Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna to dziewica

moja dziewczyna to 28 letnia dziewica

Polecane posty

Gość shrek jest postacią pozytywną
"No nic ..postaram się rozbudzić seksualnie swoją kobietę .. KK przegra tą walkę ..niech zwycięży prawda absolutna !!!" wiem, ze to żartobliwie, ale też dość jasne ;)🖐️

Gość Aga 1975
@ sld esy chce == " Aga 1975 Ale "Shrek" ma rację: dla większości kobiet seks to uzupełnienie miłości, dopełnienie jej -scalenie z człowiekiem, którego się kocha. Bo traktowanie seksu jak sportu jest płytkie" Ciekawe a jak by mowa była o mężczyźnie to zaraz były by obelgi, że prawiczek-ciota czy inne takie. == x Bo to kobiece spojrzenie - i kobiece ujęcie tego w słowa, odpowiednik męski to po prostu szacunek dla takiej decyzji. Bo do wyboru jest pójście na łatwiznę (jak miałam z moimi ex, większość szybko znalazła łatwiejsze zdobycze), albo czekanie w imię prawdziwego uczucia. Ale nigdy w życiu nie pomyślałam nawet o moim jedynym mężczyźnie, że jest żałosny, "ciotowaty". To, że potrafił uszanować moją decyzję, co więcej! sam nie godził się wcześniej na seks z pierwszą lepszą, to wszystko sprawiło, że mu zaufałam i doceniłam wyjątkowość. On nie dziamgał na lewo i prawo o tym temacie, tylko po prostu trwał przy mnie. I trwa nadal.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
dziewica fajna rzecz!

Gość do aga 25
a ile mialas lat jak bralas swoj slub ?

Gość Aga 1975
Jeśli to do mnie pytanie (napisałaś aga 25), to niespełna 26.

Gość zielona_choinka
Ostatnio przeczytałam w książce Starowicza, że mężczyzna poznaje kobietę, ona mu się podoba i co za tym idzie pożąda ją, chce z nią od razu uprawiać seks, a u kobiety to wygląda tak: poznaje faceta, poznaje go coraz lepiej, zaczyna coś do niego czuć, przywiązuje się do niego i DOPIERO wtedy jest gotowa na seks. A ty ze swoją dziewczyną jesteś tylko miesiąc. Daj jej czas.

Gość do aga 75
aga to musisz miec duze dzieci

Gość Uczuć jacht
Nie chce mi sie pisać więc skopjuje jedna wypowiedz odnosząca sie do mni Wiek był 27 lat I uważałam ze nie warto bez miłości a chętni byli Było calowanie, maxanki na wakacjach itd Ale nie seks I cytat Swojego faceta poznalam jak mialam 28 lat on troche wiecej, i w sumie poszlismy na calosc po jakichs 2 tygodniach, moze trzech. Tyle tylko, ze wcale nie zachowywalam dziewictwa dla jakichs tam ideologi tylko dla prostego faktu, ze do tej pory zaden z ewentualnych kandydatow mnie nie pociagal. W sumie to on nawet jakos strasznie zabiegac o mnie nie musial. I sie rozkrecilam na dobre

Gość Aga 1975
Muszę? :) Starszy syn ma 8 lat, a młodszy w marcu skoczy 5.

Gość isk wina
w sumie poszlismy na calosc po jakichs 2 tygodniach, moze trzech. Tyle tylko, ze wcale nie zachowywalam dziewictwa dla jakichs tam ideologi tylko dla prostego faktu, ze do tej pory zaden z ewentualnych kandydatow mnie nie pociagal. Wystarczy pociągać kobietę i daje szpary

Gość ciekawosc111
do mdzt28dz. co u ciebie nowego, jakies zmiany ?

up

Gość ertulllka
to przypadek kliniczny-ale jak sie zdefloruje to moze zmądrzeje

Podnoszę temat ciek jestem waszych historii Jaka pani straciła dziewictwo późno ,a potem się rozkręciła w łóżku i ile czasu wam to rozkręcanie zajęło ?

Gość Jak dziewczyna w tym
wieku nie uprawiała sexu nigdy, to coś jest nie halo, no chyba że jest naprawdę brzydka, zakompleksiona. Przecież kobiety mają w pewnym wieku straszny apetyt na sex, macierzyństwo, to twki w instynkcie... Ja nie miałem dziewczyny z którą bym sexu nie uprawiał, uważam że to dopełnienie związku, zacieśnięcie więzi. A słyszłem nie raz że kobieta lat 20 parę chodzi z kimś 2 lata i nawet raz się nie kochali ehh.

moja też już nie jest teraz nadrabiamy za to :)

Gość jołjołjoł
moze jest aseksualna?

