Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna to dziewica

moja dziewczyna to 28 letnia dziewica

Polecane posty

Gość Kalibam
Panienki się podnieciły jakby nie obmawiały na forum swoich facetów za ich plecami :D

No nic ..postaram się rozbudzić seksualnie swoją kobietę :) .. KK przegra tą walkę ..niech zwycięży prawda absolutna !!!

Gość jak sie będzie bała
defloracji to zorganizuj od razu żel o nazwie lidokaina, to ze żel chirurgiczny - znieczulający, nie jest drogi ale niestety na receptę, chyba że masz "dojścia" w aptece, trzeba obficie wysmarować dziewczynę w zewnątrz i wewnątrz a samemu założyć gumę aby ciebie tez nie znieczuliło, można zastosować też na następne razy ale może nie trzeba będzie, radzę to tylko tak na wszelki wypadek bo nie ma co dłużej dziewczyny marnować :P

Gość Jozef i na
Tylko sie najpierw zorientuj czy dziewcze nie jest na lidokaine uczulone. Nie bez powodu lek jest na recepte.

jak będzie rozgrzana to nie powinno ją tak boleć ... z tym ,że ciało jak ciało ona musi się sama do tego psychicznie przygotować i chcieć w głębi serca ..bo jak w głowie będzie miała KK który zakazuje !!! to guzik z tego będzie ..tu tkwi cały problem ... mam tylko nadzieje ,że aż tak KK nie namieszał jej w głowie

Gość alcia84
Gościu, nie cieszysz się z tego, że byłbyś dla niej tym pierwszym???? i z tego, że noc poślubna byłaby nocą poślubną????

Gość Jozef i na
A jestes pewien , ze to KK? Najlepiej z nia porozmawiaj. Sama dosc dlugo czekalam i nie mialo to nic wspolnego z KK tylko z faktem, ze chcialam to zrobic z kims na kogo miala bym ochote, ze sie tak wyraze.

skoro na propozycję wspólnego wyjazdu ona mi odpowiada .."ale ja jestem wierząca" no to co innego jak nie KK ?

Gość Jozef i na
Czekaj bo nie doczytalam ile wy macie lat i jak dlugo jestescie razem?

w temacie masz jej wiek ja jestem troche starzy .. ponad miesiąc razem

Gość Jozef i na
A sory doczytalam juz. Kurcze 28 letnia i AZ tak wierzaca to jednak moze byc problem,

Gość Jozef i na
Teraz bedzie troche osobiscie ale . Swojego faceta poznalam jak mialam 28 lat on troche wiecej, i w sumie poszlismy na calosc po jakichs 2 tygodniach, moze trzech. Tyle tylko, ze wcale nie zachowywalam dziewictwa dla jakichs tam ideologi tylko dla prostego faktu, ze do tej pory zaden z ewentualnych kandydatow mnie nie pociagal. W sumie to on nawet jakos strasznie zabiegac o mnie nie musial. Kurcze wlasnie doszlam do wniosku, ze bylam latwa.

Jozef i na Jeżeli tak zrobiłaś to bardzo dobrze. Nie uważam ,że jesteś "łatwa" . W ogóle to słowo jest nadużywane. Takie przetrzymywanie i odwlekanie seksu jest uważam chore. Obawiam się też ,że ja mogę tej swojej nie pociągać aż tak seksualnie ,że ona jest tylko zauroczona ,ale nie odczuwa silnego pożądania ...no i niestety dla dobra nas obojga jeżeli w najbliższym czasie ona się będzie wzbraniać to nic z tego nie będzie. Przyszli małżonkowie muszą się zarówno dogadywać jak i wzajemnie siebie pociągać.

"Takie przetrzymywanie i odwlekanie seksu jest uważam chore. " ..chodzi o przetrzymywanie gdy czujemy pożądanie do drugiej osoby. Bo oczywiste jest ,że gdy nie czujemy to się nie będziemy zmuszać NIE ? ..tak jak w twoim przypadku skoro wcześniej żaden Cię nie pociągał to dziwne by było jakbyś się zmuszała. Inna sprawa to taka gdy ktoś nas pociąga ,a my się wzbraniamy , odwlekamy , uciekamy od tego pożądania. Pytanie teraz jak ja bardzo czysto fizycznie podniecam tą swoją kobietę to jest naprawdę bardzo istotne i niezbędne do tworzenia silnego , zdrowego związku

Gość Jozef i na
Pytanie raczej jest jak bardzo w jej swiadomosci jest zakorzenione przekonanie, ze sex to dopiero po slubie, ze kobieta powinna sie szanowac i takie tam inne bzdury. Bo Ty ja mozesz naprawde pociagac, ale jesli ona wierzy w fakt, ze idac z Toba do lozka przed slubem zostanie potepiona na wieki to moze byc ciezko. Pytanie jest tez na ile jestes przekonany, ze ona to ta wlasciwa?

