telefon do lazienki i zabiore numer do zonki. Jak tylko ode mnie wyjdzie wysle jej smsa i opisze dokladnie jak byl ubrany, jakie mial gacie itd, jeszcze mu spryskam kurtke perfumami. do tego powiedzialam mu, zeby pozyczyl mi 400zl, bo mi sa potrzebne. oczywiscie mu ich nie oddam, zaplaci sobie za jutrzejsze bzykanie.

Gość Julezzzzzzzzzzzzz
dobrze ch_owi

Gość dzasmiin
niezle:D

Gość Reistin
hahahaha, ogarnij sie dziewczynkoo ;d

Gość MariAnnna24
będziesz moja idolka jak to zrobisz niech ma gnojek :)

Gość czas zemsty..
Powaznie tak zrobie. Juz mam poprostu dosc on nie daje mi spokoju, nie pomagaly prosby i grozby. Glupia bylam, ze wczesniej nie pomyslalam, zeby spisac numer do zony. Nie spodziewalam sie, ze on bedzie sie tak zachowywal. Doszlo do tego, ze codziennie bombarduje mnie smsami i wyzywa od najgorszych, bo nie chce sie z nim spotkac! Zaplaci mi szmaciarz za maje nerwy i wszystkie obelgi. Mysli debil, ze nagle za nim zatesknilam to sie kurwiarz zdziwi.

Gość czas zemsty..
a po co mi film? nie potrzebuje swiadkow na to, ze spotykalam sie z tym idiota. wystarczy, ze dowie sie jego slubna.

Gość nie jesteś lepsza
:-O Trzeba nie mieć kręgosłupa moralnego żeby pchać się żonatemu do łóżka tylko pamiętaj-co siejesz to zbierzesz 🖐️

Gość HCWD
dziwki same się pchają do łózka, a potem problemy...

Gość a dobrze ci tak
autorko,jesteś zwykłą szmatą nie tylko dajesz dupy ale i bierzesz forsę za nią,podstępem okradasz ile wlezie trafić na takie scierwo to jest nauczka na całe zycie,teraz wiemy dlaczego facetom oczy sie otwierają i nie chcą prostytuek znać a dziwka mścić sie umie,więc do dzieła dupodajko

Gość popieram w 100%
HCWD dzi**i same się pchają do łózka, a potem problemy...

Wszystko pięknie. A jak przyjdzie do ciebie do domu i w akcie zazdrości cię zamorduje, albo w najlepszym razie pobieje? To plan nie wypali.

Gość wyjątek
To by była nawet dobra akcja, ale nie dlatego, że Tobie się kochanek znudził ale dlatego, że ta biedna oszukiwana kobieta-żona dowiedziałaby się z jakim dziw karzem dzieli życie.

jak żona się dowie to go spakuje a ten wprowadzi się do ciebie i dopiero bedxiesz miec nie uwolnisz dię od niego na poczatek powiedz mu ze jak jeszcze raz się z toba skontaktuje to powiesz o wszystkim jego żonie jego matce i tesciowej i ojcu jak jeszvze zyje

Gość a moze spotkaj sie
z zona i razem obmyslcie zemste. Jak madra jest, to pojdzie na to, jak glupia to bedzie go usprawiedliwiac a ciebie atakowac.

Gość zniszcz gnoja
to poinformowanie rodziny nie jest zlym pomyslem, ale musisz liczyc sie z tym ze na ciebie wsiada.Musialabys naprawde zagrac oszukane niewiniatko...

Gość dolonna
dobry pomysł, załatw ch­uja

Gość czas zemsty..
Ja jestem dupodajka? Nie znacie calej historii! Ukrywal przede mna, ze ma zone przez 1.5 roku! A jak prawda wyszla na jaw to ja zostawilam go ale on nie daje mi spokoju! Nie ma dnia, zeby nie wysylal mi smsow to juz trwa miesiace! Do tego obraza mnie i straszy, bo nie chce sie z nim spotykac! Zona go wyrzuci i przyjdzie do mnie? Moze sobie klamke pocalowac! Ja go ostrzegalam wiele razy ale on sobie z tego nic nie robi...teraz miarka sie przebrala, koniec kurwiarza nadszedl. A zona jakis czas temu wiedziala o nas, bo sie z nia kontaktowalam jak wykrylam ze jest zonaty. Ale wtedy mi nie uwierzyla. Sprawa ucichla, on zostawil mnie w spokoju na jakis czas, ja wykasowalam jej numer, bo myslalam ze to juz koniec. A potem zacza od nowa mnie przesladowac! Teraz dam jej dowody na to, ze ma kurwiarza w domu z detalami. A kase oczywiscie, ze od niego wyciagne bez absolutnie zadnych skrupulow.

