Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice Be Q

Najwspanialszy mężczyzna...

Polecane posty

Gość Alice Be Q

Robię wstępne rozeznanie do mojej pracy dotyczącej kanonów męskiej urody w XX i XXI wieku (i porównanie jej do kanonów wcześniejszych). Jak więc wygląda Wasze obecnie ucieleśnienie męskości? (Bierzemy pod uwagę wygląd na danym zdjęciu). Na początek ja dodam swoje typy: Brad Dourif http://3.bp.blogspot.com/_7UHICy8Etfo/SuPlsRAcTbI/AAAAAAAAHGk/VFrUCigdvtk/s400/brad_durif.jpg Beck Hansen http://www.musicmonks.com/wp-content/uploads/2012/08/BeckHansen-600x600.jpg Aphex Twin http://uktop40.republika.pl/obrazki%20aa/aphex%20twin.jpg

Gość fvjysfh
Channing Tatum : People.com www.people.com/.../channing_tatum/0,,,... Mój idealny facet :-)

Gość fvjysfh
Channing Tatum : People.com www.people.com/.../channing_tatum/0,,,... Mój idealny facet :-)

Gość vanessska2012
nie znosze facet z dlugimi wlosami:O

Gość vanessska2012
mowiac krotko: uwielbiam davida gahana - wokaliste depeche mode

vanessska2012 jedziesz do W-wy w Lipcu? musisz koniecznie pooglądać Dave'a - już niestety z siwą brodą - może się spojrzy na Ciebie

Gość vanessska2012
revolver jasne, ze jade do W-wy :) Wiem, wiem, ze Dave dosc mocno postarzal sie:( (kazdego z nas to czeka przeciez :D ). Ale nadal jest cudowny.

wow no to bedzie sie działo - uważaj na tysiące Dave'ów podrywaczy i ściemniaczy - ubranych na czarno i biało :classic_cool:

Gość vanessska2012
Jade z mezem :classic_cool: X lat temu poznalismy sie na zlocie fanow DM ;)

Gość vanessska2012
Katowice; a Ty tez jestes fanem DM?

Gość vanessska2012
Kurcze widzisz, a mysmy jeszcze razem na dm nie byli. Ja bylam w Pradze kiedys, jak bylam bodaj z 7 czy 8 klasie SP. Trasa devotional :) Bajka!!! Ja kocham DM:D ❤️ Czekamy na nowa plyte z utesknieniem:) Jak Ci sie podoba ANgel of love? Mojemu nie przypadl do gustu, a mnie bardzo. Efekt superowy na sluchawkach jest!

na DM byłem już kilka razy + Dave ... o nową płytę się boję - ostatnia dla mnie była porażką , oprócz kawałka "Wrong" , który jest kapitalny...Angel jest taki sobie , a Devotional , to jedna z najlepszych tras w historii świata - porównywalna do Led Zeppelin wcześniej...

Gość vanessska2012
To prawda, doskonala trasa! SOFAD jest moja ulubiona plyta, zaraz obok Violatora i MFTM. SOTU faktycznie porazka:( Tak sie zawiodlam (mojemu sie podoba:D). Ja z sotu lubie in chains, wrong i corrupt. Natomiast nie wiem czy slyszales demo HOle to feed? Wg mnie duzo lepsze niz w wersji albumowej.

ogólnie , to nie wiem o co chodziło na ostatniej płycie -np. Playing the Angel to dla mnie płyta doskonała i miała świetny przekaz ....niestety uznaję SOFTU za najgorszą płytę ....chłopcy nagrali utwory na strony B singli , a nie na płytę...mam nadzieję , ze nie staną sie dziadami...

Gość vanessska2012
A wiesz, wg mnie najgrosza plyta jest Exciter, nie moge sie do niej przekonac, choc wielokrotnie probowalam :( To jest dopiero dramat. PTA plasuje sie u mnie poza pierwsza 6. Lubie kilka utworow, a najbardziej Suffer well. Mysle, ze od PTA wole SGR. Nie mowiac o Ultra. Piekna plyta!!! Uwielbiam ja :)

Gość vanessska2012
Wszyscy sycza, ze to przez Bena H. taki syf na SOTU. A podobno on tez ma grzebac przy nowym materiale:O No boje sie troche :D I masz racje, ze sotu to cos jak b sidey, albo i gorzej. Bo... takie np Dangerous czy Happiest Girl? Z singli nie? Personal i World in... a dla mnie to perelki. Dangerous ubostwiam wprost.

Gość vanessska2012
Wlasnie!!! i sea of sin tez z world in... nie? Swietny, to prawda. Ale wole dangerous. I sam powiedz, takich utworow brakuje na sotu, a to "tylko" byly b sidey. A ktore utwory z PTA lubisz najbardziej? A co sadzisz o Black Celebration (albumie)?

Gość deemka515
revolver! Mam pytanie. Byłeś kiedykolwiek na zlocie fanów DM?

revolver! Mam pytanie. Byłeś kiedykolwiek na zlocie fanów DM? tak , bywałem :)

brzydale, facet w długich włosach jest neiatrakcyjny ideałem jest przystojny brunet w okularach, najlepiej z zarostem ;)

Gość vanessska2012
Kurcze, ja do Ptaka w calosci nie umiem sie przekonac. Ostatnio slucham w aucie w drodze do pracy i z. Jest kilka utworow, ktorych nie trawie. A black celebration jest cudowna, to prawda :D

Gość vanessska2012
Fiku, opisujesz mojego meza :D Ja tez od zawsze mialam slabosc do facetow w okularach. Dave na niektorych zdjeciach tez ma binokle :D

vanes ja ogólnie będąc fanem muzy , czasem nie trawie wszystkiego i codziennie słucham czegoś innego...potem wracam sobie do tego:classic_cool: