Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna to dziewica

moja dziewczyna to 28 letnia dziewica

Polecane posty

Gość bbjnj
dziewczyna bez zasad daje najpóxniej na 3 randce a ta z zasadami po 3 tygodniach, jeśli czeka dłużje niz miesiac ( w tym wieku) to za mała chemia i szkoda czasu HAHA Dziewczyna z zasadami zna faceta raptem trzy tygodnie i juz idzie z nim do łóżka? A najpozniej do miesiac powinna isc do łozka bo inaczej cos z nia jets nie tak? To raczej cos nie tak jest z autorem tego posta

Gość jgzzhmk,.
"dobre dobre dobre dobre 12:32 Mialam 29 lat i bylam dobre dobre dobre dobre---> Po tym, ze cos do niego czuje, chyba to proste, nie? To jak sie zakochasz od pierwszego wejrzenia i dasz d**y na pierwszej randce a potem koles cie kopnie to nie bedzie "pierwszy lepszy" bo sie zakochalas"? Ale jak koles bedzie skakal kolo ciebie rok a Ty w koncu sie puscisz bo uznasz ze jestes porzadna to bedzie pierwszy lepszy ?" na 1 randce, to moze co najwyzej podskoczyc poziom hormonow, a poza tym to obcy czlowiek

Gość lushithaniiaa
religijna kobieta to gówno o niewolniczej mentalności

Gość sdfghj
no jest dziewicą i co w związku z tym? zrobi to z Tobą i już nie będzie więc w czym problem?

Gość sdfghj
.

Gość qweldk
Ja bym się cieszył

jeśli to ze względów religijnych a nie wewnętrzengo oporu to przykro mi, zapewne nic nie ruszy do przodu, chyba że stabilny kęgosłup moralny się ugnie pod wpływem gównianych bzdetów o wielkiej miłości jakie jej będziesz prawić, ale nie sądze, 28 lat to wiek kiedy człowiek zdania nie zmienia w pewnych sprawach

Gość zostaw ją jak tak piszesz
szkoda byś jej łamał serce jeśli po MIESIĄCU już pierdolisz że ona pewnie seks wyłącznie reprodukcyjnie i marudzisz o odwlekaniu to żałosny z Ciebie koleś nikt nie mówi o czekaniu latami ale miesiac czy dwa dla kobiet które już współżyły to za mało nieraz by poznać się i zaufać, a co dopiero dla dziewicy i jeszcze jak miłość wchodzi w grę, w parę tygodni ona się nie urodzi sory, ale jeśli w mamy w perspektywie, ze poznaliśmy naprawdę zajebistą osobę to myślę, że to jest warte trochę naszego poświęcenia, a jak uważasz, że ten okres będzie marnowaniem czasu to spływaj i wiąż się z takimi na które czasu tracić nie musisz ja mam większe libido niż przeciętna kobieta a fantazjami pobijam nawet facetów, zawsze tak było ale też długo czekałam bo nie trafiłam wcześniej na odpowiedniego gościa, co z tego, że poprzedni podobali mi się niby, jak okazywali się że zależy im wyłącznie na jednym. uważam, że ludzie mają więcej do zaoferowania niż narządy płciowe, a seks może być uzupełnieniem związku nie jego podstawą

Gość R78
Dokladnie: zostaw ją dla kogoś bardziej wartościowego, kto doceni jej zasady moralne. Dla ciebie lepsza będzie różowa cizia z potańcówki w remizie 🖐️

nie bardzo rozumiem tych co siedli na autora tematu sama sie mu nie dziwie, ze sie zastanawia nad tym wszystkim nie zna jej dobrze a dziewictwo w wieku prawie 30 lat nie jest zbyt czesto spotykane i niekoniecznie musi sie kojarzyc dobrze

Gość R78
No jesteśmy świadomi, że w obecnych czasach mniej szokuje skrobanka u piętnastolatki :o

Gość R78
Szkopuł w tym, że mało która szanująca się kobieta potrafi wytrwać tyle. Skoro nikogo nie pokochała na tyle, by stworzyć związek, to naturalne jest, że jest dziewicą, prawda? A nastolatki gżdżą się gdzie popadnie i wpadają w kompleksy, gdy do 18 roku życia nie stracą tego strasznego brzemienia jakim jest dziewictwo. Więc potem coś, co powinno być normą, tak strasznie dziwi.

norma jest tez ze ze czlowiek wchodzi w zwiazku i to powazne miedzy powiedzmy 18 a 25 rokiem zycia.Nie chodzi o sam seks w tym momencie.Autor nie napisal o niej zlego slowa, poprostu ma jakies swoje obawy i dla mnie to zrozumiale.Między dająca dupy po kątach gimnazjalistka a 28-letnia dziewica sa jeszcze poprostu ludzie ktorzy realizuja swoje potrzeby intymne z partnerami.Watpie tez zeby ona byla wielce szczesliwa ze swojego dziewictwa w tym wieku.