Gość czas zemsty..
Ja do jego zony nic nie mam! Nie robie tego z zazdrosci tylko z desperacji bo nie wiem jak od chuja mam sie uwolnic! Nie jestem kobieta, ktora szuka zonatych on mnie oszukal i oszukiwal przez 1.5 roku! Nie ma za grosz honoru, bo powinien mnie juz dawno zostawic! Z zona chcialam sie kiedys spotkac ale ona mi nie wierzyla, gdyz on jej wytlumaczyl, ze mnie nie zna. Dzisiaj prawda wyjdzie na jaw, nie zaprzeczy juz niczemu skurwysyn.

Gość dolonna
po pierwsze to o czym piszesz, to jest łamanie prawa przez niego i przestępstwo mianowicie nękanie i szykanowanie nie musisz go prosić o spokój , kombinować i bać się zyjemy w wolnym kraju a ty sie zachowujesz jak zaszczuta bidulka która sie trzepoce no daruj sobie :D przytocz mu paragraf i przestań żyć w strachu

Gość e44wdw4qdre4
a nie możesz mu zabrac telefonu i z jego nr zadzwonić do niej? może wtedy uwierzy :D Nie rozumiem jednego, po co chcesz isc z nim do łóżka tego wieczoru? :o ja bym się brzydziła. Lepiej go upij i wez tel i dzwon do zony

Gość vsdgsdfsdjj
zbierz jego spermę jako dowód genetyczny i zamroź w zamrażalniku :P Nigdy nie wiadomo kiedy się przyda.

Gość bellelle
3mam kciuki :)

Gość czas zemsty..
O czym ty gadasz czlowieku, jaki paragraf? Tutaj gdzie mieszkam jest tysiace zgloszen o stolking i nikt sobie z tego nic nie robi! Kaza zglaszac ale potem nic chujowi nie zrobia! Dzialaja dopiero jak taki idiota zabije albo pobije! Bledem moim bylo, ze wykasowalam numer do jego zony, bo myslalam, ze ten dran zostawil mnie juz w spokoju. On o tym nie wie, wiec wydaje mu sie, ze ja numer nadal mam ale nic z tym nie robie i czuje sie bezkarny! Od dlugich miesiecy mnie neka, ma smialosc wyzywac mnie od najgorszych kurwiarz jeden gdzie sam szuka tylo dziury gdzie zapchac. Zaplaci mi szmaciarz za wszystko!

Gość do czasu zemsty
popieram , masz moje blogoslawienstwo, jak debil nie rozumie jak sie do niego mowi, to trzeba sie do jakich srodkow uciekac. pozdrawiam i zycze zeby gnojek spadl na ryj wreszcie

Gość czas zemsty..
On nie pije bo prowadzi samochod! Nie mam innego wyjscia, tez sie brzydze skurwysyna ale nie ma na niego innego sposobu. Zebym zabrala mu telefon musi przyjsc do mnie do domu, on mi po dobroci tel nie da, dlatego musze udawac. Poza tym ja mam zamiar zaraz jak wyjdzie zadzwonic do jego zony i ze szczegolami opisac jak byl ubrany, jakie gacie ma itd, wiec musze sie poswiecic, zeby go rozebrac. Inaczej on sie znowu wszystkiego wyprze i ona mu uwierzy.

Gość ale marne prowo
I przez ten cały czas nie przyszło Ci na myśl, żeby zablokować jego numer/zmienić swój :D? Daj spokój dziecino, czas do kościółka :D.

Gość czas zemsty..
I nie myslcie, ze on robi to z milosci do mnie! Jemu na mnie nie zalezy, na nikomu mu nie zalezy, tylko na wlasnej dupie! Typowy narcyz, ktory tylko pyta czy jest piekny! Chcialby miec szczesliwa rodzine a na boku kochanke, ktora go zaspokoji. Ale on nie pojdzie na dziwki, bo jest skurwiel tak chytry, ze nie zaplaci za seks. To se kurwiarz dzisiaj zaplaci za seks ze mna, bo pieniedzy mu nie oddam lachudrze.