Jeżeli się okaże ,że z seksem ma takie problemy to niestety ,ale właściwą nie będzie mimo wszystko. Oceniam ją na podstawie na tyle na ile ją znam i z żadną poprzednią nie czułem się tak fajnie podczas przebywania razem. Jakoś tak naturalnie nam wszystko wychodzi.

" ale jesli ona wierzy w fakt, ze idac z Toba do lozka przed slubem zostanie potepiona na wieki to moze byc ciezko" no to niestety ,ale to już będzie jej problem ..jeżeli sama siebie przez ten czas bycia razem się nie przekona ,że jednak warto no to nic tu po mnie...nie będę jej "gorszyć" niech szuka "wartościowego" ..no nic ja spadam czas pokarze

Gość Jozef i na
To nad nia popracuj. W sumie nie ma kobiet nie do zdobycia tylko faceci czasem sa do niczego. No i przeciez jestescie razem tylko miesiac, moze ona ma zasady...popytaj Ja tam nie wiem, moj facet wzial mnie taka nietknieta i pozniej sie dowiedzialam, ze mial obawy, a tu prosze 5 lat wkrotce minie

Gość alcia84
Człowieku! A może w tym jest problem, że chcesz iść z dziewczyną do łóżka tylko ze względu na pożądanie a nie na miłość...

Gość hjuikol
skoro jest moherowa debilka to h jej w de i niech idzie do organizacji religijnej

Gość ssadasa
bardzo czesto dziewczyny które z pierwszym razem czekaja tak długa maja nizszy poped seksualny, wiec przygotuj się na to, że może okazać się że za czesto tego seksu nie będzie nawet jak bewdziesz próbował

Gość dfdfdfd
dziewczyna bez zasad daje najpóxniej na 3 randce a ta z zasadami po 3 tygodniach, jeśli czeka dłużje niz miesiac ( w tym wieku) to za mała chemia i szkoda czasu

Gość nigillka
jak nie moherowa tylko niesmiała to moze da sie rozblonić

drogi Autorze, jesteś wielkim szczęściarzem, że trafiła ci się dziewczyna, której jeszcze nikt nie miał w łóżku, ja tam bym nie chciała miec faceta który seksił się z niewiadomo iloma laskami, jeśli jej dziewictwo jest dla ciebie problemem to nie marnuj jej życia i znajdź sobie taką która przerobiła już wszystkie pozycje z kamasutry - moze wtedy bedziesz zadowolony i spełniony:P

Gość nigillka
dla myslacego człowieka kazdy kapłan to gówno scierwo skurwiel a nie autorytet

dziewica jeszcze Heh no tak bo jak się nie jest już dziewicą/prawiczkiem to trzeba się seksić z nie wiadomo iloma laskami/facetami. Świat nie jest zero jedynkowy..na szczęście

Gość kalllvvvviaaa
wszystkie wrony maja błony a karasie po kutasie

Gość hmmmm.........
ja miałam 24 lata i... teraz mam naprawdę spory temperament - lubię min. 2-3 razy w tygodniu, a czasem codziennie. Po prostu - wcześniej nie trafiłam na odpowiedniego faceta.. a jak się okazało ten mój pierwszy nie był ostatnim - tak wyszło po prostu związek nie przetrwał, ale nie żałuję. Tylko jak znacie się miesiąc, a ona jest dziewicą, to wcale się nie dziwię. Daj jej trochę czasu, może trzeba zacząć delikatnie, od pieszczot... no i jednak warto porozmawiać, bo jeżeli ona kategorycznie powie, że seks tylko po ślubie,to niestety, ale masz się czego obawiać. Ja bym na pewno nie chciała prawiczka..

Gość naubaharr
trza znalezc kuktasa co rozbloni

Gość Zuzanna Amelia & 3
Podnosze