Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę sobie,że...

Czy to,że ponad 30-letnia kobieta jest dziewicą, to powód do zerwania znajomośc?

Polecane posty

Gość myślę sobie,że...
i ok. O to mi chodziło.:) o odpowiedz tylko na to pytanie.:)

Gość myślę sobie,że...
vanessska2012, bardzo dobrze zrozumiałam ich sens,ale ja nie o to pytałam :) Pytałam tylko o powód i o nic więcej. Odpowiedziałaś i ok.:)

Gość vanessska2012
Odpowiedzialam Ci juz wczesniej, 2 razy. Dokladnie tak samo jak przed chwila. Tyle ze moja odpowiedz byla w gaszczu innych slow. Wiec nie wiem czy tak dokladnie czytalas co pisalysmy.

Gość pathitta
anna jagiellonka w wieku 53 lat wyszła za mąz za stefana batorego -20 lat mlodszego -co to musiala byc za defloracja

Gość antek w za dlugich gaciach.
mysle sobie ze jestes mega wkur...wiajaca osoba.Jesli w zyciu tak samo jak tutaj to na bank pozostaniesz ta dziewica do smierci:D

Gość myślę sobie,że...
vanessska2012, czytałam Twoje wypowiedzi i nie musiałaś pisać kilka razy tego samego. Moje pytanie było czy to moze być powód do rozstania, a Ty mnie pytałas moje powody czekania.tylko,ze to nie jest temat o moich powodach takich czy innych decyzji. Ja tylko zapytałam tak ogólnie. Odpowiedziałaś raz i wystarczyło. Po co drążyć moje prywatne sprawy? :)

Gość myślę sobie,że...
antek w za dlugich gaciach, to nie jest temat o mnie.Zadałam tylko takie pytanie.A ty zmieniasz temat i piszesz coś tam na mój temat. Główne pytanie jest inne:)

Gość myślę sobie,że...
Na tym forum, jak widać trudno jest czytać ze zrozumieniem, bo pytanie główne jest takie"Czy to,że ponad 30-letnia kobieta jest dziewicą, to powód do zerwania znajomośc?, a odpowiedzi w większości schodzą na inny tor.

trudno ze jest inne,wyluzuj dziewczyno,zadzwon na policje bo ktos napisal cos innego niz oczekiwalas:D.A to ze jestes w..ajaca to moj wniosek po przeczytaniu twoich wypowiedzi i napisalem to sobie bo mialem ochote.

Gość vanessska2012
Juz o 13:37 napisalam Ci, ze to jest powod, a Ty dalej swoje :O Kurwa no :D Chyba musze antkowi piateczke przybic 🖐️ :D

:D

Gość tak sobie myślę, że...
I tu ciebie Antku zadziwię, bo nie jestem.:) Ja nawet nie mam tylu lat.:) Wasze odpowiedzi są mi potrzebne do pracy. Musiałam was trochę sprowokować, sorki.:) Miłego popołudnia:)

vanessska2012, 13:37 [vanessska2012 To zalezy. Pewnie dla niektorych tak. Jak to sie stalo, ze wciaz jestes dziewica? Taki swiatopoglad czy nie bylo okazji do seksu, bo nie bylas w zwiazku? wiem ,ze o tym napisałaś,ale nie wiem po co zadałaś te pytania? Przecież ja nie napisałam,że szukam pomocy w tym temacie, czy ze to dotyczy mnie. Ja tylko zadałam konkretne pytanie i tylko na nie oczekiwałam odpowiedzi.Ale skoro się już rozpisałaś ,to lepiej dla mnie. :)

dzięki za pomoc:)

Gość vanessska2012
Cos jeszcze Ci napisac? Nie stanowi to dla mnie problemu:)

chętnie skorzystam:)

Czy w Twoim gronie są takie kobiety?

Jeśli tak,to jak one są odbierane? Czy mówią o tym otwarcie, czy się wstydzą?

Gość vanessska2012
Znam jedna, ma 37 lat. jest dziewica, kazda znajomosc z facetem pada, bo jest dziewica i chca nia byc do slubu. zaden z facetow nie byl prawikiem i nie chcial takiego zwiazku.

A długo trwały jej związki?

Dla mnie, gdybym była facetem byłby to powód do zerwania. Nie lubię dewocji, a taka decyzja tylko z tym mi się kojarzy. Wiem, że różnica światopoglądów byłaby dużym problemem, z pewnością nie tylko z sferze seksu. Bałabym się też ryzyka, że mam do czynienia z dziewczyną aseksualną, która tylko dorabia ideologię do swojej aseksualności.

Gość jesli to bylby powod to
znaczyloby ,ze tych ludzi nic tak naprawde nie laczylo.

Gość stockholm stad
jeśli ta dziewica nie chce uprawiać seksu z obecnym partnerem, to oczywiście, że dla niego będzie to powód, żeby ją zostawić. Swoją drogą 30cha czekając z seksem do ślubu to dosyć zabawne, panienka na wydaniu, haha:D

Gość czyli nigdy
myślę sobie,że... Nie, to nie jest powód do zerwania. Wartościowy facet docenił by taką postawę u kobiety. Nie mniej jednak wielu ludzi myśli inaczej, a wina tkwi w wypaczonym pojmowaniu otaczającej nas rzeczywistości. "Miłość" to dziś towar na sprzedaż. Każdy chce uzyskać jak najlepszą cenę. Smutne to strasznie i przygnębiające. Sam jestem po 30stce i nikt mnie nie zrozumie. Przypuszczam, że nawet sama autorka. Bo co innego jak kobieta jest "czysta", a co innego gdy facet jest niedoświadczony. Jedno jest pewne. Ja swoje życie przegrałem i zawsze już pozostanę sam.

Gość stockholm stad
ale bzdury...kolego powyżej, jeśli masz problemy ze swoją seksualnością to udaj się do specjalisty a nie obarczaj winą całego "złego" świata.

Gość czyli nigdy
problemy maja Ci co puszczają się na prawo i lewo... bo nie potrafią uszanować siebie jako człowieka a co za tym idzie nie szanują innych

Gość stockholm stad
a kto pisze o puszczaniu się?? Zdrowy seks w zdrowym związku, ale widać to dla ciebie obce pojęcie.

czyli nigdy, zostaniesz sam,bo nie jesteś doświadczony w tym "temacie"? Myślisz,że żadna kobieta tego nie doceni? Wiele kobiet by się z tego ucieszyło. To,że na forum tak piszą nie znaczy,że wszystkie kobiety tak myślą. I ja Ciebie rozumiem i szczerze powiedziawszy wolałabym takiego, który jeszcze nigdy tego nie robił niż takiego "doświadczonego". Wtedy nie ma porównań do "poprzedników".

Gość grotekska czarna
czyli nigdy-jak to problemy maja inni??przeciez sam napisales ze przegrales zycia.W takim razie co miales na mysli? Poza tym czy uwazasz ze istnieja same skrajnosci?albo ktos jest dziewica/prawikiem albo puszcza sie na prawo i lewo i nie szanuje sie?