Gość kwasekowy
Kobiety mają ponoć największy apetyt na seks dobrze po 30tce. I niby najlepsze pary kochanków, tak fizjologicznie to właśnie chłopak koło 20 lat i babka z 15 lat starsza. Bo on jest buhaj rozpłodowy w najlepszych latach do rozrodu, więc i do ruchania, a ona wie czego chce itp. Więc u kobiet to jest tak, że góra zapału seksualnego przypada powiedzmy między 35, a 45 rokiem życia, a u mężczyzn najlepiej jest tak do 25 lat, potem już tylko spadek formy.

o cholera ja już po 25r.ż to już chyba się nie nadaje :P

Gość kwasekowy
No ja 26 lat więc mnie to lekko przeraża. Ale tekst jest na serio, gdzieś o tym czytałem.

Gość musicie bardzo kochac
swoje dziewczyny skoro rozpowiadacie to na forum calemu swiatu :o ze jest dziewicą :( jestescie nie dojrzali gdybyscie byli dojrzali to byscie nie pisali tego na forum tylko poszli z tym do seksuologa bo on jest od problemów takich :o

Gość kwasekowy
To, że dziewczyna jest dziewicą to jest problem?????? I trzeba z tym do lekarza chodzić????? LOL

przecież piszę tutaj anonimowo ,a temat traktuję na luzie bardziej zeby pogadać ,zaczerpnąć języka. Nie uważam żeby to miało coś wspólnego z brakiem miłości czy niedojrzałością .

ostatecznie sam sobie doskonale poradziłem . Nie bedzie mi jakiś koleś w kitlu mówił co mam robić. Taka wizyta to dodatkowy stres / głownie dla niej / uwydatnienie "problemu" itp ...,a dla mnie to nie jest/był problem tylko bardziej ciekawość , zdziwienie ,a temat założyłem w celu wymiany/uzyskania nowych informacji.

Gość widać macie z tym problem
jak jest dziewicą , co drugi temat jest "moja dziewczyna to dziewica" więc jak ? czego się boicie ? chwalicie sie czy żalicie ? bo chyba to drugie więc od tego jest lekarz

..no ,ale co mnie obchodza inne tematy ? ja nie widze połaczenia mojego tematu z innymi tematami ja nie widzę problemu. Każdy człowiek jest indywidualny ,ale jak tobie się to zlewa w "wy" to Ty masz problem nie ja

https://www.youtube.com/watch?v=PawDzqGCIsc Nie wierzcie tym wszystkim komentarzom, to wszystko są kłamstwa. Ludzie którzy piszą, że seks przed ślubem itp. jest dobry sami zostali zmanipulowani. Oni sami wiedzą, że źle zrobili, a teraz wyrzucają to na forach żeby się usprawiedliwić przed samym sobą, przez wciągniecie w to samo bagno innych ludzi żeby nie tkwili w tym tylko oni sami, bo przecież 'wszyscy' to robią. I tak przytakują sobie nawzajem. Oni sami zostali zmanipulowani tym wszystkim a teraz nawet i odwracają kota ogonem. Mówią, że to co jest złe jest dobre, a to co dobre złe, wręcz niekiedy szydzą z tego. Ta technika manipulacji nazywa się w psychologii dysonansem poznawczym który próbują zredukować poprzez wykorzystanie innych ludzi, wybielają swoje sumienia pisząc na takich forach i czytając je. Nawet nie zdają sobie z tego sprawy ile zła wyrządzili innym ludziom bo te fora czyta setki tysięcy. Ile ludzi popadło w depresje czytając ten cały syf, ilu ludzi popełniło straszne zło i będzie tego żałować do końca życia, chociaż nikt się do tego nie przyzna. Tym czasem Bóg istnieje i kocha nas i zawsze będzie nas kochał bez względu na wszystko, to On sam wybrał nam rodziców, rodzeństwo, miejsce w którym mieszkamy, bo dla niego każdy z osobna jest wyjątkowy, dla każdego przewidział inny odrębny wyjątkowy plan. Pytanie tylko czy pójdziecie za Nim bo On chce abyśmy byli szczęśliwi. To szatan zabiera nam nasze szczęście, psuje Boży plan dla nas. To on nie chce żebyście mieli rodziny, nie chce żebyście znaleźli pracę, skończyli studia. Jego celem jest to żebyście znienawidzili swoje życie, a przez co na końcu znienawidzili i Boga, który cały czas chce waszego szczęścia i kocha was baardzo.