Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę sobie,że...

Czy to,że ponad 30-letnia kobieta jest dziewicą, to powód do zerwania znajomośc?

Polecane posty

Gość czyli nigdy
krzywdzę siebie, bo jestem nadal sam, bo czuję ogromna pustkę, bo nie potrafię stworzyć coś na siłę, wbrew sobie, nie potrafię iść na daleko idący kompromis tylko po to by zaspokoić swoje potrzeby, a moje poglądy można by rzec są klasyczne, nie są nowoczesne... dziś ludzie postępują pochopnie, wiążą się z kimś nie myśląc o przyszłości i konsekwencjach swoich czynów, ja myślę aż nadto... dziś królują bardziej układy oparte na oczekiwaniach i braniu... moim zdaniem miłość nie istnieje lub jest wypaczona, króluje rodzaj selekcji bardziej opartej na logice niż uczuciach pochodzących prosto z serca... nie potrafię się dostosować i zaakceptować takiej formy - te słowa i tak nie są w stanie odzwierciedlić tego co myślę, to tylko namiastka

Gość stockholm stad
więc go utwierdzaj w słuszności jego poglądów, które go ranią, kto tu kogo dobija?? Najlepsza jest gorzka prawda niż najsłodsze kłamstwo. Nie baw się w domorosłego psychologa. A depresja to choroba, którą się leczy, nie stawiaj tu diagnoz może, co? Ta, co nie ocenia, haha.

Gość stockholm stad
ja wychodzę z założenia, że najlepsza jest prawda a jeśli wg Ciebie komukolwiek słuzy głaskanie po głowce i utwierdzanie w czymś, co nie jest dla niego dobre to cóż, nie ma z czym polemizować. Daruj sobie te szumne przemowy, będę pisać co chcę. A depresja to choroba, którą się leczy, pani domorosła psycholog, która nie ocenia haha, tylko diagnozuje od razu:D

Gość stockholm stad
stek frazesów-typowe, wszyscy wokół winni, tylko nie ON SAM

Gość czyli nigdy
typowa prosta baba, ignorantka, która ma zawsze rację

stockholm stad - ja nie oceniam,ale biorę wszystko pod uwagę. Nikogo nie utwierdzam, napisałam tylko,że każdy ma prawo do swoich poglądów i nam nic do tego. Ja się nie czepiam Twoich. czyli nigdy - twierdzisz,że miłości nie ma i ok. Ja mam inne zdanie,ale szanuję Twoje.

Gość stockholm stad
"typowa prosta baba"-może powinieneś coś z mamusią przegadać? Problemy nie biorą się z powietrza

stockholm stad - ale Ty jesteś złośliwa. Masz kiepski dzień, czy taka już jesteś? Czy w realu też tak "dowalasz "ludziom,czy tylko jak jesteś anonimowa?

Gość czyli nigdy
wiesz, jak czytam takie kobiety jak Ty to jestem za aborcją kończę bo nie mogę wytrzymać teraz już rozumiecie dlaczego wolę samotność? takich idiotek nie brakuje na tym świecie udają wartościowe kobiety, grają przed innymi święte a potem ukazują swoje prawdziwe oblicze, egoistycznych, prostych, chamskich, wulgarnych, dziwek zadowolona? trolu jebany

Gość stockholm stad
ulżyło ci chłopczyku?:)

Gość stockholm stad
I tak, po tym popisie "kultury" i frustracji nikt nie będzie miał wątpliwości dlaczego jesteś sam:)

Gość miałbym wówczas
gówno mnie to obchodzi kto co o mnie pomyśli żegnam

Gość ale psychol brrrrr
:(

Gość iuhygbhnm
ja tam się walilam średnio z 2 na rok a teraz mam dobrego,kochającego meża i 2 dzieci a koleżanka moja,cnotliwa trafiła na meża zawodowego wojskowego ,nie szanuje jej i tyle w temacie.poza tym po 30 te jest coraz większe zagrożenie ,że urodzisz chore dziecko