"Skoro nikogo nie pokochała na tyle, by stworzyć związek, to naturalne jest, że jest dziewicą, prawda? " ­ Pierdolisz jak potłuczona. Co ma miłość do pożądania? Nie trzeba kogoś kochać aby z tym kimś iść do łóżka. Miłość może pojawić się później. Większość ludzi ma kilku partnerów w życiu i nie zawsze w długich związkach a przygód na jedną noc też nie mało i jakoś miłości do tego nie trzeba. Wystarczy, że dwie osoby mają się ku sobie. Ona już po prostu nie ma wyboru bo nie dość, że nikt się nią nie zainteresował wcześniej to jeszcze zostało jej ok 7 lat na zajście w ciążę (zapytajcie ginekologa kiedy jest najlepszy czas na dziecko a kiedy wzrasta ryzyko wad wrodzonych) ­ Dwulicowość bab na tym forum znowu wychodzi na wierzch. Teraz to ona jest skarb wg większości tutaj ale jak facet napisze, że nie chce wycierucha po innych to święte oburzenie bo jakim prawem was osądza wg. takich kryteriów :D

Gość R78
Jestem facetem, Darker. No i to tylko potwierdza, że w obecnych czasach kobieta z zasadami to naprawdę wyjątek. To, że ktoś idzie na całość bez miłości świadczy tylko o płyciźnie takiej relacji. Sam sporo się naszukałem zanim taką znalazłem, ale choć przetrzymała mnie do ślubu nie żałuję dziś niczego. Nadrobiliśmy zaległości :P

Gość chlopie, wrzuc na luz
ja stracilam w wieku Twojej dziewczyny. moj chlopak tez byl zaskoczony, ze taka fajna laska chodzila nietknieta. a teraz nie moze sie nadziwic, ze sie tak rozkrecilam i nadal rozkrecam. czasem zartuje, czy aby nie oklamalam go:) tak wywijam. no ale dziewczyna dziewczynie nirowna. pogadaj z nia, dlaczego do tej pory, jakie ma oczekiwania. moze nie jest tak jak mowisz, moze tak jej sie ukladalo w zyciu, a chcialaby pofikac troche.

"No i to tylko potwierdza, że w obecnych czasach kobieta z zasadami to naprawdę wyjątek. " ­ A co to za zasady? Oziębłość? Nieufność? Kompleksy? Nic dziwnego, że żaden się nie skusił na taki rarytas. ­ "no ale dziewczyna dziewczynie nirowna" ­ Dokładnie. A skoro paluchy maczał w tym kk to diabli :D wiedzą czego się gość może spodziewać. ­ "Przygoda na jedną noc to nic nadzwyczajnego Darker" ­ A czy ja twierdzę inaczej? Czytaj ze zrozumieniem zamiast się podlizywać babom na forum.

"Umówmy się, że ty chcesz tylko tego, czytają twoje wypowiedzi" ­ Gramatyka trudna rzecz.

Gość ajzis
"zapytajcie ginekologa kiedy jest najlepszy czas na dziecko" 1 Wtedy, kiedy ma sie najwiecej kasy na prywatne wizyty

Gość chlopie, wrzuc na luz
teraz od Ciebie zalezy jak to zostanie rozegrane. jak bedziesz robic z tego wielkie halo, to dziewczyna bedzie miala opor. potraktuj to jak naturalna rzecz. spokojnie, powoli daz do celu. jezeli to naprawde fajna dziewczyna, z ktora sie dobrze czujesz, to nie rob nic na sile. oczywiscie nie odkladajcie sprawy w nieskonczonosc, bo ona sie nigdy nie zdecyduje. no po prostu musisz miec wyczucie, a tylko Ty wiesz jak to zrobic, bo tylko Ty ja znasz.

Gość R78
Akurat religijność nie zawsze ma tu coś do rzeczy. Często ostrożność i konserwatywne wychowanie więcej znaczą niż zasady wiary. Ja uszanowałem takie podejście i z perspektywy czasu doceniam to coraz bardziej.

Gość polkur
" Dokladnie: zostaw ją dla kogoś bardziej wartościowego, kto doceni jej zasady moralne. Dla ciebie lepsza będzie różowa cizia z potańcówki w remizie" Szkoda, że kawęczyn mających zasady tak nie bronicie tylko gnicie ile wlezie.